yo2bt Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Duminica am continuat aventura pe Creasta Muntilor Zarandului, in aceeasi formatie. Kato cu Maia - Mitsubishi Pajero, MariusS cu Marius - Nissan Patrol, eu cu Bucur - Nissan Patrol. De data asta ni s-a alaturat si Soimu' cu IMS-ul. Am plecat dimineata la 9 si am ajuns acasa bine dupa miezul noptii. Vreme a fost frumoasa, cu soare toata ziua. Nu am avut parte de prea mult noroi, dar am avut urcari lungi, la 45 de grade si coborari "in cap", inclinatii laterale si mult slalom prin padure. Am mers 45 Km offroad, 89 pe asfalt si macadam la dus si 98 spre casa. Am urcat in creasta din Valea Crisului Alb, dupa Varful Drocea si am coborat in Valea Muresului, inainte de varful Plesu. Din saua de sub varful Plesu am fost nevoiti sa coboram spre Savarsin prin proprietatea Regelui Mihai :sr Era foarte tarziu, am pierdut mult timp cu orientarea si nu prea aveam alta alternativa. A fost o tura grea, dar deosebit de frumoasa. :ypu Eu nu am facut poze decat la potol... Vor pune Kato, Marius si Soimu de pe traseu. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 :ha: Aha...tu ai fotografiat potolul din motive obiective, nu? Erai in post? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 eram flamand Petre, si bucatarii nu mai terminau mancarea :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 nici voi nu vreti sa stati pe acasa.....felicitari :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Frumos :banana Mai asteptam foto si din teren. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 sa va fie de bine! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 DAR CEVA ACTIUNE ,,NIMIC- NIMIC '' Sa va fie de bine sper ca-vti distrat pe cinste :bravo :bravo !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 iesirea a fost foarte faina dar a ramas cu cateva obiective neatinse care speram sa le rezolvam in viitor... :h5 ..una peste alta dupa o noapte nedormita am plecat (oboseala si covalescenta de cateva zile inainte si-a spus cuvantul)...am fost toata ziua in cap...la un moment dat la intrarea intr-o ravena in urcare masina a zburat in sleau-l din dreapta (abordarea nu se putea face decat in turatie) incat din pilot am ajuns copilot :ha: ....cine a spus de centurile in 4 puncte ca sunt obligatori a stiut ce vorbeste... :old ...le am dar stau bine mersi in garaj ... am dus masinile peste capacitatile lor...va trebui sa mai lurcram la ele... :hi ...daca vrem mai mult !!! daca ati sti ce necazuri poate sa-ti faca o borna la baterie cand esti legat in troliu pe o panta de 45 de grade sau peste in unele locuri cu ochii spre cer si cu haul de 200 de metri in spate... :P poze nu am prea multe...her MariusS are..... slp Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 :ypu Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Kato...nu te-ai putut abtine sa nu pui si tu poze de la haleala! Aia a fost de vis, banuiesc! Zi-ne si ce ati infulecat! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 cartofi prajiti, ciuperci si... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 fiecare are un punct de vedere propriu asupra iesirii a fost frumoasa si lunga, dar am avut un morcov mare pe undeva pentru ca benzina era pe sfarsite si noi nu ne apropiam de vreo localitate acest fapt a sporit nemultumirea mea ca pe intuneric, la lumina lanternelor se cauta drum pentru a finaliza traseul si nu pentru a cobori spre casa de fapt, dupa ce sa intunecat am fost si in cea mai periculoasa pozitie la o inclinatie laterala foarte mare la ocolirea unui copac, :la liber prin padure: (pentru ca eu nu am plafon pe care sa ma sprijin daca ma rastorn pe el, eu ma sprijin direct in cap) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Katooo, sper ca ai montat craniu de bivol pe bullbaru de la Mitsu?! Papa ca papa, da de beut nika? "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Papa ca papa, da de beut nika? am uitat sa va spun meniul complet... :sr aperitiv vodca si desert bere o fost si ceva tuica cu propolis, da numa pentru rani... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Katooo, sper ca ai montat craniu de bivol pe bullbaru de la Mitsu?! Papa ca papa, da de beut nika? nu l-am montat....dar nu m-am putut abtine sa nu-l iau acasa spre disperarea copiloatei mele...."umblam cu mortu in masina"...alta.."cred ca ma atins ceva" :ha: :ha: :ha: de beut ce a spus si Adi dar parca a lipsit si ceva vin de care numai tu poti sa aduci... :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Tare frumos a mai fost. Abia astept urmatoarea data cand sper sa fie si mai frumos, daca se poate mai mult de atat. Poze nu am de data aceasta :sr Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Felicitarti pentru adrenalina! Cat poriveste beutul si palinca cu propolis...deh...ce sa zic? Voii ardelenii aveti cate un leac babesc pentru fiecare rana, dar toate au un ingrdient comun: palinca! :ha: Sa va ajute Dumnezeu! Belea traseu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 (editat) Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 ...si filmuletele de la Marius Iti multumim Marius. Esti cel mai bun cameraman, cel mai bun copilot, cel mai bun bucatar si cel mai bun cumnat al lui MariusS. :h5 :tk Editat Ianuarie 7, 2010 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 (editat) Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est - 3 Nu stim inca daca Regele Mihai a reusit sa urce cu-al lui Jeep Willis, in fruntea unui batalion de motorizate, in timpul razboiului, acest povarnis ...dar stim cu siguranta ca Bucur l-a urcat pe piciorusele lui. :1 Editat Ianuarie 7, 2010 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: (ARAD) Muntii Zarandului de la Vest la Est - 3 Frumoasa iesire, in care, la capitolul Mythbusters am reusit sa contrazicem legenda locului care spune ca : In timpul razboiului, sau imediat dupa aceea, Regele Mihai, conducind un jeep Willys, a incercat sa treaca muntele cu masina din dotare. Se pare, spun localnicii care ne-au dus pina la celebra urcare. ca n-a reusit sa treaca, cel putin nu pe acolo, drept pentru care noua ne-au spus sa nici macar sa nu incercam. Ideea era cam asa: â€� Apai daca nici Majestatea Sa n-o putut iesi paicea dupa rasboi, voi ni nu incercati ca va vad ficiori tanari si-i pacat da voi.â€� Adevarul e ca atunci, adica acum vreo trei ani, am incercat, dar pe la jumatate (adica cam pe unde a ajuns Kato pe roti) m-i sa cam strins curu ca boaba de piper si a trebuit sa vin pe spate inapoi. Se cheama ca n-am reusit, si mitul raminea in picioare. Chiar si acum am reusit sa urcam o singura masina din patru si cam din trei lungimi. Eu ramin la ideea ca se poate urca pe roti, si probabil ca o s-o si fac intr-o zi. Pina atunci.... Adi Popa (yo2bt) ramine singura vietuitoare la volan despre care stiu ca a urcat cu un Patrol Y60 pina sus si a traversat muntele. Stima. A fost o superiesire cu un superbucatar si un supermeniu. Multumiri Mariusilor La puncte slabe ar fi o borna de masa slabita intr-un moment tare prost, si un offroader de internet care cel mai bine se pricepe sa-si arunce frustrarile si sa critice , stand la volan si injurind in timp ce toata lumea cauta cu piciorul o solutie de iesire din teren noaptea la 11.00 Asta este . Mai avem doar cca. 11 km si terminam acest proiect dupa care o sa ansamblam track-ul complet al traseului de creasta a Muntilor Zarandului. Cind e gata va fi public pentru fiecare dintre voi. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: (ARAD) Muntii Zarandului de la Vest la Est - 3 offroaderul de internet ...cine este ???....ca eu nu mai inteleg nimic ! daca am sa fiu sanatos... acea urcare am sa o mai incerc odata !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: (ARAD) Muntii Zarandului de la Vest la Est - 3 Imi pare rau pt. borna lui Kato care l-a impiedicat sa urce pana sus :sr RUSINICA pt. cei care stiu sa injure si sa-i vorbeasca pe la spate de rau pe camarazii lor :P Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: (ARAD) Muntii Zarandului de la Vest la Est - 3 ... in concluzie: a fost o iesire frumoasa. Cam stresanta fata de celelalte, dar frumoasa. Intr-o duminica insorita vom finaliza acest proiect si pe urma ne vom gandi la altul. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate