Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor inaltare Mercedes ML 320 1998

Vizitator

Postări Recomandate

Re: Ajutor inaltare Mercedes ML 320 1998

Vlad esenta era urmatoarea: decat sa modifici la infinit ML-ul cheltuind MULTI BANI si sa mearga la fel ... mai bine tii Mertanul de strada si iei una mica si croita pe hartoape! Si te dai fara regrete ...

Perfect de acord cu tine pana aici. Deocamdata ma rezum la turismul pe forestiere sa zic asa, pentru ca asta e ideea mea de recreere, sa vizitez locuri cat mai multe si cat mai frumoase din tara (foarte multe innaccesibile pentru 4x2) impreuna cu logodnica si prietenii , sa respir aer curat si sa fac poze frumoase.

Deocamdata nu ma incanta sa ma dau cu capul de tavan prin toate rapele doar de dragul de a ma acoperi de noroi.

Off-road-ul la mine este un mijloc si nu un scop in sine. Este pur si simplu alegerea fiecaruia de a intelege intr-un fel sau altul notiunea de "off-road" si nu trebuie impusa in vreun fel de cineva.

Cand ma voi hotari ca-mi trebuie masina de rupt santurile pentru distractie, atunci sigur nu voi folosi un SUV, ci un G sau o veveritza....

Ce faci tu este ca si cum as incerca sa fac eu cu un A4 offroad (nu ca nu m-as fi dat cu el pe coclauri deja ... :grin: )!

Aici nu mai sint de-acord....ce are in comun un Audi A4 fie el si Quattro cu un ML nu vad.

Ideea am inteles-o...dar nu e nici o similitudine intre masini. Totusi eu cu acest meleu pot face un off-road usor-mediu...

Ontopic:

@vladruse: felicitari mestere pentru aranjarea agregatului despre care ai specificat ca va fi pentru soft.

Exact ! Ma bucur ca ai observat asta , nu ca altii care s-au grabit sa spuna ca nu e buna de nimic

pentru ca nu trece peste bolovani de 2 metrii diametru...

Offtopic:

Mi se pare mie sau e cam mare cacanareala pe threadu' asta? Din ce motiv pana la urma trebuie luat un om care-si aranjeaza masina sa iasa pe forestiere? Daca unora li s-au umflat taratzele-n gusha de stat atat de mult cu capu'n soare, exista dusuri reci.

Fara lipsa de modestie, dar "strugurii e acrii " dom'le...

Si n-am inteles pana la urma, ce s-a intamplat aici? Pe forumul asta? Pentru ca imi doresc sa ma insel, dar pe zi ce trece incep sa apara specimene care cam dau de pamant cu spiritul si pasiunea comuna ce ne aduce pe forumul asta, si totodata, in teren.

slp

Nefiind un forum monomarca era de asteptat sa apara meciuri, fiecare are ideea lui de cea mai buna masina de teren.

Din toate discutiile astea in contradictoriu este si un "castig" ....ies la iveala unele caractere de care altfel n-ai fi stiut sa te feresti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ajutor inaltare Mercedes ML 320 1998

6 pagini de batut campii cu discutii fara legatura cu titlul topicului.

Ajunge.

Intrucat consider ca nu se mai spune nimic despre inaltarea ML-ului, voi inchide acest topic.

Restul discutiilor de genul "a mea e mai lunga" , "a mea e mai tare" sau "nu se scoala dar uite ce frumos atarna" ... cu alte ocazii. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare