Marius C alias Turagmes Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Petre...nici Samuraiul nu-l repari cu 100 de euroi....iar Mitsu....nu-i chiar asa ieftin pe cum pare....ramane doar alegerea ta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Petre...nici Samuraiul nu-l repari cu 100 de euroi....iar Mitsu....nu-i chiar asa ieftin pe cum pare....ramane doar alegerea ta :grin: Corect, nu-l repari cu 100 daca rupi masina in doua! Dar cu 100 de euro la un G nu se deschid nici portile de la service! :grin: E o diferenta mare intre masini de teren in service. Unele costa cat scrumierele altora si fac de 1000 de ori mai multe in teren. Eu insa vizam alt aspect. Adica incep sa tai din y61 pt a baga 35-uri? Masina e din 2000. In luna noiemebrie a anului asta, dupa cum se vede, oamenii vor muri de foame pe strazi. In decembrie....mai scad preturile la acarete, deci...imi pot lua una de sosea si sa pastrez y61 pt offroad. Dar...sincer nu stiu ce sa fac....toti spun ca Y61 nu merita oricati bani bagi in el....iar mie imi place rau masina. E "fratili" meu! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Cat intra pe Y61 1. pai daca ai rupt un sg ambreiaj in 4 ani si 160.000km, vb lui Lazarus, "nu am citit aceleasi carti!"....zau 2. comparam Patrol cu Mitsu = comparam mere cu pere. Mitsu e altceva, masina cu FSI - susp independenta fata......... nu face fata la chestii mai strong pe coclaurile de la noi. Au incercat si altii......! masina aia e ok pt rally raid insa , care e cam altfel de off road. Da , e mai fasneatza , are un raport kg/CP mai bun ca y61 dar ......... pt relieful de la noi acaretu trebuie sa fie ceva mai apropiat de TAB. No offence for Mitsu owners! 3. pana la urma e o decizie de sentiment, daca tu consideri ca te simti ok in masina aia (Y61) si ii poti controla gabaritul ........ continuatzi impreuna! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Cat intra pe Y61 1. pai daca ai rupt un sg ambreiaj in 4 ani si 160.000km, vb lui Lazarus, "nu am citit aceleasi carti!"....zau 2. comparam Patrol cu Mitsu = comparam mere cu pere. Mitsu e altceva, masina cu FSI - susp independenta fata......... nu face fata la chestii mai strong pe coclaurile de la noi. Au incercat si altii......! masina aia e ok pt rally raid insa , care e cam altfel de off road. Da , e mai fasneatza , are un raport kg/CP mai bun ca y61 dar ......... pt relieful de la noi acaretu trebuie sa fie ceva mai apropiat de TAB. No offence for Mitsu owners! 1. Nu am inteles ce vrei sa spui. Imi pare rau, dar Lazarus nu figureaza in biblioteca mea de clasici, daramite sa-i retin "vorbele de duh". 2. Nu comparam nimic. Am vorbit doar de o alta masina de offroad. Daca Mitsu nu e masina de offroad, atunci spune-mi asa. In fine...hai ca derapam. Multumesc oricum pt sfaturi. Am sa mai citesc ce ai facut tu pe la masini pt ca ai multa documentatie acolo. Numai bine! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Cat intra pe Y61 @nissan4x4 am citit posturile tale, de pe DTRN, cand ai pus 35-urile. Impresionant, numai ca...e clar ca nu voi putea avea asemenea unghiuri fara body si chestiile alea inventate de tine. Sunt intr-o mare dilema...Asta mai ales pt ca in teren am vazut doua soiuri de abordari, ambele avand drept criteriu special acaretul de sub fund: prima este cea a soferilor cu acarete nu foarte scumpe care trec din "span" obstacolele, cea de a doua fiind abordarea mai delicata a celor care au masini scumpe care pipaie terenul si apoi trec incetisor ajutati fiind si de tehnica de pe acaret. Aici e marea problema pe care o am eu. Exemplu: un Mitsu nepregatit decat cu 32-uri si troliu se duce belea acolo unde un Patrol mult mai pregatit este nevoit sa atace obstacolele incetisor. Cauzele sunt multiple, de la raportul de greutate si pana la stabilitatea laterala. Deci...care e parerea tain legatura cu abordare versus costuri in cazul de fata? 1. Sunt magulit, dar chestile alea nu sunt inventate de mine.......din fericie au fost altii mai destepti cu muuuult inaintea noastra. Eu numai combin solutii tehice diverse pe masina in asa fel incat agregtu sa dea maxim din ceea ce "ar putea" . 2.Eu personal sunt pt abordarea tehnica si "tacticoasa" a obstacolelor, nu am nici o placere de a rupe masina in buturuga numai ca sa vad daca tine au ba! Raspunsul il stiu dinainte, mai devreme sau mai tarziu va face poc, se va rupe exact atunci cand ti-e lumea mai draga. Avantajele ar fi: - costuri reduse / ora de off road - longevitatea masinii mai mare, care iti da motivatia si posibilitatea financiara de a o tot upgrada in in timp in loc de a tot....... repara! -cele mai reusite iesiri sunt acelea e la cere te intorci pe roti si masina ta nu vede platforma -de multe ori abordarea tehnoco-tacticoasa cu mare atentie pe aderenta produce treceri spectaculoase si diminueaza riscul de accidente, avand ceva mai mult timp de reactie si control asupra masinii. 3. Am vazut ceva criminali de masini la viatza mea, ce sa zic "clientzi buni" de multe mii de euro pe an in businessul meu, acestia au sfarsit ori prin a se lasa pt ca "e scump dom'le sportu asta" ori prin a se cumintzi si a se duce inspre partea off roadului prietenesc de plimbare si expeditie! Dezavantaje: Mai dai de cate un incepator care te ia de fraier pt ca el a mizat totul pe cartea ruperii masinii sau a accidentarii si a trecut prin balta si tu , ala "fricosu' " nu ai fost in stare !!!! Concluzie + sfat - pt off road cu masina inmatriculata de serie cu ceva modificari...... drumuri cumintzi, trolieri ........aer curat+miscare in natura - pt chestii extreme si abordare la rupere, trebuie construita masina cu toate cele necesare (tzevi + roll cage , cabina taiata etc) si mers cu ea la platforma! Masina ta, Y61 nu te prea lasa sa alegi, trebuie sa mergi pe prima varianta. E lata, grea , submotorizata si cu prea multa electronica pe ea. Eu, ca unul care e si posesor de Y61 tunnarit iti pot spune ca masina se comporta civilizat pana 33", peste aceasta dimensiune incep problemele. - rapoarte de 4,625 - gearmaster in reductor - ambreiaj SAFARY TUFF Clutch - volanta bruta fara compensare dinamica - blokant fata - tendoane spate ranforsate - bare Pacard si de directie ranforsate - tunning de motor ( 210CP) Cheltuiala mare dupa care vei ajunge la concluzie ca masina e totusi ......prea mare ! Totusi stilul "cuminte" nu prea este pe profilul matali ( din ce am observat eu) deci ....... pune banu si ia un Y60 4,2Diesel ( 135CP upgradabil la 200CP) - INDISTRUCTIBIL = motorul de pe stivuitoare si camioanele Nissan, sau o sugativa de 4,2 benzina de 170CP (pe asta nu-l upgradeaza nimeni pt ca consuma si asa prea mult). Ar mai fi 4500benzina, 4800 benzina, 5124benzina, toate HIGH POWER . Motoare Heavy Duty ce le tuneaza arabii pe la 1000CP. Ce zici ..... te bagi ? :g :g :h5 bulbareeee :grin: vezi slp , si Luigi iti spune aceleasi lucruri pe care ti le-am spus si eu de atatea ori :P :) ..., adica ca o mica concluzie la ce s-a spus mai sus..., I-ATI Y60 FRATE si iti mai raman dupa ce vinzi Y61 si niste banuti in buzunar sa mai upgradezi noul tau TAB-motostivuitor Y60! :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Cat intra pe Y61 bulbareeee :grin: vezi slp , si Luigi iti spune aceleasi lucruri pe care ti le-am spus si eu de atatea ori :P :) ..., adica ca o mica concluzie la ce s-a spus mai sus..., I-ATI Y60 FRATE si iti mai raman dupa ce vinzi Y61 si niste banuti in buzunar sa mai upgradezi noul tau TAB-motostivuitor Y60! :ha: :ha: :ha: :h5 Dragul meu Tractozaur....daca Y60 era mai bun decat Y61 nissan nu mai scotea niciun model dupa Y60! Stiu ca ce e vechi e bun, dar...sa lasam. Eu intrebam cat intra pe Y61. Nu cat valoreaza fata de Y60 modificarile. Pt ca altfel, imi luam un Samurai, ii puneam doua trolii si zburam prin copaci ca cichicean! Dar nu asta vreau, micutulebarbos de stepa! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Pai si nu primisi raspunsul? -cu 33-uri merge beton -34-uri intra la limita si merge asa si asa -35-uri intra daca mai tai din haripi si muti overfenderele mai sus vreo 3-4 cm, dar ptr un bun randament necesita schimb de rapoarte -de la dimensiunea asta in sus trebuie sa pui toporul serios pe acaret ...eventual o drujba sa o lasi fara haripi! Multumit dragul meu? :h5 :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Cat intra pe Y61 bullbareee, normal ca Y60 este mai bun decat Y61, ca este facut inainte de 1998, anul de gratie cand au inceput sa se faca masini mai "comerciale... :P si care sa se strice mai repede :ha: si DA, are dreptate Yonutz, nu ai primit raspunsurile deja? slp :ha: Acum ca te-ai lamurit bustean :wink: , propun sa-ti inchizi topicul singur, ca ai cu cum acum :grin: :ha: :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 bullbareee, normal ca Y60 este mai bun decat Y61, ca este facut inainte de 1998, anul de gratie cand au inceput sa se faca masini mai "comerciale... :P si care sa se strice mai repede :ha: si DA, are dreptate Yonutz, nu ai primit raspunsurile deja? slp :ha: Acum ca te-ai lamurit bustean :wink: , propun sa-ti inchizi topicul singur, ca ai cu cum acum :grin: :ha: :ypu D'aia eu nu stau cu el la reparatii si tu stai? Ca e mai bun, nu? :ha: :ha: Micutule spadasin de stepa, iti aduc aminte ca de cand ne cunoastem tu ai vizitat de 2 ori atelierele harniciei in timp ce eu am schimbat filtrele si uleiul cu forta! :ha: :ha: :ha: P.S. Nu am voie sa inchid topicul pt ca Luigi este boss aici. Eu cer doar. Si uite ca cer cand vreau muschiul meu. Ca de exemplu acum: Luigi inchide topicul, te rog! Multumesc domnilor pt sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Da micutzule balbait de B1 TV :ha: :h5 , dar iti readuc aminte slp :grin: ca tu nu ai sarit si nici nu o sa fi in stare vreodata sa sari cu masinutza ta aia fragila asa fara sa o faci tzandari :ha: [youtube:3sd7pyw9] [/youtube:3sd7pyw9] sau asa (nu-mi spune ca-l aveai pe clatita in spate si d`aia nu ai sarit si tu, ca nu te cred :ha: , clatita nu a fost decat un pretext ca sa nu te iei la o intrecere la care stiai din start ca nu poti sa-l invingi pe marele Tractozaur "falnic, mare ca un taur" :ha: , care HA, este Y60 d`asta mai prost :grin: si care in final cu un amarat de motor 2,8 Turbo Diesel si fara sa aiba in dotare si un intercooler ca "bunul" :ha: tau Y61, bate un Y60 de 4,2 pe benzina :P :banana :ha: :ypu [youtube:3sd7pyw9] [/youtube:3sd7pyw9] [youtube:3sd7pyw9] [/youtube:3sd7pyw9] Si din pacate pentru tine pentru aceasta "rusinica" :ypu , nea Luigi doarme la ora asta si nu o sa inchida topicul decat dupa aceasta super replica pe care ti-am dat-o :P :ha: :ha: :happy Petre, sa nu pui mana sa-mi editezi postu` si sa-l modifici in favoarea ta, ca te sinucid cu mana mea de Mare (esti nebun, cum sa fiu eu micut, am 1,85 :grin: , TU esti micutz si pitic..., si mai esti si balbait cum ziceau unii :ha: :h5 ) Spadasin de Stepa! :F :ha: Hai ca te plac oricum, si cu Y61, ca mi-esti simpatic, fir-ar al ` reaku sa fi tu! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Domnilor, nu va mai dati rotunzi ...O sa mai apara un nou Patrol in club cat de curand! Pe mana unui foarte bun prieten al nostru ...convins ca numai carul mare trece peste buturuga mica! Nu a fost chip sa-l potolesc si prin urmare acum e undeva prin Stuttgart in drum catre Franta! Sper ca masina sa fie pe pofta inimii sale si sa ia drumul Romaniei ...Bine, cum nu toate relele vin singure ...o sa mai apara si un KJ90 ... tot verde ecologic! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 tzz, tzz dom Petre, pai cum sa inchidem topicul tomai acum, cand dezbaterea ia amploare? Pai onor dvs la Tembelizor, cand incepe sa curga sudoarea pe invitatii de-i bagati in corzi ...... opriti emisiunea? Nu domnilor, topicul se va inchide dupa ce e clar cine la podea , deci ........ mai jucativa ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Luigi considera ca eu sunt la podea, nu este niciodata ceea ce pare si niciodata n-ai sa vezi ca o sa ma cert EU cu Petre, chiar daca tie ti s-a parut ca noi ne intepam :F :ha: :ha: In calitate de moderator nu trebuie sa cauti ca "scandalul" :grin: sa escaladeze, ci sa-l aplanezi asa ca atunci, ca sa incheiem socoteala, considera ca sunt eu knock-out :bx si te rog respecta-i prietenului meu bullbar dorinta de a-i inchide topicul! Multumesc! :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Nu cred ca e o idee buna sa se inchida topicurile. Cele de vanzari, dupa ce s-a dat masina, e ok, dar aici e vorba de o discutie care poate interesa si pe altii in timp :p si nu e normal sa mai se deschida alt topic si altul si tot asa... Acum, bullbar, vreau sa intreb DE CE nu vrei bodylift ? Iar pe ceilalti, ce solutii pentru rapoarte propuneti? In cazul meu, plecand de la 4.625 si 31 mi-ar trebui ~ 5.22, care nu exista Am auzit ca exista 5.11 si am gasit 5.43 (care ar fi chiar 'mai bune' ) La 3.0 lui bullbar, raportul de plecare este 4.375 din cate stiu, deci i-ar trebui 4.94 pe hartie... Unul din soferii mei, fost TIRist zicea ca la un moment dat undeva la 23 august se faceau rapoarte pentru tiruri, camioane si locomotive. Daca ar fi asa, la prima vedere as zice ca fortele de acolo sunt mai mari decat ce generam noi cu masinile, deci ar trebui sa mearga. Pareri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cat intra pe Y61 :grin: Scumpul meu spadasin de stepa, prietenul tau balbait nu va face niciodata vreo intrecere cu un prieten. Asta pentru ca nu as putea sa-mi vad niciodata un prieten drept competitor. Inseamna sa incerc sa te fac in toate felurile si nu sunt dispus, la varsta mea, pentru maceluri intelectuale sau pragmatice de orice fel. Nu este nicmeni la podea in vreo prietenie iar tu esti prietenul meu si nu se pune problema in acest fel intre noi. Chiar daca amandoi pretuim la fel de mult onoarea si orgoliul, eu pun mai mult pret pe prietenie decat pe afisarea unei imagini imbatabile! Asa ca...hopa sus my firend si nici sa nu te gandesti vreodata ca in prezenta mea poti fii la podea. Ar inseamna ca sunt si eu langa tine, deci tot la sol! Toti pt unul, nu? Si chiar si tu, don presidente...trebuie sa fii pt toti! @watcher esti offtopic! Daca vrei sa discuti depre rapoarte, exista topicuri speciale. Aici era vorba de roti. Atat. GUME! @Luigi tu esti stapan aici, tu decizi cand inchizi. Din punctul meu de vedere subiectul este terminat. P.S. Don Luigi cand in cadrul emisiunilor in care particip ca invitat sau realizator atac pe cineva sau incoltesc un interlocutor o fac pentru un bine public, un interes legitim sau o corecta informare a opiniei publice Nu pentru rating! Nu pentru show. Poate nu te uiti la canalul potrivit. Nu este genul meu sa atac oamenii sau sa incoltesc nevinovati doar pentru amuzamentul maselor sau rating. Imi pare rau ca nu-ti pot oferi satisfactie, dar chiar nu ma intereseaza nici faima, nici bani, nici sa-l fac pe unul sau pe altul de rahat. Asa ca...mingea e la tine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 @bullbar astea sunt repercusiunile jocului indelungat la simplu! Acum ptr majoritatea din noi a devenit sport de echipa! Si asta e latura cea mai frumoasa a acestui sport cu 4 roti (x4 forte)! Asa am gasit cu adevarat spiritul 4x4 pe care l-am cautam multi dintre noi! Tractozaurul s-a dat la podea ca sa se poata inchide acest topic! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 1.Nu sunt deloc stapan aici, sunt numai un moderator care are grija ca discutiile sa se poarte decent......... 2.Discutia tehnica din topicul acesta e binevenita mai ales pt cei care au y60/y61 sau pt atii ce doresc sa-si achizitioneze o asemenea masina si vor un info vis-a-vis de diferenele intre cele doua modele ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 am pus pe Y61 anvelope simex resapate de 37 Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 pai de pus le-ai pus dar dupa distanta ramasa intre aripa/bulbar si roata nu vaz sa poata sa cotasca, daramite sa faca si offroad!!!!!!!!!!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 am pus pe Y61 anvelope simex resapate de 37 Dar parca distanta intre roata si bullbar este foarte mica. Nu atinge? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 stai linistit, nu-ti face griji, merge de cativa ani buni! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 stai linistit, nu-ti face griji, merge de cativa ani buni! O poza cu toata masina, se poate? Sa vedem si noi cum ii sade. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 stai linistit, nu-ti face griji, merge de cativa ani buni! poate pe ruta Colentina-Dorobanti ............... ca offroad nu vede, nu are unde sa-i lucreze puntile, e evident ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 Cred ca sunt gume foarte inguste si foarte inalte ... Si mi se pare mie sau masina are si un body lift? Si eu zic ca odata ce s-au pus gumele astea omul a zis la revedere offroad-ului ...mai ales ca e un Y61 2004+ ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Cat intra pe Y61 stai linistit, nu-ti face griji, merge de cativa ani buni! poate pe ruta Colentina-Dorobanti ............... ca offroad nu vede, nu are unde sa-i lucreze puntile, e evident ! nu, nu vede decat offroad. Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate