mleo Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Pana atunci o sa va tot dati diplome unii la altii. Succesuri! Iar esti tendentiosw si rautacios. Sau dezinformat: La ultimele 3 curse, la start au fost mai multe auto noi (max 1-2 curse) decat cele "consacrate" , care-si dau unii altora cupe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 s-a taiat traseul grosolan iar organizatorul a inchis ochii. Si pentru mine e deajuns - am mai multe motive sa ii cred pe ei decat pe altii. Fraza aste este deajuns sa-si dea toata lumea seama ca esti total pe dinafara cu rally raid-ul. Organizatorul nu trebuie sa inchida ochii, pentru ca arbitrajul nu este treaba organizatorului. Acesta are cu TOTUL alte probleme de rezolvat. In cazul meu, stiind ca suntem vecini si prieteni pot sa te ajut cu irmatoarele: 1) sa-ti predau niste cursuri despre organizarea curselor de Rally Raid, ca sa stii care sunt indatoririle si drepturile participantilor, organizatorilor, oficialilor la o cursa. 2) sa-ti predau niste cursuri de navigatie la Rally Raid, ca poate asa vei nimeri macar judetul in care este localitatea in care este sfarsitul probei speciale, ca macar in etapa de legatura sa nimeresti orasul in care este cazarea sportivilor :rules vezi ca aici, cu toate ca este forum de offroad, mai sunt si oameni care stiu Raid , sa nu te faci de rusine. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 raspuns tipic Popescu, cu jigniri & stuff fanfaronada de 2 lei. Eu o sa ma abtin de la atacuri la persoana; nu ma cobor la mintea ta :grin: Megaorganizatorule, poti macar sa explici ce cauta cu tine pe traseu, cu o zi inainte, un concurent care s-a dat in cursa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Ala care ti-a zis a avut ochelarii de citit la el, sau ai avut tu telefonul defect, ca de obicei. Megaorganizatorul din mine s-a dus sa verifice traseul si s-a bulit o dioda la alternator si mi-a murit mobra in camp. Apoi am impins-o pana la asfalt si l-am rugat pe Fulicea sa vina cu masina de interventii tehnice a lui sa-mi dea curent si cabluri. Fulicea este baiatul acela care se da la auto, daca nu stiai. Adica nu ca tine, care nu te mai dai cu nimic, dar vorbesti de parca te-ai da... De la asfalt am primit ajutor, special nu i-am bagat in traseu, nici nu au stiut de unde si cand am ajuns acolo. In acelasi loc a doua zi a fost TVR si Ambulanta deci oricum locul s-ar fi aflat. Spune-le alora care te-au informat sa-ti dea banii inapoi. Si mie pielea. Ai o problema mare vecine, ma confunzi pe mine cu altii .... unii mari campioni care vorbesc si alte limbi si care erau obisnuiti sa faca azi traseul cu toti sportivii de la club si maine tot sportivii aia sa iasa campioni. Dar 'AL de sus e mare e sus si vede. Dupa ce a fost singurul campion galactic care a mers la un mare concurs catre bucuresti, nu de la bucuresti, s-a retras si lumea l-a uitat, aratandu-i de fapt locul in istoria sportului romanesc. Cand vrei amanunte d-astea, suna-l pe el, e expert....mai intreaba lumea. Si ca sa-ti acord o sansa de reabilitare, in una luna incep cercetarea pentru trasee perfect noi in Dobrogea, sa ne arati ce sfaturi perfecte ne dai si ce unghi de comentariu pertinent ai la cursa. Sau te bantuie talentul numai la tastatura? Stii de la ce vine InterSport? De la Sportivule de Internet. :ha: LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Va cunosc pe toti trei asa imi permit sa va cert Voi trei va certati mai mult pe un singur concurs decat tot forumul pe toate competitiile de un an. Nu va mai mirati ca lumea se scarbeste si cauta un loc unde satisfactia unui concurs reusit tine si dupa ce te-ai intors de la cursa. Nu astept raspuns la acest topic. Vad ca se muta discutiile de pe forumul rallyraid aici. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Intrebare: am vazut frumusetea de Patrol la start si l-am vazut si pe autostrada remorcat si stramb...in ce stadiu se afla masina acum...? Lumea din masina e toata in ordine? :roll: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Intrebare: am vazut frumusetea de Patrol la start si l-am vazut si pe autostrada remorcat si stramb...in ce stadiu se afla masina acum...? Lumea din masina e toata in ordine? :roll: Pai, am impresia ca proprietarul tocmai isi cauta plafon de Patrol aici pe forum. :grin: Cat despre scandal...lumea e obisnuita ca unde e rallyraid sa fie si scandal. Ma refer bineinteles doar la noi in Romania. Ionut, eu zic sa il lasi pe cei care au participat la cursa sa isi expuna problemele, daca intradevar ele exista. Nu e ok sa le zica prin gura altuia. Accesul pe forum e deschis, discutia e deschisa, asa ca au toate premisele sa spuna ce au de spus. Bineinteles ca , daca discutiile degenereaza , voi fi nevoit sa inchid topicul. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 ne vedem la Timisoara. Noi ne-am antrenat, si la navigatie, si la soferie,am mai rupt cate ceva la masina, ne-am si apucat de lucru. baietii cu patrolul si-au invatat si ei lectia (nu e bine sa te tii dupa un Aro :grin: :grin: :grin: :grin: ).Din fericire sant bine, si data viitoare vor sti sa se dea la o parte :grin: :grin: . Popescu si-a invatat si el lectia, nu e bine sa in cerci de unul singur sa faci tot tot. Multe iti pot scapa de sub control. Ce nu inteleg toti e ca daca taxa de participare ar reflecta cheltuielile adevarate, ar fi de min 3 ori mai mare. De sponsori, deocamdata (si din cauza celor care nu vad in orice decat motiv de scandal ) nu poate fi vorba. Si atunci, muncesti "ca boul" ,singur, sa mai scazi la cheltuieli. Si n-ai cum sa nu gresesti. Nici la o cursa perfecta, nu-i poti impaca pe toti. Pe de alta parte, sa stiti ca am fost destul de multi pe acolo. Poate mai auzim si alte pareri, nu neaparat de bine, dar pe tonul potrivit. Incercam sa ducem partea asta de organizare la nivel de detaliu (hai mai baieti, ca doar aveti si exemplu: concursul de la Brasov :grin: :grin: ). Dar mai avem de lucru. Si gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 misto diversiunea dom popescu ... stii bine ca nu despre Fulicea ziceam ca a fost pe traseu cu tine cu o zi inainte. Hai sa-l lasam pe Fulicea deoparte - omul e din alt film - alta educatie, alta atitudine, alt buget, etc. E doar in tara gresita. Nice try! Era vorba de castigatorul de la moto. Castigator de la moto care ia startul primul. Pe la km 10 il prinde Irimescu (cel cu quad-ul cu sper rezultate in ultimii 2 ani). La 50 il prinde Somo pe Irimescu insa Somo nu il depasise nicaieri pe traseu pe campion. undeva intre 10 si 50 a "disparut". La CT (approx km 80) ajung irimescu si Somo impreunsa si afla ca omul trecuse de 30 min!!!!!!! Coperfield, nu? si depsre organizare - pui oamenii sa fie gata la 8 de start si tu la 11 nu aparusei. Startul a fost la 12.30. a doua zi s-a intarziat "doar" 2.30h. Si cu ambulanta aia a ta de teren - atata timp cat nu ai echiupament medical omologat si in termene de garantie si un MEDIC in ea e doar un harb de aro. MAX ATATA TIMP CAT EU SUNT CEL CARE PASTREAZA UN LIMBAJ DECENT IN TOPICUL ASTA INSA SUNT INSULTAT DE ALTII SI APOI TE IEI TOT DE MINE CRED CA AI O PROBLEMA! Sau si tu esti tot genul UTC/PCR caruia ii place sa discute doar de realizarile la hectar si baga lucrurile neplacute sub pres? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Ionutz, prietene..., nu stiu cum sa porocedez, mai bine. Sa-ti raspund eu, ...sa nu-ti raspund...?... Baietii au sesizat f. bine, si asta incerc din rasputeri sa contrazic..:tonul cu scandal, si acuzele la nesfarsit. Mai , omule, ...noi ne cunoastem , si ne si simpatizam (reciproc, sper)...am inteles, nu vrei sa vii sa te dai, din motivele tale..dar de ce nu vii sa fii comisar sportiv, ? arbitru? ceva, daca tot iti place RR / Nu te supara pe mine. Niste oameni au depus un efort. Chiar si Popescu. Chiar daca rezultatele nu au fost spectaculoase. Nu arunca cu o negatie totala asupra muncii acestor oameni, numai ca tu (si nu esti singurul) nu te inghiti cu Popescu. A nu se in telege ca eu sint neaparat prieten cu el. Stilul lui nesuferit de exprimare (scuze, d.nul Dan), greu de inteles de multi, il diger si eu cu greu uneori. Ba, da acuma ati inceput cu ora de start, cu ora la care s-a sculat Popescu.....Ionbutz, te-a deranjat pe tine ca noi am baut o cafea in plus? Sa stii ca ora de start (12) a fost preferata si pentru ca in oras la 8 dimineata era pustiu. Si vrem sa fim "vazuti". Nu stiu , mai , ce a facut motociclistul Feodorof. Dar sunati-l , mai, ca e din Bucuresti, spuneti-i sa recunoasca ca a furat si sa-si dea "demisia". Iti repet : e posibil sa-si fi dat seama de niste scurtaturi, ptr. ca portiuni din traseu au fost si asta vara la Transcarpatic, cand el a participat, si noi am chibitat din fata calculatorului . Daca Somo putea sa se dea si a doua zi, probabil il batea de-i sareau capacele, ca a doua zi omul s-a ratacit vreo ora peste dealuri (ne-am ratacit toti, dar el mai mult).Deci, nu stia (tot) traseul. Spune-mi, din sursele tale, a fost ceva bun la cursa asta ? Au fost multe chestii nerezolvate, pot sa ti-o spun eu. Dar m-am intors acasa cu un sentiment pozitiv, cu mintea limpede si odihnita, si luni dimineata la job, am luat-o de la capat mai cu spor. Obiectiv atins. Punct (din nou). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Mihai Sigur ca au fost lucruri bune. insa daca au fost lucruri bune inseamna ca nu putem vorbi de cele mai putin bune? Nu iti este clar ca daca se continua in minciuna si fanfaronada nu se poate progresa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Max tata, asa cum observi, internetul creeaza impresii. Mai interesant e cand stai In Pajura la tastatura si devii FOARTE destept si informat. Asta in momentul in care nici nu stii sa aduni, sa verifici si sa administrezi informatii si nici la vreo cursa nu ai stralucit, decat prin eforturile organizatorilor de a te aduna de pe camp. Perseverenta este de obicei o calitate, asta pana nu degenereaza in prostie. Sa aduci acuze gratuite unui om, sau asupra a mai multi oameni, fara nici un suport, pe simpla evolutie mentala in fata tastaturii, sa mai faci rau unui sport la care nu te pricepi, nu vrei sa-l inveti si nici nu-l practici mi se pare TOTALA REA VOINTA. De aceea draga Max iti propun sa-i dai veninului Ionut un avertisment, de ce nivel vrei tu, astfel incat sa capete convingerea ca trebuie cumva sa poarte raspunderea spuselor sale. Faptul ca se da pe internet nu-l scuteste de raspundere, si nici nu-l fereste de pedepse, oricum ar fi ele. Pentru Ionut, cine a fost cu mine pe traseu? Data viitoare sa fii tu te rog, sa fii sigur de persoanele pe care le iau cu mine in masina. Asta daca nu cumva traseul de Rally raid trece pe la gara... Te rog sa numesti mincinosii si fanfaronii corect, astfel incat sa stii exact pe cine acuzi si de ce, si te rog sa-ti iei si raspunderea spuselor tale. Nu de alta, dar MULT prea mult rau faci, si nu stiu daca din prostie, infumurare, frustrare sau rea vointa. Macar explica-ne, sa stim si noi, si vom gasi cai de rezolvare a problemelor noastre, si daca vrei, te ajutam si pe tine. Asa ca de la sportivi la fost sportiv. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Vezi, asta e problema ta - iar ocolesti raspunsurile si o dai in jigniri. noroc ca majoritatea "te-au citit" Si lasa pe altii sa-si dea cu parerea despre perfomantele mele sportive - in primul an de rr iti invarteam casca in cap cand treceam pe langa tine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 MAX ATATA TIMP CAT EU SUNT CEL CARE PASTREAZA UN LIMBAJ DECENT IN TOPICUL ASTA INSA SUNT INSULTAT DE ALTII SI APOI TE IEI TOT DE MINE CRED CA AI O PROBLEMA! Sau si tu esti tot genul UTC/PCR caruia ii place sa discute doar de realizarile la hectar si baga lucrurile neplacute sub pres? Uite ce e. Ti-am vorbit respectuos. Si se pare ca am gresit. Nu meriti lucrul asta. Cum adica , ma iau de tine? Nu am nici o legatura nici cu raliul de la Constanta, nici cu Dan Popescu sau cu Mleo. Nu sunt deloc incantat de activitatea de rally raid din Romania asa ca ma doare in spate de lucrurile neplacute care se intampla acolo. Asa mult rahat improscat ca si in Rally Raid nu prea am mai vazut. In clusiv aici in Baia Mare. Daca ai ajuns sa ma bagi si pe mine in aceste discutii atunci ai ajuns sa o iei razna rau de tot. Ma iau de tine pentru ca NU ai participat la acesta cursa nici macar ca si spectator, dar comentezi aici mai ceva ca si Cristian Topescu. Pana la urma nici macar asta nu ma intereseaza. Mi-am exprimat nedumerirea de ce nu vin cei care au fost furati sa isi spuna parerea? Te rog sa iti ceri scuze pentru ce ai scris mai sus la adresa mea. In caz contrar, o sa le consider mai mult decat niste vorbe aiurea spuse la nervi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator missy Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Buna sa va fie inima! Am citit si recitit acest topic, am ezitat sa intru la discutii, dar iubesc in egala masura rally raid-ul si off road-ul, imi iubesc baietii si ii sustin cat pot si cat ma pricep eu mai bine. Aici , pe acest forum, am simtit un colectiv aproape de eforturile si rezultatele noastre. E o motivatie care ma determina sa intervin, si sa va rog dragi iubitori ai sportului de teren( indiferent de natura lui off-road, enduro, rally raid etc) cand spuneti "probleme in rally raid-ul romanesc" nu va referiti la el in ansamblu. Particularizati pe oameni, caci omul sfinteste locul, se stie de cand e Omul pe Pamant. Sunt foarte trista sa constat ca aceste probeleme de la an la an sunt tot mai evoluate si tot mai cunoscute impotriva celor catora impatimiti, sufletisti si cu bun simt care incet, incet se retrag pentru ca se simt inutili in fata altora cu tupeu si atitudine nesportiva, dar foarte siguri de sportivitatea lor. Am avut sansa sa particip la concursuri de rally raid si va asigur ca nu e chiar asa dramatic. E deosebit de provocator, de tehnic, de aventurier , iar de frumusete ... nu exista destule cuvinte in vocabular. Si eu am fost printre cei care au incercat sa faca din acest sport ceva deosebit pentru Romania, am incercat sa aduc din lectiile de afara, insa anul trecut inca inainte de ultimul start de la Carpatica, din respect pentru toti cei care iubesc si participa la Rally raid pt calitatile acestui sport, si nu pt intrigi si polemici, am decis sa ma retrag din organizare pana cand se vor linisti lucrurile. Prin aceste randuri nu vreau decat sa va asigur ca rally raid-ul e un sport demn de tot respectul si care nu merita blamat de certuri si vanitati umane, care din fericire nu ne caracterizeaza pe toti. Am incercat mereu sa fur tot ce a fost mai bun de off roadisti, si va multumesc ca mi-ati dat sansa sa vad ca se poate si altfel. Probleme, cred ca sunt peste tot, insa din punctul meu de vedere noi, cei de la rally raid avem ce invata de la voi. Dar cele doua ramuri, sunt egale din toate punctele de vedere. In ce priveste interventia lui Ionut, eu il stiu ca pe un sportiv caruia ii place adevarul, nu se mai da in rally raid, nu pt ca nu ii place sau ca nu ar face fata, ci pt ca casnicia e casnicie, si a ales sa mai reduca din participari, alegand doar acele competitii cre ii fac lui placere si in care nu exista atatea polemici(cum ar fi off road-ul, si nu numai) lucru pt care il respect. Ca si el, mai sunt si altii, cum ar fi Somodean, un alt nume care numai are nevoie de prezentare in lumea sportului motorizat( sa nu uitam ca el a participat la rally raid si cu masina si cu moto), asa ar fi si Domide care s-a retras( campion 3 ani consecutivi la rally raid), Gabi Nicolae care prefera competitiile internationale, si multi multi altii..... Despre aceasta competitie, ..., nu am fost prezenta, dar au fost baietii mei si va asigur ca Ionut nu minte , are insa mai multa tarie de caracter pt a spune lucrurilor pe nume, dar sunt sigura ca nu vrea sa distruga aceasta ramura.Iti multumesc Mleo pentru aprecieri. Da, sportivii Speed Racing sunt sportivi si se retrag dupa terminarea competitiei( ma au pe mine doar... :wink: ). Dar asta nu inseamna ca nu au parerile , multumirile si nemultumirile lor. Pe de alta parte, ca si organizator, va asigur ca este imposibil sa multumesti pe toata lumea, motiv pentru care respect efortul lui Dan Popescu. nu aprob insa atitudinea lui si el stie asta. Poate ca daca ar lasa garda mai jos, ar privi constructiv nemultumirile si nu ar raspunde prin atacuri, alta ar fi situatia. Este insa un om cu bune intentii, chiar daca le mascheaza atat de bine. Dane, nimeni nu e perfect, toti facem greseli, dar greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Nu-i asa? Asa ca dlor, Maxx, Unimog si toti restul de pe aici, nu puneti rally raid-ul deoparte, atunci cand poate va fi mai greu de organizat off road-ul ( pt ca din pacate stim cu totii ce se intampla la nivel mondial, si cat de greu e sa organizezi in alte tari ), rally raid-ul ramane solutia iubitorilor de adrenalina, aventura, tehnica, praf, noroaie, peisaje si natura, indiferent ca vor alege Quad-ul, masina, side-by side-ul sau motorul) Baietii mei vor participa la cat mai multe competitii de orige gen in masura timpului si bugetului disponibil, pt ca le place totul, si absolut toate ramurile contribuie la dezvoltarea personalitatii ca sportivi, la dobandirea experientei si la castigarea titlurilor nationale si internationale. In speranta ca veti trece cu vederea aceste inerente certuri, va doresc tuturor tot ce va e mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Asa mult rahat improscat ca si in Rally Raid nu prea am mai vazut. Inclusiv aici in Baia Mare. Max, imi cer eu scuze ca pe forumul tau a ajuns discutia la nivelul asta. Nu e asa mult noroi. Au fost (si sint) max.2-3 oameni care comenteaza si critica tot. Nu m-am abtinut nici eu uneori (zic eu, cand a fost cazul) sa critic. Mi-am si insusit (ca si organizator) critici, deseori. Am facut apel , de nenumarate ori sa nu confundam evenimente singulare (daca ele s-au produs) cu efortul tuturor. Sa stii ca si la raid vine lumea , nu sint 2-3. E mult , e scump....si e necunoscut fenomenul, de aceea , poate sint la start mult mai putine decat la off-road. Dar vin oamen ii, si care vin sint superpasionati Stiu ca si pe la Baia Mare sint polemici. Nu ma bag la comentarii. Asa e cand oamenii incearca sa-si impuna punctul de vedere , si nu vad padurea de copaci. Din fericire, in Bv . un pic am reusit sa coagulam echipa. Vom vedea peste vara ce va mai fi.Daca observi, avem un punct de vedere comun, noi , cei de aici. Poate dam si un exemplu. s-auzim de bine Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 @ Max - nu pot sa nu te acuz de partizanat in aceasta discutie atata timp cat eu sunt jignit si atacat la persoana si tu, in calitate de moderator/admin/patron de forum/ etc gasesti ca cel mai portrivit este sa-mi zici sa tac - "Ionut, eu zic sa il lasi pe cei care au participat la cursa sa isi expuna problemele" Atata timp cat eu pastrez un limbaj decent si sunt on topic nu vad care e problema. Doar ca nu cant cantece patriotice si ma inchin maretului organizator Popescu? Oamenii aia care au fost acolo si au fost deranjati de diverse lucruri nu vor sa intre aici din 2 motive - nu le vine la indemana sa scrie pe forum, nu au acces internet tot timpul, etc - nu ii tin nervii sa se certe cu megaorganizatorii si vor sa mai vina la curse asa ca prefera sa taca (romaneste) Eu nu am nici o datorie la nimeni si cand am o parerea o spun. Apoi ca e corect sau nu ce spun eu ramane de vazut. Dar tocmai asta e rostul unei discutii pe forum - sa ne dam cu parerea decent si on topic Spune-mi unde gresec @ Mihai si Ramona - cum v-am zis de 1000 de ori pana acum, nu am nimic cu RR ci am o problema cu atitudinea lui Popescu si a gastii lui. O sa fac tot posibilul sa promovez alte curse. Uite, in buc sunt 2 oameni (new entry) care vor veni in curand sa se dea la moto - la unul i-am dat al doilea derulator al meu si la celalt pe al lui Razvan. O sa vedeti ca la TM si BV o sa vina mai multi. Si daca la anul o rezolv cu TIMPUL LIBER o sa vin si sa ma dau la cursele voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 mai Ionutz, prietene. "megaorganizatori" sintem si eu si Ramona. Iarasi generalizezi (da' din obisnuinta :grin: ). Mai, stii ce nu ne place noua ? Stilul, artagos , permanent, care arata ca, de fapt, voi aveti mereu ceva de impartit. La un moment dat eu am crezut ca e o gluma, dar voi continuati sa va dati la geoale. Nu-ti ascund si am curaj sa recunosc, ca inclusiv eu cu Ramona ne-am dat mesaje (de dragoste ) la un moment dat si ne-am contrat de ne-am zapacit (despre masini de inchidere si restul..). Eu stiu insa ca ea vrea doar de bine (pentru RR, ca restul sint alte discutii), ea stie la fel, drept dovada ca avem aceeasi pozitie, fara a vorbi intre noi . N-am saturat de scandal si de discutii intre noi. Da , vrei sa-ti spun eu cu gura mea, ca d.p.d.v.organizatoric, cursa de la C-ta nu a fost la inaltimea asteptarilor mele? Asa e, cu circumstantele atenuante care EXISTA. Popescu, in aceasta perioada in care nici eu, nici tu, nu avem bani cati ne dorim , in buzunar, el a facut o cursa. Din experienta, de la sportiv incasezi (prin taxa) max. 60 % din cheltuielile aferente sportivului. In cazul lui, cu taxa 50% fata de obicei, a fost 30%. Restul, din buzunar. Pentru asta ii iau apararea. Daca Dragos a furat sau nu..... asta este o alta discutie, care se poate rezolva fara scandal. Uite, Razvan Irimescu &co. a rezolvat-o in felul lui : s-a dat blana a doua zi si l-a batut. Mi-a spus de seara ca asta vrea sa faca. Somo a facut altfel: s-a enervat si a abandonat. Poate mai bine se dadea. Nu stiu. Alegerea fiecaruia. Si noi am ales: fara scandal. Toti cei cu gura mare, de pina acum, cam stau in acest moment pe dupa garduri. E bine ca incurajezi pe altii sa vina. E un sport extrem de frumos.Si greu. Lumea inca nu cunoaste farmecul. La noi la auto, parca e mai altfel. Sa ne fi vazut cum ne imoparteam bagaje si roti de la unul la altul , care are loc , care nu are...etc... Sa-i fi vazut pe mecanicii lui Victor Fulicea stant 6 ore calare pe masin a lui Ilie sa-l ajute sa repare , ca sa poata lua startul, iti schimbai un pic parerea..... deci, atata tot, tonul artagos, deranjeaza. In rest, greseli si IN SPECIAL furaciuni, daca exista....ne deranjeaza si pe noi. Dar la fel de mult ca si scandalul. In rest, cum am zis, ne vedem la Tm, apoi la Transcarpatic, apoi la Bv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 In data de 08.05.2009 , la ora 22,30 , pe postul de televiziune TVR 3 , se difuzeaza rezumatul primei etape din CNRR 2009 , in cadrul emisiunii "Time Out " .Sunt intervievati organizatorul si cistigatorii auto si moto . Vizionare placuta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Am discutat cu multa lume la Ministerul Sporturilor, diverse federatii, unele chiar cu bugete de milioane de euro, si peste tot bate un vant de inghetare, de stopare din cauze financiare. Norocul meu e ca la sf. de aprilie inca mai aveam de unde sa scot banii, dar sunt sigur ca peste o luna-doua nu asi mai fi avut fonduri pentru Trofeul Dobrogei . Acum, vorbind intre noi, ne chinuim ca dracu sa o ajutam pe Florina sa-si faca atat de bine cursa pe cat se poate, apoi o sa ne concentram cu totii pe Transcarpatic, de departe cea mai frumoasa cursa de pe la noi, si sunt sigur ca Leo ne va strange iar injurul sau la toamna tarziu la Brasov. Au fost pomenite nume ale unor alergatori cu rezultate acum 2-3 sau 4 ani. Motivele pentru care au disparut de pe listele de participanti sunt cu totul altele decat insinueaza unii informaticieni de pe aici, dar din respect si buna crestere nu le voi mentiona. Mama m-a invatat sa-mi vad de treaba mea, iar tata sa ma stradui sa fac lucrul cat mai bun. Asa am incercat sa-mi cresc si copilul, cat a fost cazul. Referitor la RR, ma bucur de drumul pe care se indreapta, s-au rezolvat problemele de cadru legal, iar mica echipa, dar ambitioasa, se chinuie ca in aceste vremuri grele sa nu lase focu-n vatra sa se stinga. Ca intotdeauna, fac apel la toti iubitorii de coclau sa tina aproape, iar pe cei ce nu pot dormi noaptea de grija RR sa ia un somnifer. Tin sa multumesc si celor 3 offroad-isti care au stat aproape de cursa de la mare si s-au bucurat de avantajele sportivilor, fiind gata sa intervina. O colaborare excelenta deja s-a conturat intre OfR si RR, oricat croncane papagalii pe garduri. Ramane sa ne adunam fortele pentru viitor. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 Un mic filmulet de la camera de pe ATV. Putin dupa minutul 1 veti vedea si o mica iesire in decor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Trofeul Dobrogei , prima etapa in CNRR 2009 frumos, pana la urma poate ma apuc din nou de alergat LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate