Dan Cilan Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Plecaram 3 .... ma-ntorsei doar eu! ...mai nene numa' la slana si palinca le era gandul...motiv pentru care .... Asta e motiv de suparare ?? :sh2 Sau era un motiv sa nu intre cu masinile la noroi ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Plecaram 3 .... ma-ntorsei doar eu! Mah Petre, unde ii gasisi (ca sa fiu in ton cu titlu topicului :ha: ) frate? :ha: :ha: :ha: Mai trebuie sa te vad pe munte facand off-road cu unii cu Rolls-uri si tacamul este complet! :ha: :happy :h5 P.S. De ce naiba a tras ala de volan, a crezut ca ai luat-o pe contrasens si s-a speriat? :ha: Sunt niste investitori pe care i-am adus in zona pt un proiect pe care doresc sa-l execut in zona. Ideea era sa mergem sa vada locurile de proiect, dar .... mi-au naruit planurile. For the moment! Pentru ca habar n-au ei ce le pregatesc tura urmatoare! :grin: Cat despre copilot...era asa de entuziasmat incat separe ca dorea cu tot dinadinsul sa-mi aratae ca este de neinlocuit. Am decis atunci ca decat sa-i arat ca cimitirul e plin de oameni de neinlocuit, sa il fac un pic sa alerge ca haiducii prin padure fara motorizare sub popou! Cat despre proiect...asa vaface subiectul unui alt topic pe care il deschid imediat! Un moderator poate inchide topicul. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Plecaram 3 .... ma-ntorsei doar eu! ma bullbare,da ce te grabesti sa inchizi topicul? sau crezi ca nu mai e loc pe server? :T acu' repede,pana se inchide topicul... slp ... incerc sa imi imaginez pe investitorii undeva...mai in spate...umar la umar vorbind in soapta: ...ia uite-l ma si p'asta...saracu ...ce masina are... :uameni :ha: :ha: :ha: :ha: sau ar fi mai hilar sa ne imaginam ca ....investitorii ar fi mers mai departe cu bullbar???? :P gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Plecaram 3 .... ma-ntorsei doar eu! Stai asa ca acum incep sa inteleg ...i-ai luat pe oameni din pat de langa neveste si i-ai dus in padure sa investeasca si i-ai abandonat acolo? Later edit - am vazut abia acum ca ai cerut inchiderea topicului, poti sa-mi raspunzi pe PM! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate