gabi pas Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club SA TRAIASCA SECUIUUUUU Si palinca lui, miroase a petrecere mareeeeeeee Maaaamaaaa ...... ce bine o mai "coaceti" pe acasa. :1 Sa va distrati de nota 11. Nu mai mult de 4 remorcari cu troliu / zi ( de caciula :ha: ) Salutari @amiOFF-ROADRUNER ... o coacem bine la foc mic...dar tare!! off topic : respect pentru decizia de a-ti schimba nick'ul din OFF-ROADRUNNER in amiOFF-ROADRUNNER adevarul ca era penibil...mai stii cum suna treaba aia..."vand casetofon PANASOANIC si combina audio SOONY " ... :uameni :T slp gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club SA TRAIASCA SECUIUUUUU Si palinca lui, miroase a petrecere mareeeeeeee Maaaamaaaa ...... ce bine o mai "coaceti" pe acasa. :1 Sa va distrati de nota 11. Nu mai mult de 4 remorcari cu troliu / zi ( de caciula :ha: ) Salutari @amiOFF-ROADRUNER ... o coacem bine la foc mic...dar tare!! off topic : respect pentru decizia de a-ti schimba nick'ul din OFF-ROADRUNNER in amiOFF-ROADRUNNER adevarul ca era penibil...mai stii cum suna treaba aia..."vand casetofon PANASOANIC si combina audio SOONY " ... :uameni :T slp[/quote:2ghp72h6] :ha: :ha: :ha: inseamna ca unul ar fi PANASOANIC si altul SOONY ... :ha: :ha: :ha: Nene, cam urata comparatia slp :ha: ,cred ca amandoi sintem Off-Roaderi veritabili,dar fiecare cu nivelul lui , sau ...nu ? Si acum o sa-mi schimb semnatura : :p Ami pentru toti de acasa L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club :bravo Ami :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Ami - mare domn, mare caracter :grin: :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Azi la stiri au spus ca incepind de azi orice persoana care intra in DELTA DUNARII trebuie sa plataesca o taxa de 20 ron.Nu s-a spacificat daca pe zi.Dar au spus ca se elibereaza un pass-document. E bine sa va interesati si asupra acestui aspect. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Intrarea turistilor pe teritoriul Deltei Dunarii se face in baza unui permis de intrare in scop turistic, obtinut de la ARBDD Tulcea si este conditionat de plata unei taxe de intrare, in valoare de 10,00 lei RON/ persoana/sejur (elevii si studentii beneficiaza de reducere) valabila in 2009. Da, asta o stiam … dar iata ce am mai aflat: Prin ordinul nr. 610/2009 al ministrului Mediului, pentru obtinerea unui permis de acces in Rezervatie, un turist trebuie sa plateasca 20,00 lei RON/ persoana/sejur. Deci, turistul care vine in Delta este nevoit sa plateasca 10 lei, taxa perceputa de Consiliul Judetean Tulcea, si 20 de lei, potrivit ordinului ministrului Mediului, adica … in total se va percepe un cumul de taxe de 30,00 lei RON/sejur Taxa de acces in delta se poate plati la orice pensiune sau societate care presteaza turism in Delta Dunarii! Atentie ptr permisele de pescuit (costa 30ron) trebuie sa sapati aici: http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=10 http://www.info-delta.ro/blog/adresele- ... -din-tara/ Trebuie copie CI/BI + o chitanta platita la trezoreria de care apartineti (30 ron) si mers la unul din sucursalale ANPA ptr eliberare premis de pescuit! ATENTIE:Nu raspund pe perioada expeditiei, de amenzile celora care pescuiesc fara permis sau aceia care intra in rezervatie fara sa plateasca taxa de acces! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Si iata ca am intrat pe turnanta la operatiunea in izmene: Deci, locul/data/ora intalnirii: Benzinaria Mol de la intrare pe A2 joi ora 22.30 La ora 23.30 se va pleca catre Tulcea [nu se asteapta dupa acea ora] ! Bautura: sa cautati sa aveti cu voi minim 25litri apa potabila/masina + alte maruntisuri! Mancarea:cei care nu aveti in dotare lazi frigorifice - congelati de azi sau de maine carnea ptr a putea rezista macar o zi! Buget ptr expeditie: in afara de provizii cca 800-1000 ron / masina (ptr carburant, taxe si alte necesitati)! Ptr detalii suplimentare 0743 122 225 Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Vin si eu daca ma primiti ! promit ca stau cuminte! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Yonutz!! in Tulcea unde si la ce ora ne vedem? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @andy ...daca ai placerea ... te asteptam cu drag! @zolameister ... probabil undeva in zona bacului! Maine se vor stabili aceste detalii ... Later edit: am inteles ca a plouat destul de mult in ultimele zile in Delta ...si saptamana aceasta se asteapta sa fie pisecioasa ... :grin: Deci planuri cu ce sa facem dupa Gorgova ...ne facem cand ajungem acolo ... In alta ordine de idei doriti sa "aranjam o masa calda" la o pensiune in Gorgova? Nu de alta ...dar ar trebui sa stiu! :ha: Ca banuiesc ca o bafta si un norocel are fiecare la pescuit ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club STIUCA e mai bine, sa stiu ca dacat sa CRAP de foame eu zic ca ar fii o idee buna.Mai ales ca dupa o masa calda si SOMNU cade mai bine... :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Datorita faptului ca am spart diferentialul fata de la shogun si nu o sa l pot termina in timp util situatia se schimba un pic pt mine Nu am sa renunt chiar daca situatia nu e prea roz si am sa vin copilot cu goganu, deci tot nu ati scapat de mine :ha: :grin: Joi dupa masa aterizez in bucuresti cu masina mica :h5 Fara masina promit ca am sa fac mai multe tampenii decat cu :ha: :P , pazeaaaaaaaaaaaaaaaa Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Fratilor va doresc toate cele bune in expeditie!!! Si pentru ca sunt cu sufletul alaturi de voi, am cules din popor ultima urare a pescarilor: SA TI-O TRAGA LA FUND!!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Izmenari anuntati la eveniment: 1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur 2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol 3.Zolameister Nissan Terrano 4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul 5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol 6.Goganu + Flow in Nissan Patrol ! 7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol ASTEPTAM CONFIRMARE! 8.DRM Mercedes G ASTEPTAM CONFIRMARE! 9. Flash4x4 cu Mitsubishi Pajero ASTEPTAM CONFIRMARE! 10.GPScu Nissan Patrol 11.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara 12.andy cu Musso 19 persoane + 1 dog + :tr 12x + :x 100x + :cort 12x + :shrk (sa avem vant in pu.a ...PUPA! :ha: ) si fir intins :happy Astia estem ... aferim! Deci plecam pe A2 si ne vedem bucurestenii la Joi 02.07.2009 22.30 fix + jumatea de ora academica ...hai fie si o ora ptr betivii care trebuie sa se adune din santuri! :ha: se pleca pe A2 si se merge pana la Nufaru unde vom trece cu bacul incepand cu Vineri 03.07.2009 ora 06.00! Dar inainte de asta masinile se vor alimenta la Tulcea de unde ii vom alatura grupului pe Zolameister si pe Ionel Dulceanu Ultima ora la care ne putem imbarca pe bac duminica ora 17.00 ... asa ca undeva pe la ora maxim 10.00 duminica trebuie sa facem cale intoarsa catre bac. In principal cred ca o sa ne invartim prin zona Gorgova vreo 2 zile deoarece totul este CAM inundat si nu vom putea merge prea departe ... Pe A2 avem cca 350 km pana la Tulcea , cca 20 km Tulcea-Nufaru si cca 200-250 km de facut prin delta dupa ce ne dam jos de pe bac ... si inca cca 340 km pana la Bucuresti ... Acestea fiind spuse, astept confirmare de la cei care nu au confirmat deja... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Ce de nebuni............... :ha: :ha: :ha: @flow.........bah pe mine nu ma intrebi daca te iau?........ :ha: :ha: :ha: @andy.........bre matale vii cu MUSSO.....sau faci rost de o masina de teren? :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club sa nu uitati de momeala!! :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club sa nu uitati de momeala!! :grin: Cine e momeala? GPScu? :ha: Cand l-o fura SOMNU, STIUCA il vom pune in carlig sa CRAPe putin pipota in el cand l-o lua SALMEU-ul de bulan ... :ha: ( sa citez un alt mare maestru ...) :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Ce de nebuni............... :ha: :ha: :ha: @flow.........bah pe mine nu ma intrebi daca te iau?........ :ha: :ha: :ha: Ai grija ca stiu sa conduc si masini cu volan pe partea stanga, chiar spre uimirea unora si patrol Poate te las prin delta :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @flow ...sa inteleg ca iti iei un volan si faci un mermel sa-l comanzi din drepta sa-l lasi pe goganu sportiv? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Imagineaza ti numa :grin: [youtube:1tzcahce] [/youtube:1tzcahce] Si mai ales ca eu sunt obisnuit cu volan pe partea dreapta :grin: Si fratele goganu daca mai face scandal o sa pateasca ceva de genu :grin: [youtube:1tzcahce] [/youtube:1tzcahce] Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Confirm si eu prezenta mai ales ca am facut rost si de copilot.Sper sa termin de reparat tractorul pana joi,dc nu apelez la o alta varianata si tot vin. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club In ciuda faptului ca m-am pregatit temeinic pt aceasta expeditie trebuie sa va anunt, cu parere de rau, ca o problema de familie ma impiedica sa fiu prezent printre voi. Va multumesc pt intelegere. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Multa sanatate fratelui tau Cristi ...chiar daca nu ai participat la cateva din intalnirile noastre stim ca ai fost sufleteste DE FIECARE DATA si NECONTITIONAT alaturi de noi! :h5 :rsp consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Izmenari anuntati la eveniment: 1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur 2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol 3.Zolameister Nissan Terrano 4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul 5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol 6.Goganu + Flow in Nissan Patrol ! 7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol ASTEPTAM CONFIRMARE! 8.DRM Mercedes G ASTEPTAM CONFIRMARE! 9. Flash4x4 cu Mitsubishi Pajero ASTEPTAM CONFIRMARE! 10.GPScu Nissan Patrol 11.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara 12.andy cu Musso astept si presez din rasputeri planarea chiulasei, schimbarea garniturii si inlocuirea barii panhart... va tin la curent cu evolutia... imi vine sa urlu... :app experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Izmenari anuntati la eveniment: 1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur 2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol 3.Zolameister Nissan Terrano 4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul 5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol 6.Goganu + Flow in Nissan Patrol ! 7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol 8.DRM Mercedes G - ramane sa vada in ce masura isi poate face masina! 9. Flash4x4 cu Mitsubishi Pajero ASTEPTAM CONFIRMARE! 10.GPScu Nissan Patrol 11.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara 12.andy cu Musso Actualizare de lista! Asteptam confirmarea celorlalti! @drm-ul s-a notat @mirceo asteptam confirmarea! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate