Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambreiaj Patrol Y61

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Ambreiaj Patrol Y61

Lipovene ...am SCHIMBAT AMBREIAJUL la GTC ...asta am spus! Deci ceea ce am scris are legatura cu ambreiajul meu... "Am inteles, sa traiti!" iti pot spune baietii care sunt angajati la tine! Nu-mi amintesc sa fi semnat un contract de munca la tine in acest sens, deci? Discutam ONTOPIC?

Am inteles parerea ta despre ce am facut eu ...treaba de mantuiala, ieftina si proasta! Ramane sa ma conving de marea prostie pe care am facut-o sa NU achizitionez kit de ambreiaj de la tine! Lobby iti poti face ptr piesele pe care le vinzi ...dar nu in acest mod! Nu ma vei face niciodata sa cumpar ceva asa! Pushingul la vanzare intotdeauna m-a facut sa aleg alta varianta! Asta ca sa intelegi cum stau lucrurile ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

treb sa-ti fac o schita ....:

deci ... tu ai afirmat ca Floyota a facut masina la GTC .....

acum vine TRACO si-ti spune ca nu e adevarat

acum trebuia sa intervi tu : TRACO - am inteles sa 'traiti ( ca de asta a postat omul , te-a vazut dezinformat )

faptul ca ambreajul meu se potriveste la tine e doar o coincidentza ..... :ha: :ha: :ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

treb sa-ti fac o schita ....:

deci ... tu ai afirmat ca Floyota a facut masina la GTC .....

In cazul asta trebuie sa-ti iei ochelari sau daca ai sa-i porti mai des! :ha: Nu eu am afirmat asta!

acum vine TRACO si-ti spune ca nu e adevarat

acum trebuia sa intervi tu : TRACO - am inteles sa 'traiti ( ca de asta a postat omul , te-a vazut dezinformat )

Nu sunt nici actor pe vreo scena de teatru unde trebuie sa sa ies la scena!

faptul ca ambreajul meu se potriveste la tine e doar o coincidentza ..... :ha: :ha: :ha:

Am crezut ca apropourile tale rautacioase au legatura cu faptul ca tu vrei sa-mi vinzi un kit de ambreiaj cu orice pret... :grin: Dar cred ca m-am inselat, nu?

Link spre comentariu

Multumesc de oferta domnule, ambreiajul ptr mine nu reprezinta o prioritate in conditiile in care cel "improvizat" nu da semne vizibile de oboseala ...dar il pun pe lista de achizitii viitoare ca nu se stie niciodata!

Link spre comentariu

Noul ambreiaj se pare ca a trecut prima proba de foc ... Desi l-am cam afumat la ultima iesire - dupa o plecare de pe o inclinatie mare cam moale (cred ca deabia acum e pasuit cum trebuie) merge impecabil! Nu imi convine faptul ca tine foarte jos si de asemenea pedala este foarte usoara! Dar am inteles ca acest aspect se poate reglementa prin aerisire si ulterior prin reglare ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare