prislopan Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit :h5 . Pentru a vedea daca iti place sau nu in teren, urmareste topicurile de intalniri din zona Brasovului si vino sa vezi. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :P foarte tare bine ai venit NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit :h5 . Pentru a vedea daca iti place sau nu in teren, urmareste topicurile de intalniri din zona Brasovului si vino sa vezi. ok..ms de idee! am sa ma uit si cu siguranta am sa vin sa vad! :ca si multumesc de primire, tuturor! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! ca de exemplu:http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=24&t=5423 apropo esti majora? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! de ce intrebi? da sunt, din cate stiu eu! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! ptr ca s-ar putea sa te invite cineva la iesiri,si sa se stie cine-ti poarta de grija... :hi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! aha! ok, apreciez grija! :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! tre sa stim cine esti..... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! am completat profilul restul vine pe parcurs! mi se pare si normal sa stiti! daca aveti alte curiozitati, normal in limita bunul simt,,e ok! raspund! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :W :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! am completat profilul restul vine pe parcurs! mi se pare si normal sa stiti! daca aveti alte curiozitati, normal in limita bunul simt,,e ok! raspund! :wink: Sa sti ca 99,99 % din colegii forumisti sunt mai mult decat decenti si seriosi , nu cred ca o sa fie vreo problema de genul misogini sau altele ... anyway .. :W ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! ok,multam de asigurare! sper ca nu am jignit pe cineva spunand asta! scz! o seara faina! ms inca o data de primire! ok,de acum am sa incep sa mai scriu si pe alte topicuri! cred ca e ok cu primirea! \\ :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit in :cl Sigur pe la Zarnesti si Rasnov se vor face muulte iesiri. Vei avea posibilitatea sa poarticipi la muuulte evenimente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! bine ai venit Anne.....ca sa fie totul ok....la prima iesire din zona vei fi copilotul meu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! ok..sa vad daca te ti de cuvant! :) sper sa ma descurc! o zi faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! asa ma stii tu? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! Annemarie, sper sa nu o iei personal :twisted: , dar te rog sa citesti urmatorul pasaj din regulamentul forumului: Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???. Asta include si scz, ms, s.a.m.d :P :grin: Sincer, eu sunt dintr-o generatie un pic mai veche si ma obosesc prescurtarile astea... :wink: In rest sa auzim de bine si sa te vedem in teren la noroaie! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! Bine ai venit annemarie. Multa bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! asa ma stii tu? :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! Annemarie, sper sa nu o iei personal :twisted: , dar te rog sa citesti urmatorul pasaj din regulamentul forumului: Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???. Asta include si scz, ms, s.a.m.d :P :grin: Sincer, eu sunt dintr-o generatie un pic mai veche si ma obosesc prescurtarile astea... :wink: In rest sa auzim de bine si sa te vedem in teren la noroaie! :h5 Am inteles, sa traiti! :p Am sa citesc de 2 ori ceea ce scriu pentru ca sigur imi mai scapa cate ceva. Multumesc de atentionare, am citit regulamentul dar mi.au scapat aceste detalii! O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: bine v.am gasit! :W in :cl Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: bine v.am gasit! Seara buna! sunt eu "2fast4u" mi.am schimbat numele de utilizator pentru ca am fost prost inspirata cand l.am ales prima data. :grin: Sper ca nu e o problema! acesta e definitiv. :h5 annemarie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate