GOGANU24cm Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 .........eu pun pozele @andi a facut traseele si le poate descrie........... :h5 ........am avut de toate....noroi, zapada, rauri.......restul va las pe voi sa comentati........... :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... ............altele.......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Mai Gogane, dar aventurier mai esti!! Bravo, se pare ca ai fost singurul din ORR care ai bagat ceva noroi de paste Sa iti fie de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Hristos a inviat !:bravo Gogane , ati avut un paste insorit numai bun de distractie :bravo Frumos traseul ! :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Bravo Gogane.......felicitari pt iesire .... :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... :hi Dane, mai baga ceva poze sa ne mai delectam si noi...sa va fie de bine :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... @FLASH4X4..........am mai crescut si eu o leaca.... :ha: .....am trecut printr-un loc unde cazuse o parte din gardul ghimpat si a trebuit sa l tin cu shufa sa nu gaurim gumele orbit pretioase....... slp @babu.....fratele meu am fost pe niste trasee..............de nu pot fi descrise P.S..........la un momendat a trebuit sa taiem un copac cazut in drum (vezi foto jos).....eu eram cu indicatiile............. :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Bine Goganasu` :bravo :1 de fapt trebuie sa va spun ca GOGANU mi-a spus ca e la munte si ca nu poate sa fie cu echipa :P :ha: in cazul in care ne gandim sa iesim dupa Paste! :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... ........am memorat traseele.........in minte ca nu am GPS cand sunteti hotarati si e timp......dam o fuga...... .........pe un traseu intrai din CAMPULUNG si ieseai la RUCAR.........practic am traversat muntele...... ........altul a fost pe la pestera DAMBOVICIOARA.........urci dupa pestera undeva faci dreapta la un podetz....si mergi pana cobori........ :h5 ..........zeama sa ai si tupeu in cardan.........oricum traseul se schimba pe parcurs pt ca e imposibil sa nu te pierzi barem un pic........ :ypu :bannana P.S. la CAMPULUNG am avut noroc ca ne-am intalnit cu paduraru si il cunostea pe unul dintre noi (nea GIGI offroader respectat in zona) si ne-a anuntat idiotul cu seninatate ca a pus CUIE sa nu mai intre tiganii sa fure lemne cu carutele...........era sa l batem....... :uameni :pr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Vezi GOGANE daca nu ai avut un GPScu :grin: cu tine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... ......frate @tractozaure data viitoare nu-l mai las acasa acum l-am inteles ca a fost PASTELE...... :h5 ......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Frumos traseu frate GOGANE felicitari pt iesire ,la noi nu o sa se puna problema cuielor pe unde o sa mergem. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... @daniel66........sper ca padurarii de la tine din zona au alte metode mai putin devastatoare de stopare a infractiunilor silvice............... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Gogane ... Adevarat a Inviat! Ai avut parte de distractie si de timp frumos! :h5 Foarte interesante traseele ...Ne vom vedea f curand (stii doar ... :grin: )! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... @yonutz.......... :h5 .........daca utilaju merge pofta e mereu............ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Gogane sa te felicit, tata...Bravo pentru iesire! :1 P.S. Ai mers cu fata, nu? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... @bullbar...........pai daca nu eram cu fata ce haz mai avea.......? :h5 :ha: ........cine impinge?....cine se mozoleste de namol?...... :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... frumoasa iesire si minunat traseu. hrisos a inviat! :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... frumoasa iesire felicitari ! frumoasa tayota ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... felicitatri !! a-ti avut un Paste Fericit!! :h5 ....nu vezi un in fiecare zi SsangYong prin creierii muntilor...COOL!! ....si o Toyota LJ cu Suparswamper 36x14.5x15(sau sunt mai mari!!??).... ....d'apoi un Patrol (alias GOG) la limita de "rock crawling" Bravo! :1 :cl gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... @bullbar...........pai daca nu eram cu fata ce haz mai avea.......? :h5 :ha: ........cine impinge?....cine se mozoleste de namol?...... :ypu :ha: :ha: :ha: NU ai inteles! Eu te-am intrebat daca ai mers cu "FATA", adica cu botul masinii inainte! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... frumos traseu.Iesire superba! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... @gabi pas........baiatu cu TOYota e un tov. si dimensiunile sunt 35/14.5/15 (BOOGERE)....sper ca am scris bine..... slp @bullbar...... :ha: :ha: :ha: ........am mers tot traseul cu tractiune spate in marsharier........nici nam avut unde cupla 4x4 low :bannana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Iesire DE PASTE prin munti...... Ne spui si noua cite ceva de traseu? Am inteles ca ati fost cantonati in RUCAR. Eu am stat in DRAGOSLAVE si s-ar putea sa mai ajung...si poate o sa ma inspir din traseul vostru :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate