Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Yonutz

Postări Recomandate

Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club

Sper ca sunt si eu pe lista ! Aha Gabi deci sotia ta e Lipoveanca ! :h5

Uite cum ies la iveala lucruri adanc ascunse in salcii... E de ajuns sa faci un topic nou cu un titlu si o descriere ,,excitanta,, si aflam lucruri noi, interesante si placute unii despre altii.

Alt exemplu. Eu sunt nascut la Tulcea si am vazut Delta prima data in urma cu 3 ani. In urma cu 2 sapatamani a fost a doua oara.

Continuati, continuati si iar continuati.

Click @ Cancan. :)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 416
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Uite cum ies la iveala lucruri adanc ascunse in salcii... E de ajuns sa faci un topic nou cu un titlu si o descriere ,,excitanta,, si aflam lucruri noi, interesante si placute unii despre altii.

Alt exemplu. Eu sunt nascut la Tulcea si am vazut Delta prima data in urma cu 3 ani. In urma cu 2 sapatamani a fost a doua oara.

Pai care vin o sa ma vada in strampi si cu bocanci. Poate si cu bucile ciupite de tantari. Sa-l invitam si pe foto Silviu Matei poate ne imortalizeaza intr-o pozitie erotica poluand mediu cu caca moale de dupa ciorba de peste sau zdrobind salbatic vreo specie protejata din tantarus anofalus! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Pai care vin o sa ma vada in strampi si cu bocanci. Poate si cu bucile ciupite de tantari. Sa-l invitam si pe foto Silviu Matei poate ne imortalizeaza intr-o pozitie erotica poluand mediu cu caca moale de dupa ciorba de peste sau zdrobind salbatic vreo specie protejata din tantarus anofalus! :ha: :ha: :ha:

Asta cu strampii este pe langa titlu :). Poate ai vrut sa scrii izmene. PS - sa nu uiti sa le cosi slitzul sa nu iasa trompa lu' anofelu'.

Link spre comentariu

spor la treaba cu organizarea,cred ca o sa iasa ceva de exceptie si de neuitat

daca vreti vreun pic de ajutor in ale deltei privind cele necesare pt.o astfel de iesire va stau la dispozitie ( merg in delta de vreo 20 de ani aproape anual :) )

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

binoclu....o sa cam uiti de el cand esti in noroi pana la praguri :)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

In curand se vor reuni "cavalerii 4x4" la masa rotunda (cam ovala de fapt) a tratativelor!

In alegerea traseului se vor tine cont de urmatoarele aspecte:

-dificultate ptr masini

-dificultate ptr participanti prin conditiile aprige de cazare

-considerentele materiale

-durata (avand in vedere ca suntem conditionati de bac)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In curand se vor reuni "cavalerii 4x4" la masa rotunda (cam ovala de fapt) a tratativelor!

In alegerea traseului se vor tine cont de urmatoarele aspecte:

-dificultate ptr masini

-dificultate ptr participanti prin conditiile aprige de cazare

-considerentele materiale

-durata (avand in vedere ca suntem conditionati de bac)!

Bacul trece spre Tudor Vladimirescu la ore pare (maxim ora 19) :grin: . Daca sunt masini, trece si mai des de colo colo. :)

Link spre comentariu

Avand in vedere ca masina o am de la un membru ORT sigur ma bag si eu si de nu or mai fi locuri tot ma tin dupa voi(va astept la cotitura).Dc tot ajungem la apa iau si o barca pneumatica si un motor mic de 4 hp cu mine poate prindem niste broaste. :h5 :h5 :cort

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Nu e vb. de locuri Ionel! Nu se vor accepta masini decat cu minim de dotari si oameni pe care ii cunoastem deja! Cand te bagi la o expeditie de genul asta de 3 zile pe un teren "discutabil" trebuie sa pui foarte bine la punct aceste detalii ... oricum daca vom fi peste 20 de masini ptr o mai buna circulatie in teren se vor face grupe de cate 10 masini maxim cu reunire in fiecare seara la locul unde campam!

Link spre comentariu

Ioane slp :ypu , El Presidente te roaga sa bagi si tu o cratima la titlu, la Offroad, pentru ca titulatura corecta este Off-Road Runners Team si nu vreau sa creada lumea ca tocmai secretarul general a gresit... :grin: :h5

Link spre comentariu

Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

@dulceanu.........nu-tzi trebuie detalii cand se ocupa @yonutz :h5 ......eu nu mi fac griji decat sa mearga masina ca in rest totul e aranjat.... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha:

Asta e o promisiune sau un sfat...?

Fratele meu ORT....nu dezamageste la organizare.....fapt dovedit.....

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Nu vreau sa promit dar o sa fac tot posibilul sa ajung si eu alaturi de o echipa pe cinste formata din oameni cu caracter :h5

Nu de alta dar tre sa facem bascalie mare off road si o distractie care sa nu o uitam prea curand

Sunt convins ca fiecare va contribui cu caracterul personal ca sa iasa de neuitat :h5

Link spre comentariu

Flow, noi te asteptam cu drag sa ni te alaturi :h5 , ai dovedit ca esti un camarad pe cinste si ca te integrezi in grupul nostru :bravo

Asa ca incearca sa faci tot posibilul sa fi impreuna cu noi..., in "jungla" :ha: :h5

Link spre comentariu

@Flow - nu ne-am cunoscut in teren inca, dar baietii mi-au povestit ce si cum ...e clara treaba ... :h5

De pe 01.06 incepem sa facem listele ... sa vedem cine merge ..."comandouri de 10 masini" :grin: ... Intre timp am mai sosit si ceva informatii din teren (dar toate la timpul lor)!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare