Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sorin

Vizitator kili

Postări Recomandate

Vizitator kili
Eu probabil ca voi fi dat afara pentru ca nu am masina. Sunt pasionat de 4 x 4 si sunt lucruri interesante pe care le-am citit pe acest forum. O zi buna tuturor.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sorin

:W in :cl ,...da de ce sa fii dat afara? mai sunt ca tine ,si altii asa au inceput (eu de exemplu)...asa ca bafta si cine stie poate te vedem in vreo zi cu ceva acaret ,...bafta :h5

Link spre comentariu

Eu probabil ca voi fi dat afara pentru ca nu am masina. Sunt pasionat de 4 x 4 si sunt lucruri interesante pe care le-am citit pe acest forum. O zi buna tuturor.

Nu cred ca vei fi dat afara, nici eu nu am masina, dar ma screm de ceva luni sa-mi iau.

Bine ai venit! :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

:W

cu cat sati mai mult pe acest forum cu atat o sa iti iei mai repede un 4x4

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

:W

Garantat, o sa vina si masina... Nu dureaza mult pana-ti incolteste ideea si incepi sa cauti solutii pentru a strange banii. Intratul pe forum este primul pas!

Inca odata :W in :cl

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vizitator eiramenna

Servus! Nici eu nu am masina de teren, eu m.am inscris acum vreo 3 saptamani pe forum si deja doar dupa 4 zile am fost luata intr,o iesire de cei de pe forum, acum abia astept sa mai merg dar cat mai repede cu :tr meu! succes in achizitionare si :W ! :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare