petiranger Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 (edited) Re: magyar részleg Eredményekben gazdag boldog újévet kívánok. Edited December 31, 2009 by petiranger Link to comment Share on other sites More sharing options...
patroler Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Re: magyar részleg petiranger kuldj tobb kepet legyszi,robimali@yahoo.com Koszi! Viva 4x4!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patroler Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: magyar részleg Emberek, el van mar adva a Landi,vagy nem tudom miert nem valaszol senki?! Koszi! Viva 4x4!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Re: magyar részleg Privat uzenetet kuldtel neki? Magyarorszagrol van Petiranger, lehet ritkan lep be ide. Utoljara egy hettel ezelott volt itt. Ha kuldesz PM-et, akkor kap egy e-mail figyelmeztetest es biztosabb hogy felel. Lekerestem, ez a mail cime: tothpeti@gmail.com Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
patroler Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Re: magyar részleg Zoli,ezt is megprobaltam,irtam email-t,vissza is valaszoltak a cim teves. Ennyi! Udv.Robi Viva 4x4!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szász Attila Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Re: magyar részleg Sziasztok. Nem tud valaki olyan oldalt ahol használt angol autokat lehet venni? A mobile.de-hez hasonlot valamit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaspar andrei Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Re: magyar részleg hello,latom sokan vagyunk. en csak azt nem ertem hogy miert kell magyar reszleg? Born to lose 1975-Live to win Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Re: magyar részleg Mert vannak kulfoldi tagok is. Altalaban a versenyek erdeklik oket, de nem kizarolag. @Attila - van a forumon egy egesz topik az interneten kapott autokkal, emellett van par topik amelyik direkt az angliai hasznaltauto weblapokkal foglalkozik. Ki tudod keresni magad, vagy segitselek? FONTOS! Olvasd el a szabalyzatot, ott azt irja be kell mutatkozzal mielott mashol irsz. Link is van ott hogy hol kell bemutatkozni. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
petiranger Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Re: magyar részleg S.O.S Augusztus 17.-e reggelre ellopták a jánoshidai Tüzépről,MAN típusú kamionunkat! A vontató fehér színű LVF-551 rendszámmal, zöld nyerges-billencs pótkocsival aminek a rendszáma XUS-217! A kamion napellenzőjén nagy "PICI" felirat (ami lekaparva is látszik!)A hűtőrács kék gumipókkal van lefogatva!A pótkocsin nincs támasztóláb! Kérek mindenkit osszátok meg országon belül és kívül mert bárhol lehet(kamionosoknak köszönet ha cb-be is bemondják!)Bármi infót a 06306620687 számra kérnék! Előre is köszönöm!Tóth Zoltán"Pici" Nagyon Jó Barátomé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts