Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mai vreau un 4x4!-Sfaturi achizitie

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Mai vreau un 4x4!-Sfaturi achizitie

La un buget de 2500 nu cred ca poti cere prea multe! Eu ti-as recomanda Nissan (Y60) sau o Toyota (LJ70) niste masini excelente ptr a te initia in acest sport! Cu buletin de BG! Eu zic sa dai la o parte varianta Suzuki intrucat este foarte micuta (chiar daca merge foarte bine in teren) si nu o poti folosi ca alternativa la tractari...

Normal, cu un buget de 2500-3000 iti poti lua de afara o masina de tipul celei de sus in mintile ei (nu recomand achizitia din Romania)! Te dai o perioada cu ea in varianta stock sa-ti faci mana dupa care incepi sa modifici treptat, in timp, daca e cazul pe ici pe colo! Daca iti place acest sport iti sugerez sa incep direct cu stagiul doi! :grin: ...sarindu-l pe primul cu suzuki! Chiar si Pajero merge de rupe dar nu egaleaza fiabilitatea celor doua!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si eu tot micut sunt :h5 ...vb lui NIROS!

Trebuie sa aleg foarte bine.Capitolul financiar inseamna mult,pe termen lung.La acest capitol confortul nu mai conteaza...poate doar siguranta. :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator kecske

Sa iei si vitara in considerare e comoda cu rapoarte foarte bune,simplu si cu puntea fata se rezolva :hi

Link spre comentariu

Ultimile 3 clar ies din discutie....Doar primul link pare interesant.Depinde de starea masinii.Am trimis PM propietarlui.Acum ...asteptam.... :h5

Link spre comentariu

salut

adu-ti aminte de samuraiul meu a lui Razvan,Marius au urcat pe unde a urcat orice alt model...

daca nu...are 'winetoo'un k160 la 2300 inmatriculata si tehnic ok

bafta :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Le-am urmarit cu placere la CERNAT :h5

Un link pentru masina lui WINETOO?

Link spre comentariu

Pai vreau si eu unul asa la pretul acela...Dar cine ma poate ajuta cu cautarea in UNGARIA?Ca eu nu inteleg o boaba....Si am inteles ca vecinii sunt specializati in SUZUKI....

Macar daca mai aveti alte site-uri de la vecini sa caut...si cind voi gasi ceva sa rog un forumist vorbitor de maghiara sa ma ajute...

Mie imi cam place acesta(exceptie culoarea galbena)

http://www.hasznaltauto.hu/2899785_suzuki_samurai_1989

Link spre comentariu

Multumesc de ajutor :h5

Cautam una mai intreaga si pe care sa putem face modificari corecte :banana .Daca gasim si una corect facuta e ok.

Acum proportia este cam asa:

SAMURAI 90%

PAJERO 9%

PATROL 1%

Prin urmare aprofundam subiectul SAMURAI :h5

Ce motorizare?1300cm3 sau 1600cm3

Cabrio sau hard top? Avantaje/dezavantaje

La ce hibe sa fiu atent?

Ce se repara mai greu?De ce probleme sa fug?

Link spre comentariu

De cele mai multe ori hard topul este o cochilie de fibra prinsa in cateva puncte, deci in caz de rasturnare nu cred ca ajuta prea mult. Cea mai buna solutie este un rollcage, interior sau exterior.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Doar daca ma ajuta un moderator....ca nu stiu sa mut topicul :sr

Link spre comentariu

cabrio, e mai usoara si daca o pui cu rotile in sus nu se sparge prelata. hardtop-ul se poate sparge, in plus mai ai si chedere si geamuri si alte balarii. e adevart, o poti lua cu hardtop pentru iarna si sa-i pui vara prelata.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

eu am samurai si pot spune urmatoarele lucruri al meu este din 93 hard top este bun pe timp de iarna de rasturnat cu toate sunt probleme indiferent ca este cu prelata sau hard top sau metal top important este sa nu se intimple acest fenomen eu cred ca este cel mai eftin acaret de intretinut ma refer la cele 4x4 pret de achizitie mic dar comfort lasa de dorit parerea mea este ca aceasta masinuta nu este de comfort ci mai degraba este o jucarie pt oameni mai mari ma refer ca este o masina de hobby bani pt achizitie sunt fara numar depinde ce doresti de la acaesta jucarie un singur sfat iti recomand incearca sa o ei macar pe injectie si sa fie pe cit se poate fara rugina manopera pt reparatii de tinichigerie sunt destul de costisitoare si ideal ar fi sa fie inmatriculata sa poti merge linistit la terenul de joaca eu spun mai bine stringe centura si cumperi una inmatriculata iti spun din experienta propie se spune ca sunt prea sarac sa cumpar lucruri eftine si tot acolo vei ajunge pina la urma pt ca trebuie sa pui masina la punc mai ales pt sigurata ta :h5 bafta la achizitie

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare