asfalttango Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 :bravo :bravo :bravo :h5 Si noi ne-am lovit de indiferenta mass-media care filma cocalarii si pitzipoancele :uameni :1 pentru rezumatul evenimentului :h5 Asteptam cu nerabdare orice informatie :h5 Eu am crezut ca s-a renuntat la eveniment complet :P Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Da baieti mediatizare 0,nimeni nu a raspuns la tel pers de contact,sa-u dat intre ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Poate nu erau oamenii siguri de organizare...si nu au vrut sa se faca de rusine.Plus la ce costuri sunt acum pe promovare.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 "Da baieti mediatizare 0,nimeni nu a raspuns la tel pers de contact,sa-u dat intre ei " Aici i-mi permit sa va corectez ! E adevarat ca organizatorul nu are buget de media ca evenimentul David Coulthard , dar evenimentul a fost mediatizat pe web la Rally Raid ,Club 4x4 / forum/Rallyraid, a fost conferinta de presa direct televizat pe post local CT si la stiri tvr 2 . Poti sa -mi transmiti si mie nr. de telefon pe care nu sa raspuns ? "Poate nu erau oamenii siguri de organizare...si nu au vrut sa se faca de rusine.Plus la ce costuri sunt acum pe promovare...." La o astfel de competitie , autorizatia se elibereaza cu 60 de zile inainte de start , si costa!!!!! , concurentii se inscriu cu 30 de zile inainte , : deci este o strada cu sens unic din momentul in care ai autorizatia de organizare in mina , altfel te costa de numai -numai .In nici un caz nu a fost ce sustii , dar mediatizarea agresiva nu a folosit-o nici un organizator , plus ca de intii Mai sunt foarte multe activitati cu un buget mare de media pe litoral si poate acestea au eclipsat evenimentul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 A doua zii de cursa . Pe ziua de simbata , concurentii ramasi in cursa aveau rezervat un traseu de 197,53 km de proba speciala cu doua etape de legatura de 21 km. Elementul supriza a fost ploaia , care noaptea a cernut o cantitate mica , atit ,cit pe pamint aderenta sa nu se modifice , iar iarba uda sa faca pilotajul o arta. Supriza sa ingrosat , la km 54 al cursei , o ploaie torentiala a creat testul de pilotaj cu usa in fata , pe dig ingust cu iarba . Din fericire pentru toti concurentii si organizator , nu s-au inregistrat evenimente .Singurul eveniment , care sa soldat , din fericire , doar cu avarierea tehnicii de concurs a fost cel creat de debutantii cu nr 7 Moga Alexandru / Popescu Tudor - Nissan Patrol , echipaj care a incercat sa retina echipajul 113 Mihai Leonte / Iulian Leonte(intirziati din motive tehnice cca 20 min) , ne facilitind depasirea cca. 4-5 min , iar dupa ce acesta din urma reuseste sa-i depaseasca , debutantii au incercat sa tina ritmul Aro Superrally Car - ului ,dar au uitat ca hibridul Rover - Aro este pregatit pentru aceasta specialitate din "cap pina in picioare" , si este pilotat de un om care inafara ca era grabit si nervos din cauza problemelor care l-au intirziat , are si experienta in arta pilotajului. In aceste conditii , pe un aliniament de 3,42 km echipajul cu nr 7 liciteaza viteza de deplasare , si inra in pendulare ,derapeaza in urma de plug de pe marginea drumului agricol (latime cca. 2 m , sant dreapta /stinga), si forteaza cu bracare maxima a volanului iesirea din sant , urmarea fiind ......... rasturnare , pe capac. Speram ca aceasta experienta i-i va determina sa faca un curs de pilotaj si atitudini sportive cit de curind . Cei de la Promo , au mers pe un traseu scurtat la 135 km , ne modificind ordinea de clasare , si au avut un zimbet de satisfactie la sosirea din cursa . Unii s-au plins de oboseala , dar au comlectat si cu "a meritat " Sa speram ca la Banat Rallyraid care se va desfasura in weekendul 29-30 Mai ,vor fii mai multi incepatori la start , ca experienta se poate asemana si cu o iesire singulara , unde orientarea o rezolvi singur (ca echipaj) , dar ai siguranta ca esti monitorizat si nute poti pierde , intrii pe spatii unde altfel nuai avea autorizre sa treci , ai asistenta medicala asigurata , si nu in ultimu rind , competitia pentru Promo este o plimbare (vit. medie impusa max. 30km /h) in natura , unde cineva vegeaza ca tu sa te distrezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 bravo kess!!! felicitari! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Noroc cu "semaca" ca aflu si eu cine e "kess" :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Foarte frumos. NU stiu cu ce se mananca rally raidu-ul, in afara unor ture pe campuri complet aiurea, dar banuiesc ca e super. Felicitari pentru organizatori. P.S. Ce s-a intamplat cu masina rasturnata? Adica...toti sunt ok? Cum s-a produs rostogolirea? La ce viteza? De ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Offroad-ul trece muntele de-a dreptul , Raider-ul il ocoleste , dar ambii ajung in acelas timp . Mie bruneta , tie blonda , ne asemanam ca ne place femeia . :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Offroad-ul trece muntele de-a dreptul , Raider-ul il ocoleste , dar ambii ajung in acelas timp . Mie bruneta , tie blonda , ne asemanam ca ne place femeia . :hi 1. Daca tu crezi ca eu trec muntele offroad...ei bine ma supraapreciezi. De obicei ori dejantez, ori nu mai pot urca ori pur si simplu nu mai stiu pe unde sa o iau! :grin: 2. Si mie imi plac brunetele! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Kess pe podium! Felicitari Andrei. :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 A....Andrei e Kess??????? Well, FELICITARI DOMNULE! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 salut la toata lumea abia acum incep sa-mi revin dupa tot stresul de organizare a acestui eveniment, care pe langa Rally raid a avut si motocros si endurocross. relativ la mediatizare, impreuna cu Directia pentru Sport Constanta organizatorul (adica eu) am tinut o conferinta de presa inainte de cursa la restaurantul Sport, unde am prezentat tot evenimentul impreuna cu celelalte persoane si institutii organizatoare ale celorlalte evenimente din minivacanta de 1 mai. (in total peste 12 evenimente diferite). Am fost televizati si de TVR si de TV Neptun, plus presa scrisa a zonei. pe net, calendarul este cunoscut (si nemodificat) inca din noiembrie. Trofeul Dobrogei este deja la 3 editie si din iunie ma apuc (foarte din timp) de organizarea celei de-a 4a. Nu s-a pus nici o secunda problema nedesfasurarii acestui eveniment, amanarii sau incertitudinii organizarii. Chiar si in anul de trista amintire 2007, s-a desfasurat. Acesta a fost primul an, fiind de altfel si prima etapa din acest an in care Raliurile tot Teren (RR) se desfasoara sub egida Comisiei de Raliuri Tot Teren FRM si la AUTO, marea majoritate a concurentilor si toti organizatorii asteptand de pe pozitii neutre finalizarea scandalului si legalitatii in disputa ACR-FRAS. in ceea ce ma priveste tin sa multumesc toturor participantilor, spectatorilor, va astept la Trofeul Dobrogei-Memorialul Irina Elena Popescu 2010 si pana atunci va invit la celelalte etape ale Campioantului National de Raliuri tot Teren 2009, astfel: Banat (Timisoara) sf. lunii mai Transcarpatic (toata tara) sf. lunii iulie Dracula Rally Raid mai multe detalii pe www.rallyraid.ro va multumesc LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 pe linga "bravo Andrei", eu mai zic Multumesc Andrei ! a doua zi de concurs, la km 40, luasem deja un avans de aprox.10 -12 min. fara de cei din urma (pajero & co), si mi s-a rupt cureaua de alternator. Din nefericire, pe camp, nu era la ora aia , nu vreo blonda, dar nici macar o baba sa-i dau strampii jos.... Au trecut toti de la "avansati" , au inceput sa apara "hobby", Andrei s-a oprit, a cautat prin scule, a gasit o curea , ...astfel ca in cateva minute eram din nou "pe roti".....pina la sfarsitul probei, reusisem sa recuperez fata de ceilalti minutele pierdute. Andrei e unul care a inteles si sportul asta, si regulile lui, si spiritul de fair play. Santem pe drumul bun . Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Bravo Kess poate la urmatoarea aparem si noi :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 la moto aceeasi haiduceala - unii merg pe traseu cu o zi inainte cu organizatorii ca sa nu aiba surprize si in ziua cursei din checkpoint se duc direct in sosire pe sosea. sport adevarat :grin: Eu tot ma mir ca unii cu state vechi mai pun botul si bat toata tara ca sa participe la mascarade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 ionutz, s-ar putea sa fie asa cum ai auzit tu pe la vreun "radio"....nu stiu, sincer n-am vazut. Dar nici comentarii nu prea am vazut la fata locului. S-au poate nu le-am remarcat. S-ar putea si pentru ca inca de miercuri seara am auzit de prin colturi ca duminica vor fi depuse contestatii ....din vina de ...Popescu, FRM, ACR..etc...etc... Eu , de exemplu, m-am dus cu "capsa pusa" pe altceva. Pe antrenament, pe exersare, pe verificare tehnica...etc...etc... Iti spun un secret (pe care l-am spus tuturor inainte de a merge la C-ta :grin: ) :nu ma asteptam la o cursa cu SUPER - SUPER organizare. Din cauza perioadei prin care trecem. Pe de o parte, cu totii resimtim criza asta de kkt, si nu avem sau nu incasam destui bani sa ne mai permitem toate placerile (sintem cu totii pamanteni.....banuiesc ca tu din acelasi motuiv nu ai venit la cursa).Sigur a resimtit-o si Popescu, si n-a avut bani de 50 de comisari, si 50 de arbitri, pentru 10 masini si 10 mobre care spera sa le aiba la start. Asa a si fost : fara "super-super". (e si greu acum de facut o cursa super, dupa ce a fost cea de la Bv. :grin: :grin: ). A fost o cursa ieftina. Taxa mica, hotel f. f. f. bun, de banii aia (conditii de 3-4 stele, la pret de 2). Mincarea din rest. hotelului cam naspa, dar pe o raza de 500 m erau 10 carciuni, inclusiv pescaria din port, care avea mincare super si la minut. Arbitrii sigur n-au furat (am avut defectuiune tehnica, si am pierdut vreo 45 min...timp in care "urmaritorul" meu, Victor Pop, cu mitsubishi, a tot sperat la locul 2 . L-am batut cu 32 sec. Daca arbitrii furau, cunoscuti cu V.P. de 20 de ani, cred ca ar fi putut "manari" cateva secunde, nu crezi? ...). Au fost salvari. Am vazut 2 salvari (altele decat "rapandula" :grin: lui Popescu ) pe traseu. Da, au fost mari greseli in road book. Unii s-au descurcat mai usor, altii s-au ratacit mai mult. R.B. a fost gresit , dar pentru toti. Am luptat cu sanse egale. Nu ne convine, dar e ultimul lucru pentru care EU, acum, as face comentarii uracioase, scandal care ar alunga potentialii doritori.A fost masina de inchidere ( e adevarat ca mi-au zgaraiat-o toata, Mazda...il astept pe Popescu intr-un w.end, cu carpe de bumbac, eventual din izmenele lui (ca-s destul de mari, numai sa nu fie....colorate :grin: :grin: ), cu vinul si pastrama pregatite, cazare asigurata....sa polisham masina :grin: :grin: ). Multe neajunsuri. Il sfatuiesc pe Dan sa incerce o alta abordare. Cursa multisportiva cu 3 oameni nu poti face. A mai fost unul care incerca sa faca cursa de unul singur, si s-a trezit ca de la 15-20 de echipaje la start , a ajuns sa aiba 4. Sint sigur ca a inteles, si acum are ECHIPA. L-am vazut pe Popescu, la mare. Alergand non stop. Efortul a fost inzecit mai mare decat rezultatele. De data asta ne-a convenit, pentru ca , repet, a fost ieftin, si n-a fost un chiar un dezastru. Deci de aici pina la scandal si discutii rauvoitoare pe margine.....mare diferenta. Ceea ce ma mira, este ca la cursa au fost si campioni, baieti cu talent.Eu , de exemplu pe Irimescu asa il consider. N-am auzit nici un "urlet" dinspre timisoara.Au venit baietii, am baut o bere, fara ifose de campion (ca tocmai luasera loc bun la UAE), s-au dat, s-au ratacit, au gasit drumul, iarasi "blana", au terminat, au zis "pa baieti" si au p[lecat acasa.S-au antrenat, s-au distrat un pic, s-au deconectat, si si-au vazut de treaba lor. Asta am facut si noi. Nu -l incurajez pe Popescu sa mai faca o data asa (chiar si pentru binele si sanatatea lui). Sa ne propunem mai mult de la organizarile astea. Dar, repet, de la asta si pina la comnentariile rauvoitoare care nu au alt scop decat alungarea celor ce iubesc si au placerea de a incerca acest sport atat la moto cat si la auto...e distanta lunga. Deci, Ionutz, frecventa radioului pe care ai prins tu stirea era a "dusmanului" :grin: :grin: .(cel putin din punctul meu de vedere, de aceasta data, in aceasta situatie in care ne aflam, in mai 2009.....). Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 i Deci, Ionutz, frecventa radioului pe care ai prins tu stirea era a "dusmanului" :grin: :grin: .(cel putin din punctul meu de vedere, de aceasta data, in aceasta situatie in care ne aflam, in mai 2009.....). Mihai bunele cu bunele, relele cu relele. au fost 2 oameni care nu au facut traseul de sambata si au clasat inaintea altora care au facut traseul, ducandu-se si spre si dinspre ceckpoint pe asfalt. Ceea ce e foarte grav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 la moto aceeasi haiduceala - unii merg pe traseu cu o zi inainte cu organizatorii ca sa nu aiba surprize si in ziua cursei din checkpoint se duc direct in sosire pe sosea. sport adevarat :grin: Eu tot ma mir ca unii cu state vechi mai pun botul si bat toata tara ca sa participe la mascarade. vecine, aceste vorbe fara acoperire te transforma dintr-un FOST sportiv de Rally raid, care poate vei redeveni ce ai fost odata INTR-UN Pacalici, CARE VORBESTE CE AUDE. care sunt aia unii? Si care sunt aia care pun botul? Contestatarii care fac reclamatie FARA sa aiba la acea ora calitatea de sportiv? Diversionistii? Ti-e rau cumva? Sa stii in de cand nu te mai dai tu s-au schimbat multe, ba chiar au inceput sa apara oameni care poate stiu sa mearga cu mobra, ceea ce multi au uitat. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 ionutz, daca a fost vreo situatie, a fost (probabil) vineri, cand Dragos, am inteles ca a venit cam o data cu nemesisul, la 20 min. inaintea mea.Daca socotesc, ca de obicei, cam la toate cursele , cam acesta a fost ecartul moto/auto, nu e asa mare neregula. iar nemesisul, ....e din alta galaxie (pentru noi, talentul nostru, antrenamentul nostru, conditiile noastre..). Simbata Somo nu s-a mai dat, ca nu a avut ambreiaj. Iar sambata, Dragos s-a dus cu vaca, ca s-a ratacit mai mult decat toti. Din ceck point plecau TOTI pe asfalt, ca asa era roadbookul.Deci, vezi ca in formatiile sint neclare. Nu-mi dau seama cine putea fi al doilea...... Mai, ma enerveaza si pe mine furaciunile, stii ca si pe la auto se obisnuia. Eu am mai banuit niste situatii acu vreo 3 curse.....dar...cam gata. Iar discutii, cel putin cei din jurul meu, la auto...am hotarat sa le cam lasam deoparte. Sintem niste amatori, care dorim sa ne dam intr-un cadru cat mai organizat, si daca ne opreste cineva sa ne intrebe cxe facem pe acolo, sa dam vina pe organizator, care e atat de fraier incat sa-si asume vina pentru nprezenta noastra acolo, si pentru faptele noastre, pentru 50 de euro de caciula, din care 5 da la FRM, 20 da la salvare, 20 da la arbitri, 10 la taxe locale, 10 la comisari , 5 la reprezentantii federatiei, 10 pe facut traseul, 5 masina de inchidere...etc...etc... Deci, pentru mine....daca ceva e strigator la cer (cum e furaciunea cu acordul organizatorului si cu sprijinul lui...), sar de cur in sus mai tare ca tine. Daca vad cu ochii mei...daca nu...... ....."hai, gata cu fotosinteza...la culcare toata lumea"....si s-a inchis subviectul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 leo, ai gresit la calculele celor 50 euro. Aia nu mik-au ajuns nici pentru salvari, nici pentru taxe le federatie, aproape pentru colegiul de arbitri: ba chiar am mai pus eu o diferenta. de ce induci oamenii in eroare, sa creada neadevaruri despre cursa? LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 mai citeste o data ce am scris, ca "20+5+20+10+15" nu e egal 50.....oricum cifrele nu sint reale, e retorica......reala e doar situatie. eu la Dracula am avut cheltuieli directe/concurent 135eur...am incasat 80.Si as mai fi avut muolte de p[latit si de facut (daca mai aveam bani).Asta daca mai aveam bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Poate nu ati observat ca cei cu doua roti , nu prea i-i gasiti pe aici. In speranta ca veti discuta numai auto pe acest topic , va salut calduros. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 tipic romanesc - daca nu am vazut cu ochii nostri hai sa nu zicem nimic. Mie mi-au zis 3 oameni pe care ii cunosc si ii respect ca oameni si ca sportivi ca vineri (asa e vineri, nu sambata) s-a taiat traseul grosolan iar organizatorul a inchis ochii. Si pentru mine e deajuns - am mai multe motive sa ii cred pe ei decat pe altii. Mihai, astept sa ne intalnim, sa te uiti in ochii mei si sa-mi spui ca nu stii asa zisi "rideri" care au mers in anii trecuti pe drum, taind traseul. Eu tot astept sa dispara niste fetze din peisaj si sa vad si eu din nou la curse pe Domide, Lutas, Nedelcu, Gabi Nicolae si in premiera pe cei de la Vectra. Pana atunci o sa va tot dati diplome unii la altii. Succesuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 tipic romanesc - daca nu am vazut cu ochii nostri hai sa nu zicem nimic. Mie mi-au zis 3 oameni pe care ii cunosc si ii respect ca oameni si ca sportivi ca vineri (asa e vineri, nu sambata) s-a taiat traseul grosolan iar organizatorul a inchis ochii. Si pentru mine e deajuns - am mai multe motive sa ii cred pe ei decat pe altii. Mihai, astept sa ne intalnim, sa te uiti in ochii mei si sa-mi spui ca nu stii asa zisi "rideri" care au mers in anii trecuti pe drum, taind traseul. Eu tot astept sa dispara niste fetze din peisaj si sa vad si eu din nou la curse pe Domide, Lutas, Nedelcu, Gabi Nicolae si in premiera pe cei de la Vectra. Pana atunci o sa va tot dati diplome unii la altii. Succesuri! Ionut, rastalmacesti si citesti printre randuri exact ca un politician la tv si te faci ca nu intelegi. 1.stiu f. multe cazuri cand moto si auto aveau informatii despre traseu in anii trecuti. Si ca sa fac referire la cei nominalizati de tine, sa stii ca oi data in nordul tarii ,un padurar mi-a zis ca "toata saptamana o masina albastra a trecut pe aici". Mai stiu cazuri cu motociclisti curati curati, cand toti eram plini de noroi. De la asta , pina la a contesta un intreg concurs si toti sportivii prezenti printr-o suita de afirmatii rautacioase, e departe. Mai Ionutz, toate mesajele tale de ceva timp incoace, pe orice forum, sint critice, si tendentioase. Ma mir sa nu vezi si ceva bun in toata chestia asta. 2 . De ce trebuie neaparat sa dispara niste fete din peisaj? nu e loc pentru toti ? e o chestie exclusivista? E SPORT si HOBBY. Si vezi ca din tre domnii nominbalizati de tine, cu reale calitati de campion (ma refer in special la unul din ei), in ultimii 4 ani l-am vazut o singura data la o cursa de rally raid si a "uitat" sa-si plateasca cazarea. El si soferul sursei tale de incredere. Inca imi datoreaza bani pentru asta. Cam astia-s oamenii de incredere. Da, mai Ionut, eu n-am vazut. Eu am muncit, am lucrat la masina, am cheltuit cum am putut destui bani sa fac ceva la un kkt de masina, am platit taxa, m-am antrenat, si m-am dus acolo. Mi-am vazut de treaba, si n-am strigat uin gura mare inca inainte de a incepoe orice activitate sportiva ca am contestatia scrisa deja. De aceea ma deranjeaza sa vad ca sari in sus si negand tot ce a fost acolo, numai pentru ca "oameni de incredere" ti-au soptit ceva. Daca iti doresti sa facem RR in Ro, si crezi ca poti sa faci ceva in afara sa contesti non stop orice se face, bun sau rau, te rog sa-ti manifesti buna intentie. Baietii daca au vazut ceva ca nu e in regula, daca au vazut pe ala ca fura, trebuiau sa ia atitudine atunci, pe loc. Sosirea a fost pe la 4 dupa amiaza. Pina la 1,30 noaptea, e cale de cateva baterii de vin . Nu am spus ca nu e posibil. E f.posibil, tocmai in virtutea celor intimplate in anii trecuti. Am spus ca eu nu am vazut, si afirmatiile tale arunca o umbra deasa si asupra a ceea ce a fost bun. Stop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate