PYZ Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Nu stiu nimic despre acest tip de caseta de directie :sr .Asa ca va rog spuneti-mi si mie la ce folosesc punctele 1 si 2.Banuiesc ca punctul 2 este de umplere,dar cu ce, cit, si la ce interval nu am habar.Asa ca va rog sa ma luminati si pe mine.Nu am pic de joc in directie, si nu as vrea sa stric caseta doar ca nu i-am facut niste chestii elementare de intretinere. :grin: Am aruncat eu un ochi pe ici pe colo..dar tot nu m-am luminat. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 1 este pentru reglarea jocului din caseta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 Multumesc de precizare! :) Inseamna ca 2 e pentru ulei ,dar de care si cit trebuie ?Pina acum nu am avut decit turisme si nu necesitau nici un fel de intretinere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 Multumesc de precizare! :) Inseamna ca 2 e pentru ulei ,dar de care si cit trebuie ?Pina acum nu am avut decit turisme si nu necesitau nici un fel de intretinere. Da, 2 este pt ulei. Daca aveai servo, nu ar mai exista 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 salut, ma intereseaza si pe mine sa stiu cum verific si completez uleiul in cutia de directie la sam. Cum se desface busonul ala ca la mine pare a fi cam intepenit si nu vreau sa-l rup: prin rasucire... sau prin descapacire ca la sticlele de bere? :x Numai bine Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 Multumesc de precizare! :) Inseamna ca 2 e pentru ulei ,dar de care si cit trebuie ?Pina acum nu am avut decit turisme si nu necesitau nici un fel de intretinere. Uleiul pentru semicaseta de directie este SAE 90. Daca de la filetul surubului pana la nivelul uleiului sunt cam 35mm este ok, daca nu mai poti completa (desi ar trebui sa se vada scurgeri in cazul in care scapa pe undeva). Surubul este cu filet, cel putin in manualele pe care le am eu asa apare. Bafta! :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 Multumesc de informatii Gil :g Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
centurion Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 probabil pentru reglare se pot face garnituri de cupru.data jos facuta la frac si observata uzura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410 Ce ulei pot folosi excluzand SAE #90? 75W90 sau 80W90 pot folosi? GL4 sau GL5 sa fie? Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate