Vizitator kili Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Eu probabil ca voi fi dat afara pentru ca nu am masina. Sunt pasionat de 4 x 4 si sunt lucruri interesante pe care le-am citit pe acest forum. O zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W in :cl ,...da de ce sa fii dat afara? mai sunt ca tine ,si altii asa au inceput (eu de exemplu)...asa ca bafta si cine stie poate te vedem in vreo zi cu ceva acaret ,...bafta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin welcome in :cl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin Eu probabil ca voi fi dat afara pentru ca nu am masina. Sunt pasionat de 4 x 4 si sunt lucruri interesante pe care le-am citit pe acest forum. O zi buna tuturor. Nu cred ca vei fi dat afara, nici eu nu am masina, dar ma screm de ceva luni sa-mi iau. Bine ai venit! :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin Bine ai venit! :W Nimeni nu a fost dat afara pt ca nu are masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin Bine ai venit! Cat despre dat afara, daca esti om bun, ne mai gandim... :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W cu cat sati mai mult pe acest forum cu atat o sa iti iei mai repede un 4x4 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin Bine ai venit! Relax ...aici nu e vreo fita de forum. Numai oameni cu mainile murdare de la acarete, cu suflete mari si aprigi in teren. :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W IN :cl Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Sorin Bine ai venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Sorin :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Sorin :W Garantat, o sa vina si masina... Nu dureaza mult pana-ti incolteste ideea si incepi sa cauti solutii pentru a strange banii. Intratul pe forum este primul pas! Inca odata :W in :cl Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Sorin Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Sorin :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Sorin :W sunt sigur ca iti cauti deja... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Sorin Dupa parerea mea ii mai bine ca nu ai masina... navigand forumul sigur iti vei achizitiona o masina mult mai potrivita. A si da welcome! Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Sorin bine ai venit :h5 sa stii ca si eu la inceput cand m-am inscris pe primul forum 4x4 aveam un....BMW 520 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Sorin Servus! Nici eu nu am masina de teren, eu m.am inscris acum vreo 3 saptamani pe forum si deja doar dupa 4 zile am fost luata intr,o iesire de cei de pe forum, acum abia astept sa mai merg dar cat mai repede cu :tr meu! succes in achizitionare si :W ! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Sorin :W in :cl Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Sorin Bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate