Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire DE PASTE prin munti......

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: Iesire DE PASTE prin munti......

Hristos a inviat !:bravo Gogane , ati avut un paste insorit numai bun de distractie :bravo Frumos traseul ! :1

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@FLASH4X4..........am mai crescut si eu o leaca.... :ha:

.....am trecut printr-un loc unde cazuse o parte din gardul ghimpat si a trebuit sa l tin cu shufa sa nu gaurim gumele orbit pretioase....... slp

@babu.....fratele meu am fost pe niste trasee..............de nu pot fi descrise

P.S..........la un momendat a trebuit sa taiem un copac cazut in drum (vezi foto jos).....eu eram cu indicatiile............. :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Bine Goganasu` :bravo :1 de fapt trebuie sa va spun ca GOGANU mi-a spus ca e la munte si ca nu poate sa fie cu echipa :P :ha: in cazul in care ne gandim sa iesim dupa Paste! :wink:

Link spre comentariu

........am memorat traseele.........in minte ca nu am GPS cand sunteti hotarati si e timp......dam o fuga......

.........pe un traseu intrai din CAMPULUNG si ieseai la RUCAR.........practic am traversat muntele......

........altul a fost pe la pestera DAMBOVICIOARA.........urci dupa pestera undeva faci dreapta la un podetz....si mergi pana cobori........ :h5 ..........zeama sa ai si tupeu in cardan.........oricum traseul se schimba pe parcurs pt ca e imposibil sa nu te pierzi barem un pic........ :ypu :bannana

P.S. la CAMPULUNG am avut noroc ca ne-am intalnit cu paduraru si il cunostea pe unul dintre noi (nea GIGI offroader respectat in zona) si ne-a anuntat idiotul cu seninatate ca a pus CUIE sa nu mai intre tiganii sa fure lemne cu carutele...........era sa l batem....... :uameni :pr

Link spre comentariu

@daniel66........sper ca padurarii de la tine din zona au alte metode mai putin devastatoare de stopare a infractiunilor silvice............... :ha:

Link spre comentariu

Gogane ... Adevarat a Inviat! Ai avut parte de distractie si de timp frumos! :h5 Foarte interesante traseele ...Ne vom vedea f curand (stii doar ... :grin: )!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

felicitatri !! a-ti avut un Paste Fericit!! :h5

....nu vezi un in fiecare zi SsangYong prin creierii muntilor...COOL!!

....si o Toyota LJ cu Suparswamper 36x14.5x15(sau sunt mai mari!!??)....

....d'apoi un Patrol (alias GOG) la limita de "rock crawling"

Bravo! :1 :cl

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

@bullbar...........pai daca nu eram cu fata ce haz mai avea.......? :h5 :ha: ........cine impinge?....cine se mozoleste de namol?...... :ypu

:ha: :ha: :ha: NU ai inteles! Eu te-am intrebat daca ai mers cu "FATA", adica cu botul masinii inainte! :ha: :ha:

Link spre comentariu

@gabi pas........baiatu cu TOYota e un tov. si dimensiunile sunt 35/14.5/15 (BOOGERE)....sper ca am scris bine..... slp

@bullbar...... :ha: :ha: :ha: ........am mers tot traseul cu tractiune spate in marsharier........nici nam avut unde cupla 4x4 low :bannana

Link spre comentariu

Ne spui si noua cite ceva de traseu?

Am inteles ca ati fost cantonati in RUCAR.

Eu am stat in DRAGOSLAVE si s-ar putea sa mai ajung...si poate o sa ma inspir din traseul vostru :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare