L.E.S. Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Salutare... e primul meu topic pe forumul 4x4... Am un nissan patrol, am fabricatie 2000, cu 5 usi si de vreo 1 luna tata s-a rasturnat cu el si acum m-am gandit la o recarosare cu unul adus din anglia... masina a mai fost o data rasturnata si de aceea as "apela" acum la o recarosare... nu stiti cam la ce preturi as putea gasi o astfel de masina? Ceva site-uri cu masini sh...? Masina o avem de noua, "face parte din familie", are 180000 km si pana acum nu am avut nici o problema de ordin tehnic cu ea... motorul merge perfect... ce e drept am avut si grija de ea... ... daca ma puteti ajuta cu sfaturi, informatii, orice e bine venit si MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR PENTRU AJUTORUL PE CARE MI-L OFERITI... :) ps. ... am atasat si o poza in caz ca... Dacia Duster 1.5dci 4x2 2013 BMW E60 535d 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 :hi incearca pe ebay.uk. Bafta! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Stiu una in Gura humorului, cu motor de 2,8 dar fara chiulasa, adusa din Anglia si nerulata in Romania. Are si snorkel si bara fata ARB. Este visiniu metalizat, si arata impecabil. Suna la nr 0747 800 888 sau 0746 678 448. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Nissan Patrol este o masina foarte bine cotata si in UK. Un Y61 cu motor de 3000 iti gasesti in stara buna in UK incepand de la 3500 lire. Vorbim aici de masinile fabricate dupa 2000. In ceea ce priveste recarosarea....eu zic sa te mai gandesti un pic. Sau sa specifici aici cam ce crezi ca presupune lucrul asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L.E.S. Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 ... si atunci la ce altceva ar trebui sa ma gandesc?... :) Dacia Duster 1.5dci 4x2 2013 BMW E60 535d 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Pune niste poze mai in detaliu ...cu damage-urile :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 ... si atunci la ce altceva ar trebui sa ma gandesc?... :) Poate vrei sa schimbi caroseria....si asta numesti tu recarosare.....Recarosarea e cand schimbi sasiul. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 ... masina a mai fost o data rasturnata si de aceea as "apela" acum la o recarosare... nu stiti cam la ce preturi as putea gasi o astfel de masina? Ceva site-uri cu masini sh...? Masina o avem de noua, "face parte din familie", are 180000 km si pana acum nu am avut nici o problema de ordin tehnic cu ea... motorul merge perfect... ce e drept am avut si grija de ea... Daca ati rasturnat-o de 2 ori ma gandesc ca ati avut bine grija de ea... :grin: Poate vrei sa schimbi caroseria....si asta numesti tu recarosare.....Recarosarea e cand schimbi sasiul. Aia cu sasiul e resasiere... :grin: cand schimbi caroseria e recarosare, nu ? Sigur ca omul vrea sa schimbe caroseria, numai ca daca o aduce din UK aia va avea toata timoneria pe dreapta. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L.E.S. Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 "Daca ati rasturnat-o de 2 ori ma gandesc ca ati avut bine grija de ea... :grin:" ... stii, accidente se pot intampla ci celor mai "profi" soferi... asa ca... oricum multumesc de "concluzia" la care ai ajuns... incepe sa-mi placa... multumesc... ... m-am gandit la recarosare pt. ca sasiul a avut de suferit de la primul accident, a fost dauna totala... iar primul service care a reparat-o nu a facut treaba cum trebuia si... a iesit ce a iesit... acum... Dacia Duster 1.5dci 4x2 2013 BMW E60 535d 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 ptr ce ai tu nevoie iti aduci o masina similara de afara....dai jos caroseria de pe a ta si pui sus caroseria noua.... :grin: in alta ordine de idei....ce-ar fi sa-ti faci o prezentare.la rubrica specializata? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 vb cu Navara 0761 803 331... si ti-o aduce in poarta cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Am eu o caroserie de y61 din 1998. Ii lipseste tragerul din fata, partea stanga,aripile din fata si capota. A fost adusa din Anglia si are volan pe partea dreapta. Are culoarea verde metalizat. Daca te intereseaza da-mi PM, sau tel. 0723212628. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Din ce inteleg eu omul are nevoie si de sasiu,adica ii trebuia alta masina. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 nu stiu ce au spus altii mai sus. din cate vad eu.... se face la un service. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 L.E.S. ... nu trebuie sa te superi! Daca vrei sa te rastorni cu un Y61 lung iti trebuie foarte mare experienta! Ca e destul de greu ... In alta ordine de idei cu masina ta: daca sasiul este grav afectat iti recomand sa-ti iei alta masina ...si pe aceasta sa o tii de piese! Daca vrei sa faci recarosare "fara acte": iei caroseria noua si o pui pe sasiul celei rasturnate fara prea mari resentimente! O recarosare "cu acte" te poate duce destul de mult ca bani. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 masina infara de ce am incercuit in poza ce daune mai are? http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/02.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L.E.S. Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 ... mdah, chiar ca sunt soferi cu experienta :) ... e mult de vorbit pe tema asta dar... trebuie luate in calcul si imprejurarile... in fine... nu de asta e deschis topicul... eu am condus masina asta 3 ani... ... stii, chiar asta e problema... acuma nu sunt daune mari dar... problema mare e ceea ce nu se vede in poze... caroseria actuala are mult chit pe ea de la "reparatia" profi de inainte... de asta m-am gandit si la o alta varianta... inca nu m-am hotarat exact... se va gasi o solutie... PS... multumesc de sfaturile si raspunsurile de pana acum... :) Dacia Duster 1.5dci 4x2 2013 BMW E60 535d 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L.E.S. Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Cam cat valoreaza masina asta asa in starea in care este... :) Dacia Duster 1.5dci 4x2 2013 BMW E60 535d 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 Cel putin mie imi tebuie mai multe detalii ca sa pot sa zic un pret... nu doar caroseria conteaza... Sasiul cum e? motorul? cutia? puntile? ...... km cati are? din ce an e?.......... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDWARD Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Nissan Patrol GR 3.0 y61 iti pot oferi daca vrei o caroserie completa daca vrei.tel 0722209936 EDY. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate