Yonutz Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Am fost vineri noapte si am gustat si eu putin din trialul lui Nike ... foarte interesant conceput. Rezultatul: nu m-am dat decat 25% din traseu ca a trebuit sa ies si sa ajut la "recuperarea" masinilor impotmolite deja! Dupa ce am scos kj-ul m-am deplasat regulamentar spre maestrul nike care era infipt ca "rama lui Petre" sub un mal de pamant, asta la capatul unei balti de 30m lungime si cam 1.5m adancime! Dupa toate variantele: cu soc cu o masina, cu doua , la troliu, cu doua trolii, ne-am recunoscut invinsi, inclusiv maestrul Nike si am purces la a ne trage sufletul un ceas ptr a pregati plecarea acasa! Asta dupa ce doua ore am chinuit maxim saraca masina sa scot fratiorul la lumina, dar fara rezultat! La plecare imediat cum am pus rotile pe asfalt ambreiajul a cazut si am cerut imperativ prin statie aplicarea tehnicii "la cravata"! Asta dupa ce la ora 15.00 scosesem masina din service care fusese la schimb de ... kit de ambreiaj! :ha: Dupa un drum in care nu m-am gandit decat cum sa fac sa revin rapid "back in business", pe o ploaie torentiala am ajuns la o concluzie simpla: noile placi de ambreiaj ecologice facute din fibra sunt caca-maca! Sens in care ieri, ajutat de prietenii mei, si cu convingerea ca numai gaina batrana face supa buna si dupa cateva telefoane am gasit ceva old style adica niste ferodo-uri ultra-heavy-duty din asbest cu insertie de cupru! Si pe care le-am mesterit pe discul initial distrus! Nu am creeat spatii de degajare in discul mesterit intrucat asbestul daca se va incinge nu se va exfolia ca cele ecologice si nu are nevoie de asa ceva! ... si daca tot umblu din nou la cutie ... cu ajutorul unui tip recomandat (multumesc!, spiritul de colegialitate exista pe acest forum) de cfantana (tuparu) am purces si la achizitia unei volante elastice ptr a o inlocui pe cea veche cam obosita ce-i drept! Si tot acum voi schimba si placa de presiune cu una noua ptr a nu mai avea neplaceri in viitor! Scuzati offtopicul de final! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: 25-26 aprilie Giurgiu,Festival Aviatic banuiesc ca vei cumpara cei mai ieftin si nu-ti va merge bine masina .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: 25-26 aprilie Giurgiu,Festival Aviatic o fi capsele scumpe .... si iese bine la pret ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: 25-26 aprilie Giurgiu,Festival Aviatic Cand belesti de doua ori discul de ambreiaj (implicit prin schimb de kit de ambreiaj rulment-disc-placa / piese de origine) intr-o saptamana te gandesti ca discurile de ambreiaj ecologice din fibra care se fac acum nu sunt tocmai cea mai buna solutie! Si cauti ceva mai de moda veche, mai neecologic! Nu pretul a stat la baza alegerii discului de ambreiaj ...Dar daca tot v-ati dat cu parerea (desi suntem cat se poate de offtopic toti) stiti la ce se foloseau aceste ferodouri? :hi Am evaluat inclusiv posibilitatea punerii unui kit ceramic ...din pacate iarasi nu o solutie tocmai buna ptr ceea ce facem noi cu masinile! @dankrp & lipoveanu - ce-i prea scump sau ce-i prea ieftin nu-i intotdeauna cea mai buna solutie! Nu o sa va raspund rautatilor voastre dar sa stiti un lucru... masina mea asa cum e ea, dotata cu "ce ii mai ieftin si prea scump ptr mine" a scos pe multi din kkt! Restul sunt povesti de spus in parcare langa masina murdara (stropita de masinile care trec pe strada)! :grin: :p consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: 25-26 aprilie Giurgiu,Festival Aviatic solutia este foarte buna intradevar, ferodourile noi sunt de caca si o sa vedeti cu totii asta personal am schimbat discul original al masini dupa 160k ... si garantez ca cel nou nu va tine nici pe jumatate totusi yonut, cred ca ar trebui sa cauti in alta parte problema, o saptamana doar e mult prea putin, nu discutam de discuri de dacie te rog sa verifici daca cilindrul receptor de la ambreaj nu este cumva gripat si ramne uneori blocat pe debraiat sau poate arcul de revenire e slab ori prost pus ori poate ca supapa de la pompa de ambreaj sa nu fie in forma prea buna si sa nu permite refularea lichidului iprin ea dupa ce lasi pedala cea mai groaznica varianta ar fi ca tu sa ii dai talpa din ambreaj tot timpul in loc sa il folosesti corect, dar chiar si asa ma indoiesc ca discul de patrol sa reziste doar o saptaman daca ansamblul ambreaj functioneaza perfect ps la cati bani ai luat ferodoul si mai ai puta sa faci rost ? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Teoretic la aceasta posibilitate m-am gandit si eu ...Insa debraia perfect atat la cald cat si la rece! Nu dadea nici cele mai mici semne de oboseala ...Piesele puse au fost Aisin (made in Japan)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 nu e rautate ... dar cand te vad ca te invarti in jurul cozii .... dar e bine .. capeti experienta .... asa arata ce-ti trebuie tie ..: apropo ... am pe stoc un set comlet de ambreiaj cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Aha, acum iti inteleg inversunarea ... :ha: Da-mi o oferta pe PM rapid! Oricum o sa incerc varianta mea first dar nu strica sa am una de rezerva! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Aha, acum iti inteleg inversunarea ... :ha: Da-mi o oferta pe PM rapid! Oricum o sa incerc varianta mea first dar nu strica sa am una de rezerva! :ha: :ha: :ha: @lipoveanu- ai grija ce oferta dai... :ha: :ha: :ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 era aici ... viewtopic.php?f=30&t=7754 ... daca nu stie sa citeasca printre randuri ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Discul custom "ultra-HD" s-a montat, alaturi de rulment si placa placa de presiune noua, am schimbat si volanta ... ambreiajul tine jos si braiaza/debraiaza perfect! Sa vedem in urma exploatarii mai hard ce rezultate o sa avem! O sa tin masina fara sa o fortez pana se uniformizeaza suprafetele ferodurilor batute dupa care ii voi rupe putin fasu' sa vedem ce are de zis materialul respectiv! Am verificat si cilindrul de ambreiaj (multumesc Soimu'!) care se pare ca se misca regulamentar! Odata cu schimbarea volantei au incetat acele sunete ciudate (sunet tip harait ... dar nu exista vreo rezistenta la braiat/debraiat) care le aveam imediat ce schimbam rapoartele atunci cand am pus kitul de ambreiaj nr. 2! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Ce sa zic ...vezi-ti de masina ta, si nu, multumesc ... nu am nevoie de asemenea sfaturi! Cat despre jignirile directe la persoana ...verifica-ti PM-ul! Sa ai o zi senina domnule! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 N-are rost sa intram si/sau sa ne pierdem in detalii de acest gen! Esti TOTAL OFFTOPIC de la inceputul interventiilor tale in acest topic pana la final! Ai putea sa lasi la o parte aceste rautati gratuite si jigniri directe la terte persoane si sa trecem la discutii serioase! Iar daca nu esti interesat de asa ceva, sa incetezi sa mai postezi asemenea afirmatii, amenintari sau dorinte "uro" care nu sunt la locul lor! Multumesc, Yonutz PS -"Haina de moderator" nu strange, nu e prea mare si nici nu creeaza vreun avantaj mai special! Si nici nu are vreo legatura cu bunul simt al fiecaruia! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Sa revenim la oile noastre cum se zice: am testat pe sosea si in teren vreo ora noul ambreiaj: se misca bine, masina intra in viteze impecabil, mi-a disparut huruitul de la schimbul de rapoarte, pedala este elastica, usoara si tine jos iar masina are viata! Dupa prima iesire adevarata in teren cu "cazne si probe" sper sa pot spune acelasi lucru! Singurul minus - trebuie sa spal bine masina la motor si pe dedesubt sa mai dispara din mirosul defunctului ambreiaj! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 daca e scump la lipoveanu am eu mai ieftin !!! te costa 5 milioane un curs la Ilioara, suna-ma sa-ti dau telefonul tipului.... mai ieftin de atat nu poate fi decat o eugenie sa-ti conduca cazanul... :P Adevarul este dankrp slp :grin: ca Yonutz este si genul de om care nu isi permite sa-si cumpere piese pentru masina... :ha: :ha: :ha: Apropo, ai vazut vreodata in ce casa sta? Daca TU :wink: , nu stai minim la o vila cu doua etaje si nu ai minim trei masini, atunci ar trebui sa te dai jimecher :wink: in alta parte :P In rest, sunt convins ca esti super baiat, ca altfel nu ai fi off-roader :grin: :h5 Cat despre cazane..., mai uita-te si prin ograda ta :ha: :ha: :ha: Si DA, eu daca eram moderator, te banam de mult pentru interventia ta mai mult decat de "bun simt" facuta doar ca sa te afli in treaba si probabil sa mai faci niste post-uri ca poate o sa ajungi mai repede Forum Maniac, ca vad ca te chinui de prin 2007 :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Singurul minus - trebuie sa spal bine masina la motor si pe dedesubt sa mai dispara din mirosul defunctului ambreiaj! :ha: Praful ala ar trebui suflat cu aer comprimat cit timp e uscat. Cu apa, intra in porii aia de aluminiu si nu-l mai scoti. Oricum, de iesit tot iese mirosul. Singurul inconvenient e ca nu stii daca mai miroase de la cel vechi sau miroase de la cel nou. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Miroase cel vechi...cu mirosul celui nou m-am familiarizat cateva ore la polizor cat ne-am chinuit sa-l aducem la cotele care ne trebuiau! Baietii au suflat la service cat au putut praful. Apropos: mi-am facut lucrarea la Razvan in noul servicel GTC! Am ramas uimit de dotarile noului service (Popesti Leordeni) si de cat de "curat" se lucreaza acolo; clientul poate asista la intreaga operatiune!. Ceea ce m-a incantat cel mai tare - operativitatea! Si la pret au fost ok baietii de acolo [ daca asta constuie reclama mascata sa mi se atraga atentia, editez imediat] consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Razvan, super baiat, OK la preturi, eu mi-am pus suspensia profi si bucsile la GTG si am fost si sunt super multumit ( :hi Alex) si daca din mana lor a iesit o masina ca a lui Floyota, atunci NO COMMENT! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 polemici,polemici,polemici.... de unde ai achiziotionat ferodourile noi de ambreiaj?Cred ca multi de aici de pe forum ar dori sa stie de unde se pot cumpara ferodouri noi si bune pt ambreiaj si de ce si nu pt sabotii de frana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Din cate am inteles o sursa buna de reconditionat discuri de ambreiaj ...str. Martisor (zona Brancoveanu, Bucuresti) la Ribs! Ferodourile mele au fost achizitionate cu mare efort (nu se mai fabrica asa ceva) de la un nene cu un atelier de batut ferodouri ptr camioane! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Razvan, super baiat, OK la preturi, eu mi-am pus suspensia profi si bucsile la GTG si am fost si sunt super multumit ( :hi Alex) si daca din mana lor a iesit o masina ca a lui Floyota, atunci NO COMMENT! :h5 sa nu amestecam lucrurile. nici una din masinile lui floyota nu e facuta la ei ! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 :hi Sa traiti domnu Tudor! Nu cunosc istoria masinilor lui Floyota ... discutia in cazul de fata era despre un ambreiaj ...cum a fost gandit si unde a fost montat! As vrea sa pastram aceeasi linie daca se poate cu informatii si/sau pareri STRICT la subiect. Am initiat acest subiect in ideea ca poate in viitor solutia aleasa de mine va fi una buna (daca va fi, ramane de vazut) si ar putea fi o alternativa la ambreiajele ecologice de fibra! Respecte. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 Cea mai buna si mai buna sursa pt reconditionat discuri de ambreiaj este fosta IRA CAMPINA ...ferodou de tipul batrinesc, corectie suprafata de lucru prin rectificare cu diamant, pret ff OK...doar ca trebuie sa mananci ceva mici, poate si o bere, prin Campina. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 :hi Sa traiti domnu Tudor! Nu cunosc istoria masinilor lui Floyota ... discutia in cazul de fata era despre un ambreiaj ...cum a fost gandit si unde a fost montat! As vrea sa pastram aceeasi linie daca se poate cu informatii si/sau pareri STRICT la subiect. Am initiat acest subiect in ideea ca poate in viitor solutia aleasa de mine va fi una buna (daca va fi, ramane de vazut) si ar putea fi o alternativa la ambreiajele ecologice de fibra! Respecte. .... pai daca era discutie de ambreiaj ... ce te-ai mai obosit sa afirmi ca masina a fost facuta la gtc in service .... raspunsul treb sa sune cam asa: ' am inteles sa 'traiti''' ( cu litere verzi cum ai scris ca e off-topic ) :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ambreiaj Patrol Y61 :ha: :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate