Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambreiaj Mitsubishi

lucian munteanu
 Share

Recommended Posts

Re: Ambreiaj Mitsubishi

Ai dreptate, m-am uitat pe autotrader, am gasit ceva dar pe la 1.600, plus transportul vreo 600,,,,,ma cam duc la vale,,,,,trebuie sa ma gindesc mai bine,, :P

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Sa luam in calcul si rapoartele din grupurile care le are lucian acum pe masina care nu cred ca sunt aceleasi cu cele din cutia 2.5 td

In plus gepetto daca nu ma insel pajero tau are volan pe stanga iar a lui lucian cu volan pe partea dreapta deci podul pedalier de la automata nu cred ca se va potrivi avand in vedere ca e in oglinda

:banana ,,,este kit la 400, o sa merg pe varianta asta, cred ca dureaza vreo doua saptamini pina ajunge pe masina mea, o sa va anunt dupa ce l-am montat cum sta treaba,,, :h5

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

• 2 weeks later...

Kitul meu tocmai s-a urcat in tir si a plecat din Anglia, la vreo vineri ajunge, cum il am in mina cum va dau pontul, sa vedem ca sunt tare curios ce inseamna H :h5 D la englezoi,,,

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

exista cutii automate si pe mitsubishiurile cu motor de 3000 V6 benzina si in nici un caz nu sunt rare.

spor la treaba .

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

I-ti dau eu automata de pe a mea cu tot cu convertizor dar cum o iei de aici ca e mare si grea ?

Cado.Ca trebuie sa eliberez curtea de la garaj

Mai sapa la mecanici mai priceputi ce mai trebuie pentru modificare

daca nu-i trebuie lui, nu-mi dai mie automata aia? :hi

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

I-ti dau eu automata de pe a mea cu tot cu convertizor dar cum o iei de aici ca e mare si grea ?

Cado.Ca trebuie sa eliberez curtea de la garaj

Mai sapa la mecanici mai priceputi ce mai trebuie pentru modificare

daca nu-i trebuie lui, nu-mi dai mie automata aia? :hi

ba da dar vii sa o iei / demontezi de pe masina

A sosit kitul, dar din cite am vazut eu nu e HD, este normal, exedy, de la mamica lui din japonia, ciudata culoarea placii(aurie), o sa-l pun pe masina sa vad daca simt vreo diferenta,,,,

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

A sosit kitul, dar din cite am vazut eu nu e HD, este normal, exedy, de la mamica lui din japonia, ciudata culoarea placii(aurie), o sa-l pun pe masina sa vad daca simt vreo diferenta,,,,

:1 , nu este aia HD care am vazut eu la JR4 in Spania, dar sigur ca merge bine, pana acum nu am vazut nici un produs prost de la Exedy.

Si "aur" este cam mai frumos ca culoare aia "pink" de la HD :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters

Cu scuzele de rigoare ,ala-i un disc de ambreiaj OK cu sau fara azbest in compozitie(firele de textil care se vad pe disc) care au proprietatea de a rezista la caldura degajata de frecare.

Dar nu are nici o legatura cu unul HD,,,,!!! Daca nu il freci mult te tine o viata!

Un ansamblu de cuplare HD arat altcumva!

Discul de ambreiaj nu mai este din pasta,este un produs ori sinterizat ori forjat la inalta presiune si dupa aia prelucrat.

Degajarea caldurii se face mult mai repede,asta omoara ambreiajele,caldura degajata in timpul frictiunii=uzura rapida.

Dar trebuie sa ne gandim si la aspectul de protectie care il ofera acest cuplaj,,,,nu rupe altceva in lantul cinetic...foarte important!!! .

Orice ambreiaj are calculata sarcina maxima,insa ,daca este depasita pur si simplu se rupe ca si o siguranta din instalatia electrica! Daca i dai patinaj nu mai simte siguranta si se arde ca o lumanare rapida.

Un ambreiaj perfect il au motocicletele,majoritatea mulidisc in baie de ulei,,,,uleiul raceste si degajarea fortei se face prin 3,4,5,6,7 discuri !!

Dar la banii astia,,, i foarte tare!

Pajero

OK, o sa va spun cum se comporta dupa ce il montez, dar intre timp am constatat ca de la atitea sarituri am indoit axul ce tine bratul superior pe fata, deci mai am de oblojit la masina,,, :P

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use