Vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 sunt annemarie, multumesc ca m.ati primit in club! am aflat de acest site de cateva zile, ,,, sunt pasionata de masini, detin un vw dar cred ca daca mai stau mult pe acest forum...imi achizitionez si eu un agregat! :) nu am participat pana acum la nici un off road,,,dar imi doresc tare mult sa intru si la propriu in club! poate pana atunci poate ma ia cineva ca si copilot! :grin: numai bine! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :cl si poate achizitionezi si o jucarie :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W sarut mana! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :cl si poate achizitionezi si o jucarie :h5 ms, asa sa fie! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai vent! Unde sint poalele alea, mai exact? :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :cl :h5 succes ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai vent! Unde sint poalele alea, mai exact? :W zarnesti, jud brasov :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! PATROLATOR zice: :W Ti-ai ales un hobby grozav. :br Dar ATENTIE: Face DEPENDENT Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! PATROLATOR zice: :W Ti-ai ales un hobby grozav. :br Dar ATENTIE: Face DEPENDENT e ok...asta si doresc! vreau sa ma deconectez de toate problemele vietii cotidiene si sa simt ca traiesc! cred ca acesta e un mod excelent de a cunoaste alte pers si de ce nu de a imi face prieteni noi! vreau sa am ce povesti nepotilor mei! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! multumesc ! deja ma simt ca acasa! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! de aceea suuntem aici :banana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! ms, abia astept :ca o noapte cat mai odihnitoare! :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! bine ai venit. faine locuri sunt zarnesti... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: bine v.am gasit! :h5 Bun venit in :cl cauta la Cuburi de offroad din Rominia ( CLUB 4X4 BRASOV ) Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :W si hai cu acaretul mai repede You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :W si hai cu acaretul mai repede ok..am sa ma grabesc! :wink: am sa ma :pr1 pt una! o zi cat mai placuta! :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit!!! Succes la achizitionarea utilajului :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate