Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambreiaj Mitsubishi

lucian munteanu
 Share

Recommended Posts

Guest peugeot1978

Re: Ambreiaj Mitsubishi

nu am auzit de asa ceva dar am un prieten care se pricepe si o sa il intreb zilele astea

Dupa cum mirosea luni in padure tind sa cred ca e pe altundeva problema

La ce exploatare a fost supus nu avea voie sa se comporte asa

Poate totusi e o eroare a celor ce ti l au montat sau poate totusi trebuia sa schimbi si discul nu doar ferodourile

Eu sunt increzator ca un kit complet si montat corespunzator fara sa ai alte probleme la transmisie nedectate pana acum ar trebui sa te tina destul de mult si sa nu fie nevoie de un ambreiaj hd

Ar mai fi si varianta ferodoului prea gros si atunci unghiul soarelui sa fie prea deschis si placa sa nu stringa destul discul si de aceea sa patineze SAU soarele sa fie decalit din cauza fortari dinaintea schimbului de ferodou de pe disc si nu ti-ai dat seama di cauza uzuri generale a ambreajului ???

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Flow, de asta am si stat cuminte Luni, nu e problema de monaj(reglaj) pt ca ambreiajul este hidraulic, cursa era ok, placa era noua de aia cred ca Gabi are dreptate, cred ca ferodou este prea gros si placa nu poate stringe discul, dupa 1Mai o demontez si o sa vad exact, iar la gumele si omorul care il dam masinilor cred ca ar trebui un ambreiaj mai hard.....parerea mea

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Ma gindesc sa il mai frec un pic week asta, nu prea tare sa nu decalesc placa cum zicea si Flow, si poate se mai slefuieste, daca nu,,,,,,iar cutia jos, mai mare daraua decit ocaua... :P

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Gasesti si de la Exedy in jur de 700-800 EUR

Singur importator pe Europa este in Spania, este facut pt rally raid, de fapt importatorul din Spania este JR4Competition care pregateste Mitsu pt Dakar, nu stiu ca are pe stock dar pot sa le intreb daca vrei :grin:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters

Ca o solutie de moment sa poti sa bagi pe suruburile de prindere a placi intre placa si volanta cite o saiba( NU MAI GROASA DE 1mm ) pentru a departa placa si a modifica unghiul soarelui ca placa sa isi faca treaba cum trebuie si pentru a elimina constatarea mea ca discul ar fi prea gros ???

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

1-la ceeea ce faci tu(omor,hard,fara mila) orienteaza-te spre automatica ca aia suporta tot,si incepator si profi!

2-daca vrei hard clutch pt pajero,,,este,,dar costa:

-sinterizat cu 4 placute 1200 eur

-sinterizat cu 6 placute 1450 eur

la amandoua placa de presiune de durall,heavy duty.

Dar atentie,,,astea-s pentru rally raid,,,cuplajul este foarte scurt si dur,nu are situalii de alunecare !!!

Pajero

Hmmm, cred ca o sa incerc varianta lui Gabi, este cea mai ieftina si o pot realiza cel mai repede, daca nu,,,,,,tre sa string bani si o sa trec pe HD.Multumesc pt sfaturi...

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Guest peugeot1978

am vb cu pretenul meu care se ocupa de asa ceva si mi-a zis ca cel mai bine e sa schimbi ambreiajul

Astazi am dat jos cutia si intradevar Gabi a avut dreptate, discul a fost prea gros, ceva material de pe disc s-a lipit pe placa, acum fug la strungar cu placa sa incerc sa o curat, cu ucazia asta o mai si barbieresc un pic si sper sa mearga....

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

:P a mers un km si gata, praf cred ca si placa ca am bagat-o impinsa in garaj , deci,,,,caut cutie, credeti ca merge de diesel 2,5 sau 2,8 pe motor de 3.000 v6 benzina?, masina este din 1993..???

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

I-ti dau eu automata de pe a mea cu tot cu convertizor dar cum o iei de aici ca e mare si grea ?

Cado.Ca trebuie sa eliberez curtea de la garaj

Mai sapa la mecanici mai priceputi ce mai trebuie pentru modificare

Multumesc gepetto, dar de pe ce masina este?, ce motorizare?,,,ai si podul pedalier?,,,,cred ca o sa mai trebuiasca o flansa de adptare daca nu se pupa la fix

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Pajero 2 2,5 /1993

Gasim si pedalierul , si consola centrala de automata .

Ups acum am vazut ca a ta e benzinar

Exista si pe 3000 automata , Calinvas are una asa

Mersi , mai forez de luni , astept un raspuns din anglia, cica ar fi chit HD pt 3000v6 la vreop 400lire, daca nu eu cred ca merge si automata de diesel , nu o sa mai prind aceeasi viteza dar cred ca o sa imi creasca forta,,????? nu stiu daca am debitat vreo prostie , sau nu??? :P

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Problema este cu turatia motorului la care schimba cutia vitezele ,la senzori de pe cutie care masoara pozitia clapetei de acceleratie , turatia motorului, deperesiunea din admisie.etc.

Nu cred ca poti adapta cutia de diesel pe benzen.

Daca vrei automata de ce nu iei o masina cu totul din Uk .

cu 1000-1200 lire + transport ti-ai adus o masina intreaga si ai un donator in curte pentru mai tarziu

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use