Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Splendoarea muntilor Vulcan.

daniel66

Postări Recomandate

In acest sfarsit de saptamana am primit vizita unui membru de pe forumul nostru care se numeste roty,

si uite asa am hotarit sa schimbam aerul urban cu unul mult mai rarefiat ,de pe creasta muntilor Vulcan.

Sper ca pozele o sa faca cit o mie de cuvinte.

Sarbatori fericite tuturor !

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Splendoarea muntilor Vulcan.

@daniel66.........fratele meu vad ca te ai intalnit cu coechipierul meu de la Sibiu (rotty).....ce minunatie de peisaje.......in weekendul asta voi fi pe la rucar bran........daca esti prin zona da un semn :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Daniele, ne-ai convins! :h5 La vara o sa te vizitam negresit, nu de alta dar ardem de nerabdare sa-ti facem si botezu` :ha: :h5

Link spre comentariu

Va astept negresit ,toata echipa runnersilor sa socializam o distractie si un traseu magnific .in frunte cu invitatul de onoare domnul Cristi.care oficiaza ceremonia de botez.

PASTE FERICIT! la toata lumea

Link spre comentariu

Super ,parintele este,nasii s au gasit ,martori la ceremonie asteptam sa vedem care i si dau acceptul

de participare,intr un cuvint tabloul complet ,pozarul sper sa vina ,stie el la cine ma refer,ramine doar sa punem

la cale amanuntele :h5 .

Link spre comentariu

Felicitari... Peisajele sunt cu adevarat faine! Vad ca si zapada a inceput sa se duca!!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Cine se aseamana se aduna ! colaborare masiva vad ,asa mai merge domnilor ,

ramine sa stabilim o data cu care sa fie toti de acord,si sa nu se suprapuna peste alte evenimente

Eu o sa ma ocup de traseu cind o sa se topeasca zapada complet si o sa va tin la curent cu el

ajustindu l in functie de parerile voastre.

Link spre comentariu

Hai ca abia acum am vazut topicul.

Daniel multam fain de iesire a fost superba si promit ca mai vin pe acasa si ne mai dam o tura poate mai lunga.

Hai sa pun si eu ceva poze ca filmele nu am apucat sa le prelucrez.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

ma bucur ca ti a placut iesirea roty la vara te mai astept mai am niste trasee magnifice.

multumesc pt poze , se anunta participare consistenta ,se lasa si cu boteze zic unii.

va astept cu drag pe toata lumea .

sa ne vedem sanatosi!

Link spre comentariu

Da finule asteptam cu nerabdare invitatia OFF ROAD RUNERS TEAM :h5 si binenteles celor lalti membri :cl

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Invitatiile s au dat la tiparit deja locatia s a stabilit ,

tabara o punem la Tismana ,adica masa felicitarile si dansul rezolvat .cit despre traseu este inca zapada pe el.

intr o luna este gata

pina atunci o sa mai pun ceva poze .

sa ne vedem sanatosi!

Link spre comentariu

Pot sa pun si eu o intrebare de ignorant? Ce rol au mingile de tenis in interiorul arcului? Tin loc de telescop sau e si telescopul dar nu-l vad eu?

In alta ordine de idei, felicitari pentru poze, superbe.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Tavi

ma bucur ca ti au placut pozele s au mai bine zis peisajele ,daca ai drum pe aici,adica Tg jiu

nu ezita sa ma contactezi esti invitatul meu

cit despre mingile din arcuri pot sa ti spun ca am rezolvat o problema legata de atingerea cauciucurilor

mari,nu cele de pe masina ,de caroserie la schimbari bruste de nivel ,sarituri mai mari ,

ele nu preiau rolul telescopului sub nici o forma,el fiind separat de arc ,in poza nu se vede,la y60

o zi frumoasa!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare