Yonutz Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Flow - nu cred ca problema se pune asa. Gaganu i-a exlicat ieri lui Gabi Pas ca numai prin scoaterea bateriei din lacas si mutarea ei se putea strica dar crede ca mai degraba in acest caz bateria a murit de batranete! :grin: Gabi Pas - la ceea ce facem noi cu masinile trebuie sa ne gandim ca bateriile stock nu or sa reziste stresului... Trebuie sa ne gasim solutiile in alta parte! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! mai degraba in acest caz bateria a murit de batranete! :grin: Asa a spus si electricianul - " i a venit vremea " ... :h5 Editat de Yonutz - va rog sa nu transformati acest topic in altceva! Multumesc! :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! @Flow.......ai dreptate!!! nu trebui sa mai dai berea! ( :grin: ... dar daca insisti... :x ) Daca iti amintesti,baietii (inclusiv subsemnatul)care au ajutat la ...incercarea de reparare a masinii tale aveau ceva palinca si....muuuuuullllltttaaaaa bere la "bord".... :P slp :uameni :bleah :hm ...si astazi cand am schimbat bateria pe Patrol ...am vazut ca era stransa tare borna,dar contactul FOARTE SLAB!! :uameni Deci...se pare ca bateria nu e chiar "praf" (oricum,era slabita si aveam de gand sa o schimb). Se pare ca a stiut bullbar de ce nu a pus-o la "damage" :sr pentru ca inca e buna,cred! :banana ...poate nu chiar toti eram bauti...dar... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! bravo voua ,super traseu frumos rau si gasca pe masura...sunteti de invidiat -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Iata ca a fost si mediu-extreme...sau nici asta nu e...bullbare?? :ypu [youtube:2l6eufl0] [/youtube:2l6eufl0] [youtube:2l6eufl0] [/youtube:2l6eufl0] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! :bravo, :bravo , :h5 , :1 !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Dragi mei frati Off-Road Runners Team, dragi off-road-eri de pretutindeni, :h5 Imi cer scuze pentru tacerea acestor zile, dar a fost justificata prin faptul ca eu am mai ramas o zi la munte cu familia dupa ce s-a terminat evenimentul :grin: si am ajuns d`abia luni seara acasa si surpriza cand am ajuns acasa..., pana acum vreo doua ore nu am avut net :sr Incep prin a multumi tuturor pentru participare si o sa incep cu o enumerare intr-o ordine aleatorie :grin: deci sa nu aud pe urma ca bah, de ce nu mai pus pe mine primu` :P :ha: , asa ca :tk for the great Team and Spirit :wink: celor participanti (si nevestelor si prietenelor si amantelor si copiilor si soacrelor :ha: :ha: si... ce mai tura-vura, tuturor celor care ne-au suportat aceste zile :ha: ): Yonutz, bullbar, GPScu, GOGANU, Gaganu, Gabi pas, Nicu (Negrotauru`), R3d Scorpion, evgheny (sper ca nu am uitat pe cineva, daca Da, atunci imi fac Mea Culpa de pe acum), precum si ghizilor Flow, Andy si Gogo :h5 Ma bucur ca am facut trecerea de la Echipa la Club (am sa revin cu amanunte la rubrica dedicata cluburilor) si ma bucura si acum amintirea acestor zile de neuitat! S-au vorbit multe si imi este greu sa dau acum un raspuns, o replica, o observatie la tot ce s-a discutat si de aceea am sa incep sa postez cateva fotografii care au fost facute de mine sau de elevi mei din Italia (Marco si Nicola) si care, dupa spusele lor, au trait niste clipe magice, clipe care nu aveau cum sa aiba loc, spre exemplu in Italia, simplu datorita faptului ca acolo asa ceva NU ESTE POSIBIL! :grin: Nu intru in detalii pentru ca multi va dati si seama de ce... :h5 Si uite asa am plecat cu toti in ziua de 1 mai catre munte si am ajuns la locul de cazare... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! More pictures :ft :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! bine ai revenit @ :bravo tractozaure...............zi-le tu cum stii cel mai bine............ :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Multumesc, ia de citeste comentariile foto :ha: :ha: :h5 Cateva imagini din interior... :x Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Petreee, ia de vezi fotografia a doua..., RESTU` E CANCAN! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! :ha: :ha: :ha: :ha: ..............eram lihnitzi totzi...........ai observat ca preturile ni le-au spus dupa ce am terminat de mancat...... :ypu :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Manevra GOGANUle, manevra... :ha: :ha: Si nici nu am ajuns bine ca ne-am si pus pe drum (din pacate fara Yonutz si GPScu care au ramas la aprovizionare :sr , da` a fost bine ca la intoarcere daca nu erau ei cu grataru` gata facut, cred ca mancam mesele de ce foame aveam dupa vreo 8 ore de off-road :grin: :h5 ), ca asa ii sta bine off-road-erului, cu drumu` de pe langa drum! :ha: :ha: Da inainte de asta nu pot sa ma abtin sa nu va pun si doua poze cu Stan si Bran..., ah pardon, GOGANU si GPScu! :ha: :ha: :happy :uameni :bravo :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Si am intrat si pe OFF..., la inceput foarte soft..., chiar imi ziceam in gand, daca Flow asta :grin: :ha: :h5 ne duce asa, mai bine stateam acasa! :ha: :ha: :ha: Da` am inteles strategia mai incolo, acum ne obisnuia cu reliefu` :ha: :h5 :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Momente tari am trait pana si in Real cu "subtilizatorul de carucioare"! :ha: Am luat un carucior si ne-am indreptat catre carne ...Ii zic la cocoana: 25 de cotlete ...Se uita aia la mine si la GPScu si incepe se numere ...Zic: doamna cotlete nu aripioare! :ha: Dupa ce satifacut am luat cred ca in total vreo 15-20 de kile de carne de se facuse ditai coada in spatele nostru am demarat spre raionul de beutura! Zic lui GPScu- ia vreo 25 de baxuri de bere, ajung! La care GPScu pune vreo 35 (fara numar) ... Asta dupa ce stimabilul s-a mai prezentat cu un carucior cu un feon si o vaza "gasit" ... :ha: In inconstienta noastra aveam la un moment dat doua carucioare cu inaltimea de vreo 2 m ...deja ma vedeam planton in parcare, dar cum oamenii buni la suflet au intotdeauna noroc, tzar telefonul ... Domnul Andrei Popescu ...am rasuflat usurat ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! De mah Yonutze, ati facut si voi vineri un fel de off-road :ha: da` cu carucioru` :ha: :ha: Si i-am dat in continuare asa soft :grin: , eu tot ii tipam lui bullbar prin statie sa-i zica lui Flow sa ne duca si pe noi undeva mai OFF :ha: si am ajuns la un parau si ma gandeam (ca eram ultimu` din coloana) oare o sa intre un pic prin rau? :grin: Si a intrat... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ...si urmeaza cateva serii de fotosesion... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! pics... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! more... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Apropo de ultima poza cu GOGANU in apa..., GOGANEEEE :grin: , cum a fost aici :wink: , a fost dilema din Hamlet aplicata in off-road..., SA-I BAT, SA NU-I BAT :ha: :ha: pe aia care urlau ca nebunii! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Momente tari am trait pana si in Real cu "subtilizatorul de carucioare"! :ha: Am luat un carucior si ne-am indreptat catre carne ...Ii zic la cocoana: 25 de cotlete ...Se uita aia la mine si la GPScu si incepe se numere ...Zic: doamna cotlete nu aripioare! :ha: Dupa ce satifacut am luat cred ca in total vreo 15-20 de kile de carne de se facuse ditai coada in spatele nostru am demarat spre raionul de beutura! Zic lui GPScu- ia vreo 25 de baxuri de bere, ajung! La care GPScu pune vreo 35 (fara numar) ... Asta dupa ce stimabilul s-a mai prezentat cu un carucior cu un feon si o vaza "gasit" ... :ha: In inconstienta noastra aveam la un moment dat doua carucioare cu inaltimea de vreo 2 m ...deja ma vedeam planton in parcare, dar cum oamenii buni la suflet au intotdeauna noroc, tzar telefonul ... Domnul Andrei Popescu ...am rasuflat usurat ... :ha: Bai, dar voi ati fost la umanitara de ati umplut asa cosurile? :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Max-ule... a fost un fel de umanitara pentru noi aia care ne-am chinuit pe coclauri si care am venit dupa cum am spus..., LIHNITI DE FOAME! :ha: Si uite asa ii indemnam pe toti din spate prin statie sa faca acelasi lucru :grin: Si i-am indemnat..., pana ce unii si-au taiat si cauciucurile :ha: :ha: Gagani stiu de ce :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ...si 2 filmulete sa nu zica lumea ca am fostla campie... [youtube:23dao0x8] [/youtube:23dao0x8] [youtube:23dao0x8] [/youtube:23dao0x8] ...hai ca am obosit...off...road!!! :banana gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate