Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In vizita la HEM la mosie

Vali alias Babu

Postări Recomandate

La invitatia lui Hem am ajuns pe la Targoviste prin imprejurimi.....l-am initiat si pe adikamikaze....plus ca afost o iesire super prin imprejurimi

protagonisii:

Miron Sorin - mitsu 2.8

Flash4x4 - atv rasturnator

Hem - toyota

adikamikaze - samurai

si ''moa'' - mitsu 2.8

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: In vizita la HEM

:bravo :1 Vad ca a fost un pic de clubu` Mitsu :grin: :wink:

Plus ca vad ca ati avut si timp frumos, padure proaspat inverzita :grin: si un pic de noroi p`acolo, bine ca voi ati avut curaju` sa dati drobu` si mielu` jos :ha: , ca Off-Road Runners Team vad ca au preferat sa stea sa vegeteze :P :ha: , am incercat sa-i scot din casa, da` ce credeti ca am avut succes? :uameni Astia se urnesc mai greu ca sunt pe diesel si 6 in linie, nu ca Mitsu` pe benzina si cu 6 in V :ha: :h5

Vali, sper ca poti sa citesti mesaju` :wink: de atatia maimutoi (ma refer la maimutoii astia de la zambete :ha: , sa nu inteleaga unii de pe forum, care se simt cu musca pe caciula probabil :ha: ca i-am facut maimutoi pe ei) :ha: :ha: :ha: :happy

Link spre comentariu

a fost o vreme superba si o companie de toata lauda

Razvane ne mai primesti?

Sunteti bineveniti oricand :h5 , greu a fost pana v-ati hotarat sa veniti, dupa ce ati vazut.... :grin: , v-am zis ca o sa va placa

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Flasule, du-te tata si pune si tu o lumanare la biserica, ca-n zi de Pasti ai scapat ca prin urechile acului.

Te-am vazut cu gatul rupt , sau cu ATV-ul calare pe tine.

Data viitoare ii pun centuri de siguranta, cant te superi pe el, poti sa-l iei in spate ca pe rucsac, nu sa faci flik-flacuri cu el

Link spre comentariu

Re: In vizita la HEM la mosie

Mi-a placut poza asta :happy e cu dedicatie pentru pescari :ha:

Ai vazut lipovene cum se scot ramele :ha: :ha: ca tot imi spuneai tu azi dupa ce ai vazut Tractozauru` ca vrei sa-ti pui Simex-uri pe Furia Neagra! :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Multam de urari HEM, asa am sa fac, deocamdata imi voi odihni piciorusele saltarete, pe care cu atata ardoare le-am pliat pe teava ta de esapament!!!

Dupa saritura aia, se pare ca au fost ceva damage-uri la picioruse si la frunte, dar le-am observat deabia dupa drumul de intoarcere si berea de acasa

Deja, cred ca am sa merg cracanat o saptamana, si am sa simt vibratiile tot atata. Se pare ca::: MUUUUULT mai BINE e in confortabilul meu Mitsu, pe care maine sper sa il pun pe linia de plutire.

Oricum saunt tare la Judo cu ATV-ul :banana :banana :banana

Bine ca ma scapat sanatosi si am ajuns cu totii intregi acasa

Pun si eu cateva poze mai interesante in seara asta, dupa care ma bag la odihna ca ma trage rau de tot de guler nevasta

Cine a zis ca 45 de grade a maxim la Mitsu, a gresit rau de tot, poate la ATV :ha: :ha: :ha:

Vezi poza lui Sorin si a lui Vali

Link spre comentariu

Vali ai facut schimb de roti cu miron sa vezi si tu cum e cu niste cauciucuri adevarate ? :ha:

acum am fost eu cu mt-uri si iar s-a vazut diferenta...eu nu am mers atit de degajat prin mlastina precum Vali

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Vali ai facut schimb de roti cu miron sa vezi si tu cum e cu niste cauciucuri adevarate ? :ha:

acum am fost eu cu mt-uri si iar s-a vazut diferenta...eu nu am mers atit de degajat prin mlastina precum Vali

Incep sa ma gandesc si eu la niste Simexuri, diferenta e mare in teren, adevarat ca si pe sosea, dar ne obisnuim :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare