Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bine v.am gasit!

Vizitator

Postări Recomandate

Re: bine v.am gasit!

Bine ai venit :h5 .

Pentru a vedea daca iti place sau nu in teren, urmareste topicurile de intalniri din zona Brasovului si vino sa vezi.

ok..ms de idee! am sa ma uit si cu siguranta am sa vin sa vad! :ca

si multumesc de primire, tuturor! :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am completat profilul restul vine pe parcurs! mi se pare si normal sa stiti! daca aveti alte curiozitati, normal in limita bunul simt,,e ok! raspund! :wink:

Link spre comentariu

am completat profilul restul vine pe parcurs! mi se pare si normal sa stiti! daca aveti alte curiozitati, normal in limita bunul simt,,e ok! raspund! :wink:

Sa sti ca 99,99 % din colegii forumisti sunt mai mult decat decenti si seriosi , nu cred ca o sa fie vreo problema de genul misogini sau altele ... anyway .. :W

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

ok,multam de asigurare! sper ca nu am jignit pe cineva spunand asta! scz! o seara faina! ms inca o data de primire! ok,de acum am sa incep sa mai scriu si pe alte topicuri! cred ca e ok cu primirea! \\ :wink:

Link spre comentariu

Annemarie, sper sa nu o iei personal :twisted: , dar te rog sa citesti urmatorul pasaj din regulamentul forumului:

Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

Asta include si scz, ms, s.a.m.d :P :grin: Sincer, eu sunt dintr-o generatie un pic mai veche si ma obosesc prescurtarile astea... :wink:

In rest sa auzim de bine si sa te vedem in teren la noroaie! :h5

Link spre comentariu

Annemarie, sper sa nu o iei personal :twisted: , dar te rog sa citesti urmatorul pasaj din regulamentul forumului:

Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

Asta include si scz, ms, s.a.m.d :P :grin: Sincer, eu sunt dintr-o generatie un pic mai veche si ma obosesc prescurtarile astea... :wink:

In rest sa auzim de bine si sa te vedem in teren la noroaie! :h5

Am inteles, sa traiti! :p Am sa citesc de 2 ori ceea ce scriu pentru ca sigur imi mai scapa cate ceva. Multumesc de atentionare, am citit regulamentul dar mi.au scapat aceste detalii! O zi buna!

Link spre comentariu

Vizitator eiramenna

Seara buna! sunt eu "2fast4u" mi.am schimbat numele de utilizator pentru ca am fost prost inspirata cand l.am ales prima data. :grin: Sper ca nu e o problema! acesta e definitiv. :h5

annemarie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare