Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buzau - in cautarea lacului Hansaru

suzuker

Postări Recomandate

S-a comis si asta. Participanti: Eu - de data asta cu Subaru Forester, Andy68 perpedes (Sportage nu se pune la socoteala :grin: ), Fabian si inca citiva prieteni veniti tocmai din uk. Eu si Fabian am urcat cu masinile pina unde s-a putut dupa care ne-am despartit de grupul celor tineri (in fapt ei erau cu multi ani mai in virsta decit noi) care au luat-o pe jos, scopul fiind sa ajungem la lacul Hansaru care s-a dovedit al naibii de bine ascuns.

poze:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super super super zona! Am fost si eu! Lacul... am invartit si noi cateva minute bune in zona :grin:

da, Buzaul are un potential imens, o groaza de trasee si o priveliste rara. Merita exploatat, mai ales ca pe acolo nu au ajuns inca manelistii cu gratarele si mizeria. Despre lac... mu l-am gasit. Am mers dupa GPS pina cind imi arata ca sint in mijlocul lui... dar degeaba, lacul nu era nicaieri. In schimb e posibil sa il gasim data viitoare, era acolo un drum de taf (extrem) care se spune ca ar duce intr-acolo.

Link spre comentariu

Super super super zona! Am fost si eu! Lacul... am invartit si noi cateva minute bune in zona :grin:

da, Buzaul are un potential imens, o groaza de trasee si o priveliste rara. Merita exploatat, mai ales ca pe acolo nu au ajuns inca manelistii cu gratarele si mizeria. Despre lac... mu l-am gasit. Am mers dupa GPS pina cind imi arata ca sint in mijlocul lui... dar degeaba, lacul nu era nicaieri. In schimb e posibil sa il gasim data viitoare, era acolo un drum de taf (extrem) care se spune ca ar duce intr-acolo.

Era marcaj in zona, care se ducea roata, pe langa toate barlogurile alea (parca era ceva albastru...) si la un anumit punct, intre barlogul cel mai apropiat de sat (Alunis, parca), si al doilea trebuia sa faci stanga pe un drum de TAF. Dar a fost demult, nu mai stiu

Link spre comentariu

Vizitator G-FRATI

noi la a 4 incercare l-am gasit

am fost de 2 ori anul asta cu cortul

e extrem de extrem

din punctul in care iti arata ca esti in mijlocul lacului sant aprox. 1500 m

pana la lac care nu se compara cu nimic

l-am gasit pe jos

de 20 ani nu a mai calcat taf sau alta roata pe acolo

daca vreti indrumari pregatiti berea

Link spre comentariu

lacul negasit

Ba pregatiti voi berea ca noi venim precis dar la urmatoarea vizita venim si cu fetele pregatite: eu cu Nivushka, suzuker cu .. suzuki, etc , venim nu va fie frica nu ramaneti singuri :j

Acu am fost cu SUV-urile asa de relache.

Hai vitejii de pe forum ne face pe noi un lac acolo?

Care va inscrieti la cucerirea baltii verzi??

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

ma duc iar in zona.

Dak se mai strang cateva masini, cautam cu placere un lacul ascuns prin padurile din m-tii buzaului (acel Hansaru), cautat toata vara si parca de negasit...noroiul e garantat.

Plecarea e sambata dimineata (03.11) din Bucuresti, cazare se gaseste, tuica fiarta la fel, duminica intoarcerea in capitala.

Tel - fabian: 0723.831.964/0766.268.698

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare