Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mentenanta caseta de directie SJ 410

PYZ

Postări Recomandate

Nu stiu nimic despre acest tip de caseta de directie :sr .Asa ca va rog spuneti-mi si mie la ce folosesc punctele 1 si 2.Banuiesc ca punctul 2 este de umplere,dar cu ce, cit, si la ce interval nu am habar.Asa ca va rog sa ma luminati si pe mine.Nu am pic de joc in directie, si nu as vrea sa stric caseta doar ca nu i-am facut niste chestii elementare de intretinere. :grin: Am aruncat eu un ochi pe ici pe colo..dar tot nu m-am luminat. :P
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mentenanta caseta de directie SJ 410

Multumesc de precizare! :) Inseamna ca 2 e pentru ulei ,dar de care si cit trebuie ?Pina acum nu am avut decit turisme si nu necesitau nici un fel de intretinere.

Link spre comentariu

Multumesc de precizare! :) Inseamna ca 2 e pentru ulei ,dar de care si cit trebuie ?Pina acum nu am avut decit turisme si nu necesitau nici un fel de intretinere.

Da, 2 este pt ulei. Daca aveai servo, nu ar mai exista 2.

Link spre comentariu

salut,

ma intereseaza si pe mine sa stiu cum verific si completez uleiul in cutia de directie la sam.

Cum se desface busonul ala ca la mine pare a fi cam intepenit si nu vreau sa-l rup: prin rasucire... sau prin descapacire ca la sticlele de bere? :x

Numai bine

Va salut !

Link spre comentariu

Uleiul pentru semicaseta de directie este SAE 90. Daca de la filetul surubului pana la nivelul uleiului sunt cam 35mm este ok, daca nu mai poti completa (desi ar trebui sa se vada scurgeri in cazul in care scapa pe undeva). Surubul este cu filet, cel putin in manualele pe care le am eu asa apare. Bafta! :h5

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare