YO2LZP Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Exista asa ceva? Initial eram impotriva colantelor pe masina (cu exceptia celor de concurs ),dar mi s-a intamplat sa merg in spatele colonelului si i-am admirat doar masina,fara sa stiu ca este membru al acestui forum.Daca as fi vazut acolo undeva scris club4X4.ro apai as fi claxonat,aprins faruruile si oprit la o strangere de mana si un imi pare bine de cunostinta. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 N-ai vazut la pozele mele de la Cluj? Are Max :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Sunt in lucru alte colante. Fiecare membru al forumului va primi. Putintica rabdare pana definitivam sigla clubului. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Sunt in lucru alte colante. Fiecare membru al forumului va primi. Putintica rabdare pana definitivam sigla clubului. Multumesc. Crezi ca la intalnirea de la Baia Mare vor fi gata ? ... sunt nerabdator sa "decorez" acaretul ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Sunt in lucru alte colante. Fiecare membru al forumului va primi. Putintica rabdare pana definitivam sigla clubului. Multumesc. Crezi ca la intalnirea de la Baia Mare vor fi gata ? ... sunt nerabdator sa "decorez" acaretul ... Bineinteles. Ar fi de neconceput ca sa nu fie gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 :B 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 aveti un doritor de autocolant posesor de tico... asta daca nu va face de ras :bean ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Max, sa nu iasa ca cele de la Sibiu, care la prima spalare au zburat. :pl1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Max, sa nu iasa ca cele de la Sibiu, care la prima spalare au zburat. :pl1 Le zgariem cu un cui direct pe vopseaua ta cea noua. :grin: Astea le vom face mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Max, sa nu iasa ca cele de la Sibiu, care la prima spalare au zburat. :pl1 Le zgariem cu un cui direct pe vopseaua ta cea noua. :grin: Astea le vom face mai bine. eu vin cu FLEXUU !!! perie de sarma de firma :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 as dori si eu 2 colante Club 4x4 Romania. cu cine trebuie sa negociez? Autocolante CLUB4x4 va primi fiecare participant de la intalnirea de la Baia Mare. Ceilalti membri vor primi ulterior prin posta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Sunt si astea pe hartie ? ... ca alea puse la Sibiu s-au luat la prima spalare, si tare-mi pare rau ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Sunt si astea pe hartie ? ... ca alea puse la Sibiu s-au luat la prima spalare, si tare-mi pare rau ... In nici un caz. Vor fi zgariate cu un cui pe caroseria fiecaruia. :grin: Vor fi autocolante de calitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 :B :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 OK.!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Am vazut pozele de la Baia Mare,pe langa colantele cele noi(verzi)am remarcat si frumoasele tricouri negre cu sigla CLUB 4x4.As dori (daca se poate si bineinteles contracost) 2 colante si doua tricouri(prin posta).Multumesc anticipat. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 La fel daca se poate!Merci!!!!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Max....un colant ....un tricou si o sapca....ajung si la Brasov....contracost evident :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Aveti rabdare ca se rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Max....un colant ....un tricou si o sapca....ajung si la Brasov....contracost evident :grin: :grin: :grin: si eu vreau !!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 sa nu ma uiti si pe mine nea Max :c :c "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Tricouri mai sunt doar XL si XXL. Ce pot sa va zic este ca sunt tricouri Fruit Of the loom si sunt pe standard american adica XXL e foarte mare. Mi-e bun mie . Eu folosesc in mod normal XXXL Autocolante si brelocuri veti primi toti gratuit dar tricourile, sepcile si termosurile vor fi contracost: Tricou CLUB4x4: 18 lei Sapca CLUB4x4: 15 lei Termos: 35 lei Vom face si alte tricouri si sepci inclusiv pe alte culori dar pentru asta as dori ca cei interesati sa imi trimita ceea ce doresc , numar de bucati si marime tricou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Trimiterea materialelor. 1) prin curier rapid. 2) daca sunt cativa din aceeasi zona, trimit unuia din voi materialele si le ia toata lumea de la cel care le-a primit. Plata se va face direct in contul asociatiei sportive pentru ca sa nu incurcam socotelile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Doresc si eu dl Max urmatoarele: 2x tricou xl, 2x sapca , 2x breloc si nu in ultimul rand 2 x colant cu noua sigla 4X4 :c :c . Va multumesc anticipat "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Max la mine una bucata tricou XL una sapca si...colante ...doua daca se poate :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate