asfalttango Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Frumoase foto :h5 La cit mai multe! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Frumoase foto :h5 La cit mai multe! Multumesc! o sa mai fie si altele mai ales dupa vizita echipei Off Road Runners, Daca doresti sa iei parte la aceasta prieteneasca esti binevenit. intilnirea v a fi in iulie ,locatia ,gorj ,tismana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Asteptam cu interes :h5 :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Multumesc pentru raspuns. Mi-ar place sa vin, mai ales ca sunt nascut in zona, in Motru, apoi de la 6 ani mutat in Severin, si de 15 ani in Timisoara... cam departe, dar o data cand merg pe la parinti in Severin dau o tura sa ne intalnim la :x . [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Foarte frumoase peisaje iesire vreme! Excelent... Sa va fie de bine :x NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Se pare ca ati avut parte de aventura, adrenalina si inaltimi ...Felicitari domnilor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. multumesc! si sunteti bineveniti oricand aveti drum pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Fiindca sambata este ziua off rodistului m am gindit sa dau o tura prin muntii care ne au incantat ochiul cu frumusetile lor. Cu ocazia asta sa vizualizez si traseul care este programat pentru luna iunie s au iulie data care sa cadem de acord Invitati domnul Mircea,domnul Cici,Cosmin c,si ceilalti prieteni nedespartiti din aceasta echipa minunata, de la care am invatat sa merg inainte indiferent de piedicile care le intimpini. De ce surpriza am avut parte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. @daniel...........ne tii in emotzii? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. @daniel...........ne tii in emotzii? bineinteles ca s a topit dar placerea nu a trecut asa de usor sa ninga si sa patinezi pe zapada la aceasta data, ceva magnific! va astept in continare! emotiile fac parte din peisaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Faina "surpriza"... :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Chiar ca e frumos sa te ninga la inceputu verii:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. O senzatie aparte sa megi pe zapada vara avind in vedere cu o zi inainte au fost 30 grade. Organizare pt luna iulie astept propunerile cu referire la gradul de difucultate al traseului. si data cind ar putea majoritatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. super fain...azi am urcat si eu pana in Postavaru....tot asa era zapada....din pacate n-am avut ap foto cu mine....asta e....cu ocazia urmatoare..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Marius esti invitat cind o sa vina gasca din bucuresti . ei stabilesc data cind facem traseul acesta splendid. din pacate acum nu l am putut finaliza din cauza zapezii incerc sa l termin saptamana viitoare garantez peisaje greu de uitat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Doresc sa multumim inca o data lui daniel66 si lui paul pentru ,,ghidareala" in aceasta tura si pentru sprijinul logistic acordat.Locuri frumoase si primitoare,oameni asemenea.Ne revedem in tura urmatoare (cred ca la pantaloni scurti !!!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Placerea a fost si de partea noastra ,si va asteptam ori de cite ori vreti sa scapati de stresul urban, si sa simtiti citeva grade mai jos la temperatura . cosmin ceva poze sunt ? ataseaja le aici.ale mele nu sunt asa clare poate si din cauza vremii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Daniele, super tare :1 , iar partea cu zapada... K.O. 100%!!! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. ce ziceti de sfarsitul lui iulie o punem de un traseu din acela de mai sus vizibil? astept parerile voastre cu privire la data de participare si de ce anume sa tinem cont. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. soper faine poze mai ales ce peisaje.bravo baietzi tinetio to asa ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate