daniel66 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 In acest sfarsit de saptamana am primit vizita unui membru de pe forumul nostru care se numeste roty, si uite asa am hotarit sa schimbam aerul urban cu unul mult mai rarefiat ,de pe creasta muntilor Vulcan. Sper ca pozele o sa faca cit o mie de cuvinte. Sarbatori fericite tuturor ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Frumos. Eu la vara vreau sa strabat zona asta. Chiar daca va trebuii sa merg singur. Dar, sper sa reusesc sa strang niste doritori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Frumoase peisajele! Placut mod de a te mai deconecta de cele cotidiene! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Frumoase peisaje....dar nu mai denumi pozele moNstre.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. scuze de greseala,multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. :x fura` bune bucatele, ha? :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. @daniel66.........fratele meu vad ca te ai intalnit cu coechipierul meu de la Sibiu (rotty).....ce minunatie de peisaje.......in weekendul asta voi fi pe la rucar bran........daca esti prin zona da un semn :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Da domnilor GOGANU,si VALI,cu toate ca am tinut post eu ,si nu uitati invitatia mea pt la vara pe acest minunate plaiuri . UN PASTE FERICIT !va doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Daniele, ne-ai convins! :h5 La vara o sa te vizitam negresit, nu de alta dar ardem de nerabdare sa-ti facem si botezu` :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Va astept negresit ,toata echipa runnersilor sa socializam o distractie si un traseu magnific .in frunte cu invitatul de onoare domnul Cristi.care oficiaza ceremonia de botez. PASTE FERICIT! la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. ...si daca va fi prezent IPS popa Tractozaurul ... va trebui sa vina si nasii ...deci ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Super ,parintele este,nasii s au gasit ,martori la ceremonie asteptam sa vedem care i si dau acceptul de participare,intr un cuvint tabloul complet ,pozarul sper sa vina ,stie el la cine ma refer,ramine doar sa punem la cale amanuntele :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Felicitari... Peisajele sunt cu adevarat faine! Vad ca si zapada a inceput sa se duca!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Pozarul abia asteapta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. semaca deja se anunta-n carti... :grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Si cand ma gandesc ca acolo m-am nascut....uffff.... cum sa nu dau si eu o tura pe acele meleaguri cu asa oameni...... ma pun si eu pe lista :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Cine se aseamana se aduna ! colaborare masiva vad ,asa mai merge domnilor , ramine sa stabilim o data cu care sa fie toti de acord,si sa nu se suprapuna peste alte evenimente Eu o sa ma ocup de traseu cind o sa se topeasca zapada complet si o sa va tin la curent cu el ajustindu l in functie de parerile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Hai ca abia acum am vazut topicul. Daniel multam fain de iesire a fost superba si promit ca mai vin pe acasa si ne mai dam o tura poate mai lunga. Hai sa pun si eu ceva poze ca filmele nu am apucat sa le prelucrez. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. inca un set de poze You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Frumoasa esire DANI imi pare rau ca nu am putut participa si eu dar cunosti situatia cu Rebeca,dar la vara sunt prezent :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. ma bucur ca ti a placut iesirea roty la vara te mai astept mai am niste trasee magnifice. multumesc pt poze , se anunta participare consistenta ,se lasa si cu boteze zic unii. va astept cu drag pe toata lumea . sa ne vedem sanatosi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Da finule asteptam cu nerabdare invitatia OFF ROAD RUNERS TEAM :h5 si binenteles celor lalti membri :cl tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Invitatiile s au dat la tiparit deja locatia s a stabilit , tabara o punem la Tismana ,adica masa felicitarile si dansul rezolvat .cit despre traseu este inca zapada pe el. intr o luna este gata pina atunci o sa mai pun ceva poze . sa ne vedem sanatosi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Pot sa pun si eu o intrebare de ignorant? Ce rol au mingile de tenis in interiorul arcului? Tin loc de telescop sau e si telescopul dar nu-l vad eu? In alta ordine de idei, felicitari pentru poze, superbe. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Splendoarea muntilor Vulcan. Tavi ma bucur ca ti au placut pozele s au mai bine zis peisajele ,daca ai drum pe aici,adica Tg jiu nu ezita sa ma contactezi esti invitatul meu cit despre mingile din arcuri pot sa ti spun ca am rezolvat o problema legata de atingerea cauciucurilor mari,nu cele de pe masina ,de caroserie la schimbari bruste de nivel ,sarituri mai mari , ele nu preiau rolul telescopului sub nici o forma,el fiind separat de arc ,in poza nu se vede,la y60 o zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate