Patrolator Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 (editat) :grin: Pentru cei interesati sa-si faca singuri modificari, prezint aici documentatia barii spate si a suportului de roata+canistra de rezerva, facute de mine. :ypu Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :bannana ...... Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :lr .......... Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio Asta a fost cu bara spate. Alte proiecte realizate si cu documentatie foto: - Ancora de pamint - A doua baterie si sitemul de incarcare al bateriilor - Portbagaj acoperis (Roof Rack) - Lada de expeditie din aluminiu striat pt. acoperis ... dar prima data o PAUZA :sl Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :ang2 na`ca uita-i o poza... Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio :1 Sanatoasa LUCRARE.......!!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio arata tare bine cum e cu vibratia la gropi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio foarte frumos dar am o intrebare: cum te descurci cu lampa de ceata care e sub bara? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio arata tare bine cum e cu vibratia la gropi :hi Cum sa fie? Nu vibreaza. balamaua nu are joc. Mijlocul (axul) e strunjit din fier plin (40mm diam.) si e sudat de bara. asa ca la ARB, TMJ, & co. In plus, linga inchizator (dar sudat pe bara), e un "prag" mic pe care suportul "urca" putin cind il inchizi (uita-te atent la poza bmp8 de-a lungul barii-suprafata superioara), asa ca sta un pic tensionat in sus, si nu atirna de balama. Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio foarte frumos dar am o intrebare: cum te descurci cu lampa de ceata care e sub bara? :ang2 DA... Cu problema "unde pun lampa de ceata" mi-am spart si eu vreo doua zile capul. Dupa cum se vede in poze, in bara originala sint 2 lampi incorporate in bara. Pt. TÜV imi trebuie cel putin una. Bara nu am vrut s-o gauresc, tai,etc. numai pt. jegul ala de lampa, care poate nu-l folosesc niciodata, pt. ca prea mult m-am chinuit s-o sudez ermetic pt. a nu intra umezeala in ea si sa rugineasca dinspre interior spre afara (pina si T-urile pt. Hi-Lift, le-am facut gen "tunel"). asa ca am luat de la Flohmarkt, o lampa Hella de ceata, am lipit-o cu dublu adeziv sub bara (in locul cel mai putin expus-adica in prelungirea arcului de foi) si daca o s-o las pe undeva, duca-se... pt aia 3 €¬ mi-am luat lampa si linstea cu TÜV-ul iar pt. expeditia viitoare, am iarasi 11 luni timp sa-mi gasesc alta. Si chiar daca o iau de la magazin, tot nu-i mare paguba, ca acolo costa 7 €¬ (in comparatie cu aia 890 l. benzina pe care i-am consumat in concediul 2008 e chiar un "mizilic"). Inclusiv legatura electrica e facuta asa ca, daca "pleaca" lampa, se desprinde un mic "Stecker" in corpul lampii si nu-mi trage firele electrice din caroserie. Deasupra barii nu a fost posibil s-o prind, pt. ca eu am clapa in spate si cind e deschisa clapa, mai e loc de-un deget intre clapa si bara. :dr2 Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio celelalte proiecte pe cand le vedem si noi ??? ca tare ne-ai facut curiosi... :T Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio bengoasa rau bara ............ zau! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio Buna treaba Patrolator :bravo , foarte zdravana si inginereasca, asteptam cu nerabdare urmatoarele proiecte ca sigur vom avea de invatat si de acolo. Numai bine si keep up whit good work :) Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio ahhhhh , unde ti-a fost solutia cand ma plimba patrolul prin padure ???? nu-i nimic, e bine de stiut pt. la anul (sper sa imi cumpar altul ). si apropo de lampa de ceata ... daca schimbi stopurile spate cu unele de dacia papuc, faci i simpla schimbare de fir ... si lampa de ceata intra direct in stop cu un simplu bec cu dublu filament. stopurile de papuc trebuie putin slefuit la partea superioara si intraaaa, de parca acolo le-ar fi fost locul. nu de alta dar eu cand am vrut sa le schimb oferta de pret era pe la 420 lei !!!!/ bucata!!! :P . super solutia pentru roata de rezerva... bravo si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio Ma paste si pe mine o lucrare de-asta in curand. Problema pe care o vad in momentul de fata: de unde iau eu o balama de-aia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :hi Balamaua ti-o face orice strungar. Mie mi-a facut-o un ucenic de 16 ani (sub stricta MEA supraveghere - in timp ce probabil abia atunci realiza ce usor a fost examenul lui de admitere) :ha: PATROLATOR Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio Aha, am crezut ca se poate cumpara de-a gata, cu gresor si tot tacamul. Cand ma urnesc cu constructia barei spate o sa pun poze cu evolutia. Multumesc de raspuns. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio :h5 se pot incarca din nou pozele Vio? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :h5 se pot incarca din nou pozele Vio? :hi Pai era vorba (in topicul despre problemele tehnice ale forumului) ca sa avem rabdare, ca nu s-a pierdut nimic, si cu timpul (???) vor reaparea. Sau n-am inteles eu bine?. Daca e asa, le pot cauta si reincarca. PATROLATOR Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :hi @ Bestia: Pozele "merg" iara`, spor la treaba. Pt. info. suplimentare, intreaba linistit, daca pot te ajut. PATROLATOR Editat Decembrie 27, 2009 de Patrolator titlu scris incorect Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio @Patrolator - inca o data jos palaria! Un alt exemplu de calitate din seria "Made by Vio"! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designet & Handmade by Vio @Patrolator ... am urmarit cu atentie proiectele realizate de tine ....intradevar JOS PALARIA , ceva de apreciat ... bafta si la mai multe .. Numai bine ... :1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio foarte frumos dar am o intrebare: cum te descurci cu lampa de ceata care e sub bara? :bi A tinut pina prima data cind am parasit asfaltul. Nu i s-a intimplat nimic, s-a dezlipit doar. Acum e lipita deasupra barii, chiar in "fata" stopului iar cind e deschisa clapa mai sint vreo 2mm intre clapa si lampa. Se pare ca-i locul perfect. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio :hi Cum sa fie? Nu vibreaza. balamaua nu are joc. Mijlocul (axul) e strunjit din fier plin (40mm diam.) si e sudat de bara. asa ca la ARB, TMJ, & co. In plus, linga inchizator (dar sudat pe bara), e un "prag" mic pe care suportul "urca" putin cind il inchizi (uita-te atent la poza bmp8 de-a lungul barii-suprafata superioara), asa ca sta un pic tensionat in sus, si nu atirna de balama. Salut, Mai ai cumva vreo poza si cu acel mic prag si felul in care sta tensionat? Multumesc mult, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: Bara spate+suport rezerva K160, Designed & Handmade by Vio Salut, Mai ai cumva vreo poza si cu acel mic prag si felul in care sta tensionat? Multumesc mult, Lucian Nu, din pacate. Astea postate, sînt toate pozele pe care le am, iar bara se plimba pe un alt Patrol prin judetul Arad. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate