Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri in zona Gura Humorului?

Kaesar

Postări Recomandate

Salutare! Caut si eu pe cineva cu care sa mai ies din cand in cand prin zona. Sunt niste locuri super (si inca nu le stiu pe toate). Mentionez ca masina mea nu are nici un "upgrade" este asa cum a lasat-o mama ei! dar merge ok! pun si ceva poze de pe unde am fost , ce-i drept putine ca imi este cam greu singur, apoi sunt ceva zone unde nu prea as cobora din masina!

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesiri in zona Gura Humorului?

Mai vin cu ceva poze, nu le-a primit pe toate deodata (am net prin Zapp :sr )

Link spre comentariu

ar fi o treaba frate da` voi aveti "hard-uri" .... preparate....... credeti ca ma pot tine? Pt un mediu m-as baga....

Si mai e o problema , duminica nu prea pot decat asa mai dupa masa (......... slujba!!!!)

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

corect...la baietii din Humor e.... ori...ori.... :h5

dar indiferent cum ar fi....sunt baieti de nadejde

se poate şi în Suceava hard cu condiţia să vă urcaţi în spate în maşina lu' Klezuleţ care merge ca ursul din banc cu gipu' prin padurea fermecată. Aşa i-am distrus nuş ce iluminator de plastic când mă săltă la un dâmb de dădui un cap de ăla zdravăn de se înălţă puîin mai mult decât cupola care bine că nu e blindată. Partea mai drăguţă e că din tavan fusei proiectat cu fundul fix pe partea cea mai tare a banchetei (fix mijlocul ei). :grin: Capul începu să mă doară abia după 5 minute când mi se trezi creierul din şoc. :P

Link spre comentariu

ar fi o treaba frate da` voi aveti "hard-uri" .... preparate....... credeti ca ma pot tine? Pt un mediu m-as baga....

Si mai e o problema , duminica nu prea pot decat asa mai dupa masa (......... slujba!!!!)

Cine are "hard-uri" ? Eu am doar un troliu stricat in bot si Marius niste romburi olandeze. Tocmai asta-i farmecul, mergem, ne bagam, ramanem impotmoliti... vine marius cu o reteta noua de gratar si hop, dormin in padure vreo saptamana pana cand se usuca balta. :ha:

Acuma serios vorbind... Avem si noi niste cazane de rally raid care nu prea au treaba cu off-road-ul. Dar macar incercam si ne dam silinta (sa le rupem). Cand o sa ai intr-o zi liber duminica, da-ne un telefon si te legam de noi.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Asa e..cum zice Klez :h5 ..si important e sa ai cu cine sa petreci pana..se usuca balta.Eu i-am tot promis ca ies dar tot am reusit..sa NU merg..de fiecare data alta problema... si nu imi place deloc pt ca cuvantul e cuvant. Oricum..maine dimineata am intalnire cu Klez..mergem la Humor sa vedem baietii mari in actiune , dupa aia poate dam o raita si noi prin paduri..daca vrei sa vii esti binevenit. Eu mai merg des la Prisaca Dornei...poate ne mai vedem cand merg incolo..

Pana atunci..noroieli placute..

Nr meu e 0744903935

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Sunt o gramada de locatii interesante in zona, iar ca si oameni pasionati de asa ceva gasesti o gramada.

Eu sunt plecat de mai bine de 10 ani din zona...

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare