Marele Alb Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Ceva ceva am prins din zbor ... pt o expeditie de 2-3 zile la Mahmudia-Murighiol(Independenta)-Dunavat, poate si un pic cu barca pana la Uslina, fac pe dracu'n 4, risc orice. In privinta organizarii cred ca trebuie sa gandim bine avand in vedere ca in delta vremea se schimba de la ora la ora . Un alt aspect care nu trebuie neglijat este acela ca ne aflam in zona de frontiera si totodata intr-o rezervatie naturala.In rest ... punem in aplicare mijlloacele de supravietuire pe care le stie fiecare si ne-om descurca noi. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Mutam aceasta discutie in alt topic ptr a nu il parazita pe acesta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ...si dintre mii de poze,iata altele...mai altfel. gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ...si dupa ce am iesit la sosea si am facut chiar vreo 40-50 de km spre Bucuresti,am ajuns la Dragoslavele si am "cotit-o" un pic la stanga spre Targoviste...si bine am facut!!! A fost drumul liberrr !!!!!!! ... si ce drum....(e adevarat,doar o parte,din pacate!) [youtube:1semg8wq] [/youtube:1semg8wq] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Gabi ...gaganelul meu are in ograda un jeep, un tractozaur dar se pare ca tot la volanu' lu tacsu' trage ... :ha: La 1.5 ani stie sa dea drumul la lumini, proiectoare, casetofon, sa claxoneze (adora asta spre disperarea lui masa si a vecinilor ..."ioaaane iar s-a urcat fi-tu in masina!!!" :ha: ) Peste cativa ani o sa tocesc scaunul copilotului, sunt sigur de asta! :ha: Ma mai bucur acu' si eu cat pot in floarea varstei de anumite aspecte ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! A....deci eu imbarlig, da? Bine Keo!! slp Lasa ca te iau eu copilot savezi ce ti se trage cocoasa aia din fata care se cheama burta si in care ai investit milioane! :ha: :ha: ma gandeam c-o sa va vad prin campulung, la "defilare"...si cum nu s-a intamplat, si pe toate forumurile nu scria de iesire la Bran... mi-am facut griji. da' acu m-am linistit... :grin: da' cat m-am zgait p'aci pe poze...n-am vazut un sticar...nimic... deci tot m-ai imbarligat un pic. legat de copiloteala...cand si unde?! :F :h5 L.E.: la petrom, acolo, aparuse un L200, care nu e prin poze. nu era cu voi? sau v-a carat doar berea? :P ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Asta da iesire nu gluma :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 10, 2009 Autor Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! L.E.: la petrom, acolo, aparuse un L200, care nu e prin poze. nu era cu voi? sau v-a carat doar berea? :P Berea la aceasta iesire n-a vrut sa mearga cu alta masina ...decat cu Patrolul ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! da iesire nu gluma.barvo baieti tinetio tot asa. :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fairy talles de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! ...si 2 filmulete sa nu zica lumea ca am fostla campie... [youtube:3ixg6k8t] [/youtube:3ixg6k8t] [youtube:3ixg6k8t] [/youtube:3ixg6k8t] ...hai ca am obosit...off...road!!! :banana Piatra Craiului??? Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! nu e Piatra Craiului,e D.N.-ul... cu urcarea in marsarier. cealalta...iti pare Piatra Craiului? nici macar aici nu e Piatra Craiului...si chiar nu exista nici un indicator care sa confirme sau sa infirme asta... [youtube:3vioplln] [/youtube:3vioplln] si dupa cum se vede,sigur nimeni si nimic nu a avut de suferit...poate doar scutul de la masina mea(...referitor la alte topicuri... :P ) iar coborarea in parau s-a facut din D.J. 112 ... n-as spune ca e o zona tocmai virgina. gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! nu e Piatra Craiului,e D.N.-ul... cu urcarea in marsarier. cealalta...iti pare Piatra Craiului? nici macar aici nu e Piatra Craiului...si chiar nu exista nici un indicator care sa confirme sau sa infirme asta... si dupa cum se vede,sigur nimeni si nimic nu a avut de suferit...poate doar scutul de la masina mea(...referitor la alte topicuri... :P ) iar coborarea in parau s-a facut din D.J. 112 ... n-as spune ca e o zona tocmai virgina. Brava! Frumos. Pacat de scut. Patrolul trece, pietrele raman. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Gabi ...gaganelul meu are in ograda un jeep, un tractozaur dar se pare ca tot la volanu' lu tacsu' trage ... :ha: La 1.5 ani stie sa dea drumul la lumini, proiectoare, casetofon, sa claxoneze (adora asta spre disperarea lui masa si a vecinilor ..."ioaaane iar s-a urcat fi-tu in masina!!!" :ha: ) Peste cativa ani o sa tocesc scaunul copilotului, sunt sigur de asta! :ha: Ma mai bucur acu' si eu cat pot in floarea varstei de anumite aspecte ... :ha: Yonutze, n-are cum Gaganu sa aiba "un tractozaur" slp pentru ca Tractozaur e UNU` SINGUR si e la mine in ograda!!! :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! @Tractozaur gaganelul = baiatul meu ...tractozaur - la figurat ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! @Tractozaur gaganelul = baiatul meu ...tractozaur - la figurat ... :grin: Exista vreun topic in care sa ne prezentam ... copiii :)? De caini am vazut ca exista unul. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Exista aici Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Fairy tales de Bran 1-3 Mai 2009 sau O.R.T. exista! Exista aici Multumesc Flow. :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate