TOYODOC Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Se multumeste. Si inca ceva ,sunt arcuri standard ? TOYOTA LJ70 3.0 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 (editat) Re: Defender 90 se intoarce Arcurile sunt standard. Astazi am mai facut ceva poze. Am mai lucrat cate ceva, dar iarna nu-i ca vara. Am revizuit diferentialele Franele au placute/saboti noi. La fiecare etrier am schimbat pistonasele si setul de garnituri. Am reusit sa montez tobele de evacuare. Pentru Shadow - Nu e de vanzare. Asta pana apare urmatorul proiect caruia nu-i pot rezista. Editat Mai 31, 2010 de old school Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Back in business! Dupa ce multa vreme am asteptat sa-mi ajunga niste elemente de caroserie din UK, m-am reapucat de treaba. Pregatesc caroseria pentru vopsit. Inainte de asta, am desfacut fetzele de usi si am refacut parti din structura usilor, le-am curatat de urmele de rugina si le-am grunduit, apoi am lipit fetzele inapoi cu un mastic poliuretanic. Plafonul e si el pregatit de vopsit. Acelasi mastic etanseaza inbinarile dintre elementele cel compun. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Am vopsit plafonul cu alb. Usile, capota si panourile laterale au fost vopsite pe interior. Maine este the ''D'' day. Vopsesc pe exterior toate elementele caroseriei, cu celebrul kaki mat. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Defender 90 se intoarce foarte bine iese ! am tot fost in mutari cu atelierul si avem piesele imprastiate peste tot , dupa ce venim din concediu la sf lui iunie te sunam succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Am terminat de vopsit caroseria. Culoarea e bestiala! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Defender 90 se intoarce M-am apucat deja sa montez elementele. Masina a inceput sa prinda forma. Mai am de comandat cateva maruntisuri (suruburi, piulite, chestii, socoteli !) Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raimondo Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Masina lucrata profi, la detaliu. Imi place foarte mult. Vopseaua este superba , o prinde . Spor la munca , in continuare. FURIA ROSIE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Am montat acoperisul si luneta. Parca incepe sa se intrevada finalul. Curand trec la interior. Dar, mai intai vreau sa montez overfenderele si tabla striata pe praguri. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Super tare vopseaua. De unde? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Vopseaua e militara si, din pacate, am obtinut-o pe cai oculte. Dar am vazut, la un moment dat, ceva asemanator de vanzare pe ebay.co.uk. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Da, era si o lista la un moment dat,... inca se mai gaseste, "NATO green paint ". Masina a iesit asa cum trebuie sa arate un Defender... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Mai sunt ceva suruburi de strans pe masina, dar va puteti face o idee despre ce-o sa iasa. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Defender 90 se intoarce superb ! :br ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Felicitari !!! Esti de admirat. Mi-au ramas de la Defenderul vandut anul asta treptele laterale care le demontasem deoarece se deformasera putin de la lovituri. Daca le vrei ti le pot trimite fara nici o pretentie, trebuie putin luate la mana si aranjate Daca nu le vrei tu poate le vrea altcineva Dan o721857961 Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Felicitari pentru capdopera, sper ca si seria mea sa arate la final la fel de bine ca Defenderul tau. Culoarea este absolut bestiala,iar masina merita tot efortul.Deocammdata am finalizat partial puntile,mai am drum lung! Daca mai exista posibilitatea de achizitie de vopsea "pe cai oculte "asi ramane indatorat! Cu respect!:br In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Multumesc de incurajari baieti. In vremurile astea, prind bine. Stanley, pragurile sunt bine venite. Ma gandeam sa ingineresc unele. Dau o bere cand ajungi prin Brasov. Oldlander, felicitari pentru munca. Nu ne arati si noua ce-ai mai facut p'acolo? O sa arunc o vorba pentru vopsea, dar sunt cam reticenti baietii. Daca mai gasim pe e-bay, te pot ajuta s-o cumperi. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Ca sa fie clar, este vorba de treptele laterale rabatabile , acelea mici, le cumparasem ulterior procurarii masinii de la Premium Auto in 2004, similare cu treapta rabatabila din spate. Mergand in teren cu masina, una din ele s-a deformat putin de la pietre si atunci le-am demontat pe amandoua. Uita-te la un defender 90 care are trepte rabatabile si vezi sistemul de prindere iar daca crezi ca le poti monta la tine ti le pot trimite prin curier, repet, fara obligatie. Treapta din spate, inainte de vanzarea masinii, o demontasem, am reconditionat-o, am refacut prinderea pe bara din spate care cedase de la rugina, pus un ax nou din tije filetata, suruburi si saibe din inox, revopsita, a fost ceva munca dar iesise perfect Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Luni sau marti pleaca coletul cu cele 2 trepte laterale. Scuze de intarzaiere. Iti voi da un SMS cu ce curier au plecat Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Defender 90 se intoarce Au ajuns treptele. Curand le voi monta pe masina. Multumesc. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Defender 90 se intoarce Am gasit niste poze cu treptele primite de la Stanley. Multumesc, inca o data. Si o poza cu mocheta pe care am pus-o in spate. Arata foarte bine cu ea, dar a trebuit sa montez niste cornier de aluminiu s-o tina intinsa. Partea superioara e lipita cu prenadez mai de soi. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Defender 90 se intoarce Am gasit niste poze cu treptele primite de la Stanley. Multumesc, inca o data. Si o poza cu mocheta pe care am pus-o in spate. Arata foarte bine cu ea, dar a trebuit sa montez niste cornier de aluminiu s-o tina intinsa. Partea superioara e lipita cu prenadez mai de soi. [ATTACH=CONFIG]102401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]102402[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]102403[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]102404[/ATTACH] Ma bucur ca ti-au folosit treptele! Acuma , peste mocheta din interior, jos pe toata suprafata, ar merge un covor din cauciuc negru gros (la noi se gaseste la sul 1,50 m latime, gros de 6mm, lis, se poate gasi si striat) croit la fix! In spate, la bara din otel (care de fapt face parte din structura!) in rostul dintre bara si zona de deasupra din aluminiu apare procesul de rugina in timp datorita stagnarii apei in acel rost (cei cu Defender stiu!). Eu am rezolvat-o curatind bine bara, grunduind si introducand in rost un mastic negru in care am introdus fortat pe toata lungimea un profil ornamental de aluminiu de la Practiker din cornier de 20x5x2mm - cu aripa mica - in rost, a ramas lipit acolo , in final a aratat bine iar rugina nu a mai aparut. Plus ca am schimbat toate suruburile vizibile in zona barei cu suruburi si piulite din inox. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stephon Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Defender 90 se intoarce Salutari Gabi! :) Vad ca mergi inainte cu proircte foarte interesante! :br Gabi...ma poti ajuta si pe mine, te rog cu putina vopsea kaki pt. defenderul luat de la tine? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Defender 90 se intoarce Ma bucur ca ti-au folosit treptele! Acuma , peste mocheta din interior, jos pe toata suprafata, ar merge un covor din cauciuc negru gros (la noi se gaseste la sul 1,50 m latime, gros de 6mm, lis, se poate gasi si striat) croit la fix! In spate, la bara din otel (care de fapt face parte din structura!) in rostul dintre bara si zona de deasupra din aluminiu apare procesul de rugina in timp datorita stagnarii apei in acel rost (cei cu Defender stiu!). Eu am rezolvat-o curatind bine bara, grunduind si introducand in rost un mastic negru in care am introdus fortat pe toata lungimea un profil ornamental de aluminiu de la Practiker din cornier de 20x5x2mm - cu aripa mica - in rost, a ramas lipit acolo , in final a aratat bine iar rugina nu a mai aparut. Plus ca am schimbat toate suruburile vizibile in zona barei cu suruburi si piulite din inox. salut, unde zici ca se gaseste covor din ala la sul de 6 mm ca la magazine gen Hornbach/Brico nu am vazut ? cu multumiri DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Defender 90 se intoarce salut, unde zici ca se gaseste covor din ala la sul de 6 mm ca la magazine gen Hornbach/Brico nu am vazut ? cu multumiri Am cumparat eu recent de la magazinul Confort-Izometal din Timisoara, 6mm grosime, fara insertie, latimea sulului 1,50m, pretul este la kg, iese cam scump - cca 90 lei/mp iar un mp are cca 10kg la grosimea asta. Nu stiu de unde aduc, oricum din tara, poti intra pe net la firma si sa intrebi Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate