cfantana Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 S-a belit pompa la Patrol si una noua e o galagie de bani :h5 Daca stie cineva unde sa o repar la un pret omenesc sau de unde sa iau una SH functionala dau de baut corespunzator :h5 :grin: Daca nu reusec sa o repar sau sa gasesc alta o sa ma gandesc sa schimb motorul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Pompa injectie Y61 3.0 defineste "belit" ca sa stiu daca pot sa-ti recomand pe cineva... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Pompa injectie Y61 3.0 Da-mi un telefon azi, dupa cum ti-am spus si pe PM si te trimit eu la tatal :wink: pompelor de injectie de Patrol! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Pompa injectie Y61 3.0 Eu am pus-o la punct pe a mea la Bosh - Radacini. E la intrarea in Chitila. Am fost foarte multumit de rezultat. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate