Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Cum bai Gabi la campie..., alea au fost niste delusoare :ha: :ha: Si am iesit din parau sa-l ajutam pe fratele Gaganu :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ATENTIE.......daca cumva vedeti masini prin rau si @tractozauru prin imprejurimi......va rog pentru binele vostru sa nu comentati......(ptr. cunoscatori)..... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Tractozaure,da play ..... :T sa vezi campie... :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! De parca eu n-as fi fost acolo... :ha: da` asa ne dam si noi mai modesti :grin: :P :ha: :h5 Si ne-am scarpinat (in cap :ha: ) si ne-am sucit..., si a durat un pic de timp pana ne-am apucat sa facem pana..., ca era super frumos peisaju` plus ca se putea pune si de-o bataitza... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Hei rup, vezi c-o rup :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Suflet de aur,Tractozauru se apuca de reparat gardurile oamenilor, si altii.... slp :ha: [youtube:18hqxrdn] [/youtube:18hqxrdn] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Gabi, am vazut ca v-a placut mica demonstratie de lipit gardu` cu Gioale Geri si batutul cuielor cu Ghelba Tsuki :ha: :ha: Bineinteles ca Flow si bullbar din lipsa de activitate :ha: , s-au gandit ei ca ar fi bine sa urce putin..., asa de nebuni prin padure..., problema a fost ca la un moment dat au trebuit si sa intoarca :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Si a urmat intoarcerea in trei miscari... :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Si a urmat si partea de mediu si extrem, dar nu mai am fotografii din pacate pentru ca s-au cam dus bateriile, noroc cu pozele si cu filmuletzele puse deja de membrii Off-Road Runners Team pana acum, pentru a va face o idee de ce a urmat in ziua de 1 Mai..., muncitoresc :ha: In orice caz, pun doua fotografii facute cu alta camera dupa urcarea "aia grava" :grin: :h5 de 800 de metri... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Una cu Petre inainte sa-i cada Hi-liftu` pe picior :ha: :ha: :happy Vad ca n-a zis nimeni nimic de talpica de Hi-lift si de cazma..., :P altfel, cred ca eram si acum prin padure :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Si una cu bullbar, dupa miezul noptii, adica pe 2 mai deja, in care ne explica cum era Tractozauru` sa se rastoarne si cat era de cracanat..., Tractozauru` deh :ha: :ha: Petre, RESTU` E CANCAN! :ha: :ha: :h5 Apropo..., a fost tare..., Tractozauru` a fost la o milimetru sa se rastoarne, moment in care le-am spus elevilor mei din Italia, Marco si Nicola…, Now…, this is problem…, DON`T MOVE`! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! A doua zi a venit randu` la altii sa stea de paza la gratar... :wink: :grin: , uitati-va la Gaganu ce fata de killer-vanator-gratangiu-psihopato-pasionat are! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Cam asta era panorama din camera :ypu :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Dupa ce au plecat cu totii spre casa, mi-am luat familia si am facut un traseu soft pe un drum forestier intre Rasnov si Poiana Brasov (am revazut si locul unde am facut urcarile si coborarile alea care au distrus garduri :ha: precum si intrarea in traseul de mediu spre extrem :h5 ) nu inainte de a spala cat de cat masina in Rasnov la un PetromV, unde omul care mi-a spalat-o se tot inchina si declara ca in viata lui nu a vazut o masina cu atat de mult noroi pe ea! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! :ft :ft :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Si din pacate :sr luni, pe 4 mai, a trebuit sa ma intorc de la aerul OZONat :grin: :ha: :h5 de la munte, la aerul RARrefiat din Bucuresti... :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Foarte fain....dar daca mai daramati gardurile oamenilor s-ar putea ca data viitoare sa avem o primire extrem de calduroasa in zona.....exact acolo un binevoitor a sunat la politie.....si Zoli a platit ptr toata lumea :grin: ....asa ca data viitoare incercati sa lasati gardurile la locul lor :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Foarte fain....dar daca mai daramati gardurile oamenilor s-ar putea ca data viitoare sa avem o primire extrem de calduroasa in zona.....exact acolo un binevoitor a sunat la politie.....si Zoli a platit ptr toata lumea :grin: ....asa ca data viitoare incercati sa lasati gardurile la locul lor :grin: Le-am pus la loc, Marius! E drept ca Gabi a dat cu spatele si l-a scos din pamant, dar Tractozaurul le-a pus la loc. Si tepoiul ala scos din pamant l-am "plantat" in acelasi loc. Nu am deranjat nimic si peste tot am cerut voie oamenilor sa le traversam proprietatile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Una cu Petre inainte sa-i cada Hi-liftu` pe picior :ha: :ha: :happy Vad ca n-a zis nimeni nimic de talpica de Hi-lift si de cazma..., :P altfel, cred ca eram si acum prin padure :ha: :ha: Stiti care a fost rpimul lucru pe care l-a facut Tractozaurul dupa ce am dejantat? E?....Nimeni? Vreo idee? :app Si-a aprins un trabuc :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Alte cateva filmulete din timpul expeditiei. [youtube:ut7equ56] [/youtube:ut7equ56] [youtube:ut7equ56] [/youtube:ut7equ56] [youtube:ut7equ56] [/youtube:ut7equ56] [youtube:ut7equ56] [/youtube:ut7equ56] [youtube:ut7equ56] [/youtube:ut7equ56] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! @gabi pas.................te dai extrem? :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Super frumoasa iesirea, regret nespus ca nu m-am putut numara printre voi (deh... asa e cand prestezi servicii comunitare, datoria inainte de toate). Cand vad prin cate coclauri s-au dat FIARELE voastre, iar porcusoru' meu(Marele alb) a zacut in nesimtire, parca imi pare si mai rau, dar... asta e... next time. Efectiv nu am avut cum sa lipsesc de la munca in acele zile, de altfel vorbisem cu Yonutz cand a fost vorba de rezervare. Pe viitor voi incerca sa fiu alaturi de voi in speranta ca voi recupera din timpul pe care nu l-am petrecut impreuna. Multumesc in mod deosebit echipei O.R.T.pentru increderea pe care mi-a acordat-o . Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! @marele alb...........data viitoare nu mai scapi :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Cristi (Marele Alb) nu e bai ca nu ai ajuns ...Pregateste-te ptr urmatoarea aventura (care va fi undeva pe 3-5 iulie) ... cand o sa auzi locatia ...cred ca o sa faci pe dracu in patru sa ajungi! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! @gabi pas.................te dai extrem? :ha: :ha: :ha: :ha: GOGANE,GOGANE... ce te mai mananca :ha: ... In primul rand trabuia sa stii ca esti off topic :P In al doilea rand am zis "Uneori ajung in pozitii extreme"adica as rupe overfenderele...daca nu le-as fi scos.... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate