Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire DE PASTE prin munti......

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: Iesire DE PASTE prin munti......

@asfalttango..........am stat la o pensiune in RUCAR.....dar interesant a fost ca am ajuns din CAMPULUNG direct in RUCAR......asta a fost in prima zi........am facut si un traseu de noapte din FUNDATICA pana in RUCAR.....traseu printre chei.....

A doua zi am iesit prin zona VALEA CU STRUTZI.....de vreo 5km forestier dupa care incepi sa urci....si sincer nustu pe unde ne am intors pt ca nu eu am facut traseele ci coechipierul meu @andi care stie fff bine zona........

A treia zi am continuat drumul de la pestera DAMBOVICIOARA cu niste prieteni cu 2 BOOGIE care vroiau sa faca un traseu pt team building..........

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zona are mult potential...Eu am fost pina la baraj si am intrat pe forestierul care incepe de la BRUSTUREL in sus...Interesant drumul de la CIMPULUNG-RUCAR

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

@asfalttango........da la BRUSTUREL ne am oprit am mancat si am continuat drumul si la un momendat dupa ce s-au terminat cheile DAMBOVICIOAREI la un podetz dupa ce am trecut de toti manelistii cu gratare si loganuri am facut dreapta si am tot urcat .........

Link spre comentariu

cand mai iesiti in zona chemati-ne si pe noi :h5
.

......cu cea mai mare placere lasa mi un nr de tel pe PM.....se poate sa ne auzim mai repede decat crezi....... :h5

Link spre comentariu

cand mai iesiti in zona chemati-ne si pe noi :h5
.

......cu cea mai mare placere lasa mi un nr de tel pe PM.....se poate sa ne auzim mai repede decat crezi....... :h5

:h5 mi-ar face placere!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

E cumva ruta campulung - dragoslavele (scurtatura prin padure) - podul dambovitei - dambovicioara - urcare spre ciocanu - sirnea brusturet?

Ceea ce spui tu acolo am facut in trei zile trei trasee diferite...........dar in general cam alea s rutele...... :h5 .......nu-ti pot spune exact pt ca nu eu am organizat.......am fost cu niste preteni care puneau la cale un team building..... :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare