Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor inaltare Mercedes ML 320 1998

Vizitator

Postări Recomandate

Re: Ajutor inaltare Mercedes ML 320 1998

Ok, dar ce legatura are Patrolu cu subiectul in cauza nu vad...

As cere prea mult sa nu mai postati off-topic ? Aici nu era discutie "versus"....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vladruse, te aprinzi prea repede. Trebuie sa intelegi ca asta este un forum unde ne ajutam la bine si la greu. Adica la bine: vezi cum au sarit baietii sa te ajute cu info si felicitari. Si la greu: vezi cum a sarit Goganu si a mai inveselit lumea. Ca deh...dupa atata munca, merge un ras puternic, nu ?

Una peste alta, si M.B. si Nissan si Toyota sunt masini foarte bune. Doar ca Mitsubishi e deasupra lor. :happy :happy :ha: :ha: :ha: :banana

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Ok, bine ca s-a lamurit...

Se poate inchide topicul. Inaltarea s-a facut....restul e can-can...

Link spre comentariu

Nu inchideti inca nimik. Faceti caterinca la maxim :ha: :ha: :ha:

Facem, facem...mai ales pe topicurile deschise de tine....

Link spre comentariu

Pai vezi...cum sa nu facem o gluma-doua, cand vedem ca tu te oftici. Pe langa o masina de otel, iti mai trebuie si nervi de titan sa rezisti printre noi :P Asta e...radem, glumim.... ca deh...o viata avem

Dar de-acuma... oricum am da-o in sus si in jos e tot degeaba.

P.S.: Hai Mitsu !!! :ypu

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Pai vezi...cum sa nu facem o gluma-doua, cand vedem ca tu te oftici. Pe langa o masina de otel, iti mai trebuie si nervi de titan sa rezisti printre noi :P Asta e...radem, glumim.... ca deh...o viata avem

Dar de-acuma... oricum am da-o in sus si in jos e tot degeaba.

P.S.: Hai Mitsu !!! :ypu

Unde vezi tu ca ma oftic ? La ce ?

Am nervi tari, activez intr-un mediu muult mai dur...

Tot asa in gluma (daca mi se permite) : Hai Mitsu....c-ai ramas in urma rau de tot !!

Link spre comentariu

...mai vladruse...prietene...(ca tot ne-am impacat pe privat)...

pentru ceea ce ai facut ML-ului,sincere felicitari! dar..

te contrazici: iti place Patrol dar...tot G ti-ai cumpara! ... pt ca e facut de Mercedes! ...ei na!

...dar ceea ce incearca baietii sa iti explice.. e ca NICIODATA in teren un ML nu o sa faca ce face un G...

asa cum NICIODATA un G nu face ce poate face un Patrol...(fara suparare,proprietari de G... :h5 )

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

pentru ceea ce ai facut ML-ului,sincere felicitari!

Mersi frumos.

te contrazici: iti place Patrol dar...tot G ti-ai cumpara! ...

De ce crezi ca ma contrazic ? A placea nu-i tot una cu a cumpara....

De exemplu imi place cum arata Mini Cabrio, dar nu mi-as lua unul...

Inainte sa iau meleul, am cerut aici pe forum o parere despre cele doua masini pe care le aveam in vedere: LandCruiser 100 si RangeRover.....mi-au placut amandoua, dar concluzia la care am ajuns in final a fost ca nu sint potrivite de achizitionat....

...dar ceea ce incearca baietii sa iti explice.. e ca NICIODATA in teren un ML nu o sa faca ce face un G...

Nicaieri n-ai vazut vreo afirmatie in sensul asta a mea...Daca am comparat ML l-am comparat cu SUV-uri...

asa cum un G nu face ce poate face un Patrol...(fara suparare,proprietari de G... :h5 )

Uite vezi...esti si tu cel putin la fel se subiectiv ca mine, asta e natura umana...

Iti imaginezi la intrebarea asta ce vor raspunde posesorii de G...

Link spre comentariu

Proprietarii de G nu vor spune mai nimic. Si asta nu pentru ca ar fi sau nu adevarat. Ci pentru simplul motiv ca n-au ML. :happy

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

...mai vladruse...prietene...(ca tot ne-am impacat pe privat)...

pentru ceea ce ai facut ML-ului,sincere felicitari! dar..

te contrazici: iti place Patrol dar...tot G ti-ai cumpara! ... pt ca e facut de Mercedes! ...ei na!

asa cum NICIODATA un G nu face ce poate face un Patrol...(fara suparare,proprietari de G... :h5 )

mai oameni buni... iar va certati pe "gusturi"

@vladruse: felicitari pt initiativa si pentru modificarile facute, dar nu o baga mai mult decat soft, ca e pacat de ea sa o faci praf, este totusi un SUV destept, nu o masina de OffRoad.

@gabi pas: nu compara G-ul cu Patrolul..... ca daca erai cu G in delta nu pateai nimic, cu patrolu' te-au facut astia sandwish de ai intrat pe dauna totala..... pe langa asta un G cu 3 blocanti bate cam toate masinile de talie "grea" de pe aici... te inteleg ca iti place Patrolul, asa cum mie imi place Wranglerul.... dar m-am lamurit acu ceva vreme ca gusturile nu se discuta, si daca vrei poti sa faci din masina ta preferata sa fie buna si sa castige tot.... perseverenta, pasiune , bani si luciditate.... asa ca baga-te in CN si o sa vezi acolo ce masini iau "caimacul"... si daca esti bun si buna masina, o sa intrii si tu la imparteala "caimacului"... e mai bine decat venit acasa pe "rampa" din Delta :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@worldscape..........daca nea gabi era cu G in delta....sau wrangler :ha: acuma discutam de blocanti la o portie de coliva :ha: :ha: ........aaaaa in teren cum te descurci ca in curte la nea andi era sa ma omori !!!!

@vladruse.....G este o masina excelenta.......care merge foarte bine, insa pe urmele de PATROL.. :h5 :ha:

@KLEZ......muncim muncim dar mai si radem.... :bravo

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Proprietarii de G nu vor spune mai nimic. Si asta nu pentru ca ar fi sau nu adevarat. Ci pentru simplul motiv ca n-au ML. :happy

Cum le stii tu pe toate....Ai putea te rog sa nu mai postezi inutil si sa nu ma mai musti de cur pe toate topicurile ? Vad ca esti cam disperat sa acumulezi postari....Eu ce spun bun sau rau e la subiect, tu vorbesti numai despre mine si off-topic...Vezi-ti omule de treaba...

@vladruse: felicitari pt initiativa si pentru modificarile facute, dar nu o baga mai mult decat soft, ca e pacat de ea sa o faci praf, este totusi un SUV destept, nu o masina de OffRoad.

Exact. Dupa cum vezi am spus ca e o masina pentru plimbari pe forestiere care se descurca mai bine decat orice SUV. Comparatiile cu Patroale le-au facut altii, nu eu.

Daca am zis ceva de vreo masina, au sarit repede ...: da' a mea e mai buna decat meleu...hi.hi...

...desi nu meleul era subiectu in cauza...

Link spre comentariu

Incepuse asa bine topicul asta....era chiar interesant...

...ca si alte cateva inca...

Pacat ....

On topic:

@vladruse : Felicitari pentru treaba facuta! Chiar arata bine masina asa inaltata. :h5

Off topic:

@ vladruse: Te "aprinzi" cam usor .... baietii fac caterinca ...de amorul artei... :grin:

@ all & vladruse: Io zic sa deschideti un topic separat ..."vladruse versus unii, altii"...sau cum vreti voi sa-i zica...sa aveti unde povesti ....diverse. :P

Link spre comentariu

Revenind on-topic fara nici un iz de caterinca sau glumite.

Sunt interesat de cursa suspensiei. Nu sa mai micsorat dupa ce ai inaltat-o ? Pe fata nu topaie mai tare ca de obicei ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Sunt interesat de cursa suspensiei. Nu sa mai micsorat dupa ce ai inaltat-o ? Pe fata nu topaie mai tare ca de obicei ?

Nu s-a micsorat cursa. Pe fata intr-adevar e ceva mai rigida din cauza torsionarii barelor....

Dar nu ceva deranjant....e ok.

Link spre comentariu

Eu iti sugerez sa mergi cu un Touareg 3l TDI cu suspensie pneumatica si blocant pe spate sa vezi ce poate si cum lucreaza suspensia si dupa aceea sa iti dai cu parerea ca ML-ul e cel mai bun la offroad dintre SUV-uri.

Link spre comentariu

Domnilor ati baut gazul de la bricheta? V-au busit razele de soare suprafata cenusie? Offroad ...SUV ...wtf? Suv-ul e o masina ptr oras si in general ptr sosea! Nu exista SUV sa faca offroad decat daca va mananca in cur sa aruncati niste bani de care nu mai aveti nevoie! :uameni

Ca ai mers cu SUV-in in poienita si pe un drum forestier ... :ha: Asta nu se cheama offroad, ce naiba ... Am mers cu un Tuareg 3li ...si stiti ce am constatat? Pe asfalt e regina dar acu vreo 3 ierni "am scos-o la cravata" din curte din zapada de 20 de cm cu un cazan de cherokee! Si mai e o vb.: au prestanta pe sosea, sunt impunatoare, am sute de CP, etc ...dar ptr offroad ... exista alte masini! :ha: :P :p

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vlade bravo pt ambitie si proiect. Mercedesul ramane Mercedes! Pune-i un troliu fata si apoi mergi cu el linistit. Nu o sa faci fata la EXTREM, dar in rest masina e super. Nu exista masina facuta pt offroad care sa nu se rupa asa ca....da-i bice si felicitari. Bani sa ai, ca namoale, ravene si creste de munte inca mai sunt in tara asta! :h5

Link spre comentariu

Eu iti sugerez sa mergi cu un Touareg 3l TDI cu suspensie pneumatica si blocant pe spate sa vezi ce poate si cum lucreaza suspensia si dupa aceea sa iti dai cu parerea ca ML-ul e cel mai bun la offroad dintre SUV-uri.

E bun pana se strica. Si se strica des...

Touareg-ul cu suspensie pneumatica trebuie comparat tot cu ceva similar, adica noul ML w164 cu pachet off-road Pro= suspensie pneumatica, reductor si diferentiale blocabile central si spate.

Si e mai bun decat Touareg-ul.

Vlade bravo pt ambitie si proiect. Mercedesul ramane Mercedes! Pune-i un troliu fata si apoi mergi cu el linistit. Nu o sa faci fata la EXTREM, dar in rest masina e super. Nu exista masina facuta pt offroad care sa nu se rupa asa ca....da-i bice si felicitari. Bani sa ai, ca namoale, ravene si creste de munte inca mai sunt in tara asta! :h5

Multumesc mult. Vad ca mai sint si oameni fara ochelari de cal....

Mercedesul ramane Mercedes!

Cine stie, cunoaste.....Restul nu vor sa-nteleaga...

Yonutz : Parca voi cei din ORT sau ex-ORT spuneati ca off-road-ul e starea de spirit, nu neparat masina......

Link spre comentariu

@vladruse.......ca un EX-ORT itzi spun ca pentru a face off road trebuie sa respecti o singura conditie de baza....sfanta........SA AI CU CE !!!!! :ha:......si dupa cum se vede dupa toate prepararile pe care le-ai facut la ML ai cu ce..... :h5 .....acu stii cum e vedem in teren cum se comporta ca in poze toate merg bine..... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

...acu stii cum e vedem in teren cum se comporta ca in poze toate merg bine..... :ha:

Asta asa e. Degeaba are o masina sapte tone de accesorii pe ea si la primu' hop....stop.

Link spre comentariu

Vlad esenta era urmatoarea: decat sa modifici la infinit ML-ul cheltuind MULTI BANI si sa mearga la fel ... mai bine tii Mertanul de strada si iei una mica si croita pe hartoape! Si te dai fara regrete ...Ce faci tu este ca si cum as incerca sa fac eu cu un A4 offroad (nu ca nu m-as fi dat cu el pe coclauri deja ... :grin: )!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ontopic:

@vladruse: felicitari mestere pentru aranjarea agregatului despre care ai specificat ca va fi pentru soft.

Offtopic:

Mi se pare mie sau e cam mare cacanareala pe threadu' asta? Din ce motiv pana la urma trebuie luat un om care-si aranjeaza masina sa iasa pe forestiere? Daca unora li s-au umflat taratzele-n gusha de stat atat de mult cu capu'n soare, exista dusuri reci.

Si n-am inteles pana la urma, ce s-a intamplat aici? Pe forumul asta? Pentru ca imi doresc sa ma insel, dar pe zi ce trece incep sa apara specimene care cam dau de pamant cu spiritul si pasiunea comuna ce ne aduce pe forumul asta, si totodata, in teren.

slp

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare