Max Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Imi cer scuze, m-am grabit sa postez inainte de a verifica. Au ramas doar tricouri XXL. Vom face inca un lot de tricouri de toate marimile pentru toata lumea. Scuze si multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 nici-o problema la mine pot ajunge 2 tricouri xxl ca eu is mai inalt si solid :) :c "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Max.. ceva colante mai micute...? Ca pt un tico? Ca astea in poza par cam mari pt mine..eocamdata Sau desenul colantului pe mail si caut eu pe undeva sa-l pun pe autocolant..? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 pai ce ???? tico e 4x4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Dl Max si la mine un tricou XXL ,2 colante daca se poate si o sapca ....poate odata cu ale lui Marius (Turgames) si platim curierul in 2...ce zici Marius?...Daca nu singurele.... no problem.... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Normal...facem pe din doua.....nici nu se pune problema :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Si mie te rog, Max vreo 3 colante mari,doua tricouri mai mici daca vor exista marimea M!Merci Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Imi cer scuze, m-am grabit sa postez inainte de a verifica. Au ramas doar tricouri XXL. Vom face inca un lot de tricouri de toate marimile pentru toata lumea. Scuze si multumesc pentru intelegere. Mare Sef, daca se poate si la baiatu'... cu a' mai mare din parcare: :tr 4 x tricou XXL cu :c . 2 x sapca cu :c ... e cu "sh", nu cu "j"... nu?!!! :P 4 x colant cu :c . Evident cu bani... da' sa ne zici si cum platim direct la asociatie! :h5 :bean :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Tricouri momentan doar XXL Cine doreste materialele sa imi dea adresa unde sa plece coletul. In PM sau mail office@maxcom.ro Maine voi incepe sa trimit coletele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Max nu au ajuns colantele!Sau inca nu ai avut timp sa mi le trimiti? Nici o problema,astept,numai sa sti ca nu am primit! Astept cu nerabdare! :-( Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Max nu au ajuns colantele!Sau inca nu ai avut timp sa mi le trimiti? Nici o problema,astept,numai sa sti ca nu am primit! Astept cu nerabdare! :-( Sincer, am avut o saptamana deosebit de incarcata si cu multe probleme si nu am reusit sa trimit decat un colet. Saptamana asta care vine incerc sa rezolv si celelalte colete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 in ce format sunt colantele... ????????? cat de mari ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Inca astept cu interes o pereche din noile colante.... :cry: :cry: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Inca astept cu interes o pereche din noile colante.... :cry: :cry: Stiam ca am trimis la toata lumea dar m-am inselat. Scuze. Da-mi adresa ca iti trimit. Lipovene, daca doresti autocolante, vorbeste cu Mugur ca are si el acolo. Cand o sa duca masina la clisma sa iti duca si tie. :grin: Dimensiuni 23 cm latime x 17 cm inaltime. Mai doreste cineva autocolante? Din pacate tricouri nu mai sunt dar in curand vom avea toate un lot de tricouri noi, toate marimile si culor diferite. Rosii, verzi, posibil si albastre sau chiar portocalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Adresa mea este:Sibiu,str.Margaretelor nr.14.MULTUMESC!!!!! :D :D :D LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Adresa mea este:Sibiu,str.Margaretelor nr.14.MULTUMESC!!!!! :D :D :D Trimite-mi te rog si numele si numarul de telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Binder Klaus,tel.0745235853 LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Domnu' Max, adresa pe PM am lasat, cu ceva timp in urma si "lista cu doleante" - aci in topic - si inca n-a sunat postasu'!!! L-ati trimis pe jos?!!! :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Domnu' Max, adresa pe PM am lasat, cu ceva timp in urma si "lista cu doleante" - aci in topic - si inca n-a sunat postasu'!!! L-ati trimis pe jos?!!! :P Nu le-am trimis pt ca am trimis cateva materiale lui Mugur ca sa le distribuie cumva el prin zona voastra. O sa il rog sa iti trimita el pt ca eu nu mai am decat autocolante, brelocuri si termosuri. Scuze... Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 ... Nu le-am trimis pt ca am trimis cateva materiale lui Mugur ca sa le distribuie cumva el prin zona voastra. O sa il rog sa iti trimita el pt ca eu nu mai am decat autocolante, brelocuri si termosuri. Scuze... Multumesc Da' halatu'... cat e halatu'?!!! Adica banii... cat si unde-i trimitem?! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 ... Nu le-am trimis pt ca am trimis cateva materiale lui Mugur ca sa le distribuie cumva el prin zona voastra. O sa il rog sa iti trimita el pt ca eu nu mai am decat autocolante, brelocuri si termosuri. Scuze... Multumesc Da' halatu'... cat e halatu'?!!! Adica banii... cat si unde-i trimitem?! O sa ii dati lui Mugur. 15 lei tricoul si 18 lei sapca. Brelocurile si autocolantele sunt free. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Astept pe PM, numele + adresele doritorilor de materiale promotionale: -2 autocolante pentru masina + -breloc + -dvd-ul intalnirii de la Cheia + -dvd-ul intalnirii de la Sibiu va vor fi expediate cat mai repede, totul e free, din partea casei !... :grin: :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Astept pe PM, numele + adresele doritorilor de materiale promotionale: -2 autocolante pentru masina + -breloc + -dvd-ul intalnirii de la Cheia + -dvd-ul intalnirii de la Sibiu va vor fi expediate cat mai repede, totul e free, din partea casei !... :grin: :c Mugur pot subscrie si eu la aceasta oferta? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Observ ca discutia asta e cam veche dar imi da un raspuns la o intrebare mai veche: De unde pot lua niste autocolante din astea :c Nu de alta dar am vazut pe niste masini prin oras si mi-am dorit si eu... Deci.....ma poate ajuta cineva? MULTUMESC It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Light si paulbratu, va rog dati-mi pe PM numele voastre reale precum si adresele la care doriti sa primiti pachetul promotional CLUB 4X4 S-auzim de bine, Mugur... :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate