suzuker Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 S-a comis si asta. Participanti: Eu - de data asta cu Subaru Forester, Andy68 perpedes (Sportage nu se pune la socoteala :grin: ), Fabian si inca citiva prieteni veniti tocmai din uk. Eu si Fabian am urcat cu masinile pina unde s-a putut dupa care ne-am despartit de grupul celor tineri (in fapt ei erau cu multi ani mai in virsta decit noi) care au luat-o pe jos, scopul fiind sa ajungem la lacul Hansaru care s-a dovedit al naibii de bine ascuns. poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 Super super super zona! Am fost si eu! Lacul... am invartit si noi cateva minute bune in zona :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 Super super super zona! Am fost si eu! Lacul... am invartit si noi cateva minute bune in zona :grin: da, Buzaul are un potential imens, o groaza de trasee si o priveliste rara. Merita exploatat, mai ales ca pe acolo nu au ajuns inca manelistii cu gratarele si mizeria. Despre lac... mu l-am gasit. Am mers dupa GPS pina cind imi arata ca sint in mijlocul lui... dar degeaba, lacul nu era nicaieri. In schimb e posibil sa il gasim data viitoare, era acolo un drum de taf (extrem) care se spune ca ar duce intr-acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 Super super super zona! Am fost si eu! Lacul... am invartit si noi cateva minute bune in zona :grin: da, Buzaul are un potential imens, o groaza de trasee si o priveliste rara. Merita exploatat, mai ales ca pe acolo nu au ajuns inca manelistii cu gratarele si mizeria. Despre lac... mu l-am gasit. Am mers dupa GPS pina cind imi arata ca sint in mijlocul lui... dar degeaba, lacul nu era nicaieri. In schimb e posibil sa il gasim data viitoare, era acolo un drum de taf (extrem) care se spune ca ar duce intr-acolo. Era marcaj in zona, care se ducea roata, pe langa toate barlogurile alea (parca era ceva albastru...) si la un anumit punct, intre barlogul cel mai apropiat de sat (Alunis, parca), si al doilea trebuia sa faci stanga pe un drum de TAF. Dar a fost demult, nu mai stiu http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 noi la a 4 incercare l-am gasit am fost de 2 ori anul asta cu cortul e extrem de extrem din punctul in care iti arata ca esti in mijlocul lacului sant aprox. 1500 m pana la lac care nu se compara cu nimic l-am gasit pe jos de 20 ani nu a mai calcat taf sau alta roata pe acolo daca vreti indrumari pregatiti berea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Se pare ca v-ati distrat si ati mers ceva si pe jos :grin: Da ce e cu voi de ati mers cu SUV-urile? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 super peisaje :B mai ales schitul ala si totusi ati gasit lacul? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 Nu l-am gasit. O sa mai incercam :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 lacul negasit Ba pregatiti voi berea ca noi venim precis dar la urmatoarea vizita venim si cu fetele pregatite: eu cu Nivushka, suzuker cu .. suzuki, etc , venim nu va fie frica nu ramaneti singuri :j Acu am fost cu SUV-urile asa de relache. Hai vitejii de pe forum ne face pe noi un lac acolo? Care va inscrieti la cucerirea baltii verzi?? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 ivanetu Cu scuzele de rigoare si pozele mele. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 alte pozne alte pozne.. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Se pare ca voi cei plecati pe jos ati avut parte de peisaje mult mai misto. By the way, episodul nr 2 ramine pt weekendul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 super adevarate !!! la anul nu o sa ma las pana nu ajung prin zona aia !!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Frumos, asa vad si eu ce locuri avem, bravo!!!! GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 ma duc iar in zona. Dak se mai strang cateva masini, cautam cu placere un lacul ascuns prin padurile din m-tii buzaului (acel Hansaru), cautat toata vara si parca de negasit...noroiul e garantat. Plecarea e sambata dimineata (03.11) din Bucuresti, cazare se gaseste, tuica fiarta la fel, duminica intoarcerea in capitala. Tel - fabian: 0723.831.964/0766.268.698 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 as fi venit cu cea mai mare placere, dar weekendul asta sint tintuit in oras cu o groaza de treburi ramase restant, deja umbla vorba ca as fi iresponsabil... Multa bafta va doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate