Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Tractozaure ...vad ca le dai la baieti motiv de "mancarime", da ...ar fi misto o iesire luni sau marti ... de spalare a matzului puternic afectat de "calamitatile de Pasti"! :ha: Dar pe langa casa (eu nu am cum mai departe)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Pt. bullbar Mah Animalule :grin: , tu daca vrei sa inteleaga lumea ca ai facut o gluma :grin: , foloseste naiba maimutoii astia, exemplu :grin: :ha: :) :ypu ca absolut :wink: toata lumea sa-si dea seama (ai vazut ce zicea Vali in Dreamers, ca atunci cand se uita la post-urile mele nu stie unde sa se uite :ha: , la maimutoi sau la ce am scris) :ha: :ha: :ha: :ha: :happy KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 ziceti daca mergem luni ca de nu ma duc la o baboiala la facau... :F nu vreti sa plimbam si noi un pic melu si drobu si vinu si retul de potol gretos din stomahurile noastre??? experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Superbe peisaje! :bravo . Natura si aventura. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Va doresc distractie maxima ! Din pacate , macar de sarbatori mi-am propus sa fiu alaturi de familie . Nevasta si cei 2 baieti ai mei ! :h5 Se stie v-oi fii cu gandul la acele minunate poze ale lui Tractozauru . :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Iesire de pasti 17-18-19 Fratii mei in acest weekend voi fi in zona BRAN RUCAR..........cine e prin zona sa dea un semn daca are chef de zdruncinat articulatiile......... :h5 :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 (editat) Re: Iesire de pasti 17-18-19 Ai grija ce ti doresti :grin: :h5 , Daca mai esti si luni in zona facem o iesire cu de toate N ar fi rau sa vi si tu repet daca mai esti inca in zona Detalii aici Daca nu da mi un telefon 0722 ******* si facem o iesire mai restransa pe la bran pe acolo , azi sau maine, stiu cateva trasee frumoase Editat Decembrie 9, 2021 de Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate