Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Locuri de campare

Maresalul

Postări Recomandate

Salutare!

Deoarece a venit vremea frumoasa si abia astept sa mai scap cate un week-end din prafuitul asta de Bucuresti pentru a merge pe munte cu masinuta si cortul astept de la voi sa-mi laudati zonele in care ati fost si ati stat cu cortul(obligatoriu sa nu existe in acele locuri manele si manelisti si de preferat fara ursi si vipere :ha: ). Sunt interesat in general de zonele aflate pana la 200 de km de oras.

Merci mult!(poate facem o harta a acestor locatii)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Locuri de campare

Pai cu animalele te mai intelegi, cu manelistii doar cu bataia poate!!!

Locuri de campare ar fi destule in Bucegi fara manelisti!!!

Dar cele mai frumoase nu sunt in apropiere, Vezi Hateg, Rotunda, Onesti si multe altele superbe

Eu un retezet as face intr-un weekend

Ar mai fi Dambovicioara, Rucar pe aci pe aproape

Link spre comentariu

Da, Retezatul e superb pentru asa ceva. Mai ales dincolo de Rotunda. Din pacate peste tot trebuie sa mergi tot mai departe ca sa poti gasi locuri nemanelizate, cred ca a fost unul din motivele pentru care m-a atras enduro si offroadul. Si nu ma certati ca ma gandesc la iesire motorizata sa ajung in locuri de astea, dar nu mai am 20 de ani si nici timp nu am sa pot face des traversari de masive pe jos.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator peugeot1978

de paste am fost spre nehoiu.de la buzau drumul spre brasov pe la valea lupului e o zona super.intre dealuri cu apa buzaului care trece pe acolo poti sa si pescuiesti e super zona

Link spre comentariu

In Dobrogea sunt destule locuri de genul asta, mai precis in jumatatea nordica. Ca locatii iti recomand Slava Rusa, Slava Cercheza Fintina Mare. Weekend-ul urmator daca vremea este buna am sa fac o iesire cu cortul in apropierea manastirii Uspenia linga Slava Rusa. Iti recomand zona. Fara manelisti, fara ursi, fara vipere...poate doar ceva mistreti, caprioare si coioti.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

SUPERBA zona la Slava Rusa, e si un santier arhheologic acolo, putem sa ne mai luminam si noi la minte despre obiceiurile romane!!!

In general Dobrogea pentru mine inseamna locurile de campare de la: CORBU, MURIGHIOL, DUNAVAT, PORTITA!!!!

Visul meu este sa ajung cu masina la Portita, poate ma indruma cineva, candva. Mai era si cel cu masina la OMU, dar din pacate (sau fericire) a fost declarata zona, rezervatie naturala si nu prea se mai poate ajunge cu masina la OMU.

Link spre comentariu

:p E ceva care nu se potriveste aici....Vreti si locuri fara manelisti dar si fara ursi... :no cred ca poate sa existe un asmenea loc ( ori cu ursi ori cu manele la maxim ) Daca le vrei pe amandoua iti sugerez sa cauti o insula nelocuita dar cred ca si astea sunt greu de gasit.

Pe de alta parte sunt multe locuri...nu frumoase ci nemaipomenite in tara noastra ...dar vorba cuiva ( nu stiu cine ) Frumoasa tara ....Pacat ca-i locuita

Link spre comentariu

Orice loc de campare am alege , domnilor , foarte important dupa ce plecam de acolo sa nu poata sa stie nimeni ce bere la cutie am baut eu sau ce pet de suc a baut fimea ! Asta consider eu manelism , cu muzica sincer nu am nimic (desi fimea zice ca sunt depasit )!

@f_zoltan. Ma tem de ceea ce facem noi naturii prin prezenta in locul respectiv ! Ma refer la mizerie !

Locuri de campare ......garla....totul e sa te simti bine si sa nu deranjezi pe nimeni !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare