GOGANU24cm Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @gabipas.......io ma gandeam la alt gen de katiusha ?!?!? :C :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @GOGANU.... :ha: @Yonutz,sa nu ne ratacim in delta,cum propui a setam GPS-ul : mai repede, mai scurt sau ocolire??? :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club :ha: Setam "GPScu" pe bullbar sau roofrack ...unde ii place! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @yonutz.............in cazul asta esti cap de coloana !!!!! :ha: :h5 ....daca ne ratacim barem sa ne ratacim grupati... :ha: Fratilor, ma bucur pentru Yonutz ca e cap de coloana, ca se stie de obicei cine inchide coloana :ha: :h5 :x Tractozauru` EVIDENT! :grin: :ha: Singura problema este ca daca va suge Katiusha pe toti, poate se gaseste si vreo NATASHA si pentru marimea lui :banana :bannana :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Acu' ca s-a lamurit treaba cu capu' la coloana ...se cauta un pix da' mare sa scrim roadbook-ul! :ha: Io cred Tractozaure ca daca stai la inchis ... trebuie sa-ti pazesti spatele, mistretii in acea perioada sunt la imperechere! :ha: Ca sa nu mai vorbim de bizonii manelari si cintezoii de papadie ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club .......orice am face mare atentie la MIERLA !!!!!!!!!!! :ha: :ha: :ha: ....in fata si spate am vazut cine sta....dar la mijloc?......ne trebuie si un mijloc !?!? slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Credeam ca se stie :grin: , la mijloc sta bullbar :P , da` vad ca Animalu` asta s-a cam dat la fund... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Chiar daca am biletul de delta deja in buzunar, cumparat cu mult timp inainte, confirm prezenta la cel mai mare dezmat! :h5 :x MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @gagane............dar ce colectie frumoasa de masinutze ai.......... :h5 ...Patrolu l-ai luat presupun sa le scoata din kkt pe celelalte...... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @Goganu Cu Vitara s-a troliat ...la vale! :ha: Toyota arde frumos ...pe autostrada! :ha: Nu era timpul sa intre si el in randul lumii civilizate sa seaza intr-o masina mai acatari? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club sint nou ,nu pricep mare lucru-dar ma straduiesc; sunteti f.f. vii,ma bucur ca v-am descoperit bafta... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club auzi la baiatul asta '' suntem vii ''....... :ha: :ha: :ha: ....daca iese o data cu noi in teren oare ce-o mai zice ?!?!?!?!.....ca suntem supranaturali.... :top Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club GOGANE, poate se si prezinta la rubrica special conceputa "Prezentarea membrilor" :grin: si pe urma ii mai povestim noi mai multe despre "viata si moarte"..., in teren evident! :ha: :ha: :h5 :pt Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Dupa ce am purces la strangerea haitei ...intr-o masina pe masura ...inchipuitiva 4 insi 110kg+ (Gaganu, GPScu, Negrotaurul si subsemnatul) intr-un Fiat Panda, sub acoperirea plecarii "sa luam ceva de la colt" ... :ha: am ajuns la celalalt colt al Bucurestiului sa facem o mica achizitie de sabii cu luneta, noua dotare obligatorie conform ultimelor norme nescrise ale offroadului ...Drept ptr care ne-am ales cu 4 iatagane ...ca macete daca le zicem e diminutiv si 4 invertoare de curent ptr a baga linistiti in priza sistemul de pene in vederea efectuarii pe durata sejurului a unui somn linistit si asigurarea ventilarii tantarilor in directia Tractozaurului ... Bineinteles ca la transarea tranzactiei in strada a armelor au asistat si prietenii nostri cu ochii albastri ... :ha: Ca sa probeze taria otelului la semafor cand un aurolac cerea un ban la geam ...Gaganu scoate iataganul de ala brusc din schiop a devenit atlet de inalta performanta! :ha: Cum il stiti descurcaret ... New Terente (GPScu) a rechizitionat un bec de 200w cu tot cu fir (nu stiu de unde mama dracu l-a luat, ca a disparut si aparut cu el ca Arabela in cateva minute!) sa ne probam utilajele de facut curent! Deci avem si lumina ... :h5 Din cauza timpului scurt operatiunea "corturi ptr nopti senine" se amana ptr zilele urmatoare ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ......eu cred ca o sa dorm pe plafonul masinii in sacul de dormit............ :bi Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Gogane, imi pare rau sa te dezamagesc, dar in delta sa dormi sub cerul liber nu e asa o fericire! Fa o combinatie si ia un cort ceva sau iti amenajezi ceva prin masina! Te vei trezi ud loeoarca si pote si cu ceva gaze (insecte) prin pantaloni Numai bine!!! Atasez si niste poze cu sample de gaze si campuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @flash4x4........nu mai am bani de cort, am investit totul in utilaj....... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Ioane, daca dati tantarii catre mine :grin: , ii tai cu noua mea maceta :ha: :ha: :h5 Apropo, pentru cei care nu stiti, am 1,84 m inaltime :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Ai putea sa o iei cu tine ...punem vreo 3 porci pe ea la rotisor! :ha: Noi am preferat ceva mult mai mic ... la juma' de metru dupa principiul decat lunga si grea mai bine mica si a dracu' ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Apropo, pentru cei care nu stiti, am 1,84 m inaltime @tractozaure..............bine ca ai mentionat ......cei care nu te stiu........din poza reiese ca ai cam max 1.10 m :ha: :ha: :ha: :ha: .....aaaaaaaa si ia sulita cu tine poate face ala reducere la bac.....barem la 5 trecuti 1 gratis :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Salutare de pe nısıpurıle fıerbıntı ale Turcıeı!!!!!!!!!!!!!!!! In sfarsıt am dat de ınternet sı daca suntetı sı voı de acord sı prımesc voturıle necesare as venı sı eu.Tehnıc ındeplınesc condıtııle.Prıetenıı stıu de ce! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli, esti pe lista deja, verifica la inceputul topicului! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club da da da Zoli te asteptam la start ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli,esti in coloana!(poz. 4) :W in alta ordine de idei...inchiriez roofrack pentru un somn linistit...(adica OFER spre inchiriere :banana ) GPScule...vedem noi care e treaba cu..."nissan de 12 metri" :P :ha: :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Am probat maceta pe stuful de la Parlita ...rade tot ...Nu stiu cum naiba dar m-am facut cu inca o maceta ... Cine are nevoie sa zica ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate