Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lucruri care trebuiesc evitate.

Max

Postări Recomandate

Re: Lucruri care trebuiesc evitate.

@bullbar - Adevarul este ca esti superior (si ca functie si ca experienta) mie. Iti respect experienta acumulata (in teren nu la tastatura), iti respect statul de moderator dobandit aici pe forum. Am scris exact ceea ce gandesc. Stiu ca Piatra Craiului este rezervatie naturala. De aproape 30 de ani (pana in urma cu 4 ani aprox) am mers an de an in Piatra Craiului cu cortul. Gara Zarnesti si apoi la pas prin Piatra. AM ajuns in locuri in care nici o masina de teren nu a ajuns vreodata (si nici nu o sa ajunga). Am rupt cateva flori de colt (deci nu sunt ecologist din'ala). Poate nu sunt offroader adevarat ca majoritatea celor inscrisi pe acest forum. Poate ar trebui sa ma inscriu pe un forum de bipezi alpinisti.

PS - Nu am bullbar, nu am troliu, nu am proiectoare, nu am simexuri, nu am statie, nu am multe. Credeti ca ma puteti suporta asa subdotat cum sunt?

In primull rand nu-mi merit statutl de moderator. Max m-a facut doar la sectiunea "umanitare" probabil pt ca nu sunt destui moderatori si nu pt vreo calitate de-a mea. In ceea ce priveste offroadul...sunt unul dintre cei mai neexperimentati, dar stiu ca atunci cand TREBUIE sa ajungi undeva, treci un fir de apa! Nu faci nimic rau. Asta este offroad. Daca era pod, treceam pe pod! Eu cunosc zona foarte bine. Daca tot zici ca ai fost acolo....nu ar trebui sa vorbesti asa cu noi. Nu ne certa ca pe niste copii, pt ca nu suntem si chiar suntem responsabili de faptele noastre. Dar pt ca ne-ai judecat INAINTE sa ne cunosti, eu refuz sa ies cu tine oriunde, pt ca in offroad nu merg decat cu cei care cred in mine si am incredere in ei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Mierla si viermele cret.... Hm...

Hai copii, noapte buna!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Ma intereseaza mai putin experintele lui ecologice. Cu mine nu merge nicaieri! Nici in Delta, nici pe munte. Daca tot a scris ce a scris, sa-si asume dizidenta printre altii. Nu alaturi de mine!

Dl. Niteanu, nu o dati in extreme. Nu detineti adevarul absolut. Nu ati facut niciun rau mergand pe unde ati mers> FOARTE BINE. Ce va inversunati impotriva unui gand scris si asumat? Am scris ce gandesc. Daca va deranjeaza, modificati regulamentul acestui forum. Din postura in care ma aflu (de aproape ecologist si aproape deloc experimentat intr-ale offroadului) nu imi permit sa va dau lectii de ecologie sau de condus masina in sau pe langa albiile raurilor. Fiecare cu ce poate. Eu atat pot. E prea mult ce va cer? Incercati sa coborati din masina dvs preparata ptr offroad si sa luati loc langa mine la o masa si sa discutam. Daca ma priviti de la inaltimea experientei acumulate / masinii pe care o aveti / si pozitiei dobandite in cadrul acestui forum, nu cred ca vom putea avea un dialog normal si civilizat. Younutz v-a explicat destul de clar ca am ,,comis-o,, nu mai departe de o saptamana in urma. Considerati postul meu scris cu cerneala simpatica si .... zambiti. Incruntarea ,,serioasa,, nu aduce nimic bun.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

Ma intereseaza mai putin experintele lui ecologice. Cu mine nu merge nicaieri! Nici in Delta, nici pe munte. Daca tot a scris ce a scris, sa-si asume dizidenta printre altii. Nu alaturi de mine!

Dl. Niteanu, nu o dati in extreme. Nu detineti adevarul absolut. Nu ati facut niciun rau mergand pe unde ati mers> FOARTE BINE. Ce va inversunati impotriva unui gand scris si asumat? Am scris ce gandesc. Daca va deranjeaza, modificati regulamentul acestui forum. .

Imi pare rau ca nu m-ati inteles. Puteti sa postati orice. Dar va asumati si repercusiunile. Au fost gandurile dvs si nu vi le-am sanctionat decat in ceea ce priveste relatia cu MINE! Atat. Nu ca moderator, nu ca offroader. Ci doar de la om la om. Dumneavoastra ati postat iar eu v-am spus asa: ceea ce ati postat v-a atras refuzul meu de a participa la orice actiune de offroad alaturi de dumneavostra. Atat.

P.S. Nu detin adevaruri, dar sunt incapatanat si orgolios! Asta ma ajuta in teren! Numai cu prietenii nu sunt orgolios, dar dvs nu faceti parte dintre ei.

Va salut!

Link spre comentariu

Hai c-o dati in surprize-surprize.....acu va impacati si cineva i-si cere scuze,pupaturi.....PLM de mierla de scorbura incalzita si viezure bulangiu......ideea este ca vine unu si arunca cu noroi si dupa care urmeaza o ploaie de pietre .....ca la nebuni....fiecare are ceva de spus......nu este corect ca s-a trecut prin apa....Ok,oamenii au spus pe verificate ca nu erau in rezervatie...Ok.......fotograful este bulangiu ca a denaturat faptele..Ok.....trageti concluzii,nu faceti pe inchizitorii,ideea este sa preintimpinam nu sa agravam situatia....

La Bv si in zona deja situatia este inflamata,politia sta si asteapta...vedeti iesirea unde Zoli-unimog a luat o amenda pt ca a iesit in strada dintr-un drum lateral,parca,acum cu rezervatia care incepe mai sus cu 1-2 km chipurile calcata in picioare.....o sa ajungem ca in Spania,sa spuna Alfonso-Alf-Dmax cum este ca mie nu mi-a vent sa cred......cu cash deposit la primarie si verificare a traseului la sf de tura de politisti/jandarmi montani -daca ai rupt crengute-copaci-viermi cu scufita sau mierle rupte'n cioc le faci cu mina banutilor din deposit....si sunt cu miile......de E....

Totusi traim in RO ......bortosu de BMW asculta manele in drum si nu deranjeaza mierla rupta-n cioc,arunca pet-ul in riu ca-l duce apa si nenea fotografu face poze.....app domnu'ai calcat iarba in bocanci cind ai facut poze sau aveai tenisi care nu lasa urme?Si ai dormit in cort sau la cabana aia din virf de munte incalzita cu lemne taiate de nenea cabanierul cu drujba din padurea protejata?

Hai sa fim seriosi ,oamenii au gresit,au recunoscut,sunt dispusi la o actiune in zona de curatenie ,ecologizare,informare si plantare de panouri info,asta nu se poate face pt spalarea pacatelor existente sau nu?Sau la actiuni de genu nu se baga nimeni,doar la bataie de genu..."Daca eram eu acolo ii snopeam".....daca eram eu acolo si venea unu d-asta il calcam cu 2T sa vada el autobuz pe dedesubt,sa-mi spuna daca curge ulei pe undeva sa nu mai trec prin riu.....

App am cont pe alpinet din 2005 cred,nu am postat niciodata nimik,pt ca am crezut ca nu sunt suficient de verde....am cumparat cite ceva de la bursa si am luat informatii despre fenomen de pe alpinet,am fost cercetas ani la rind,am ecologizat platoul Bucegilor prin 95-97,nu stiu exact dar in 7 zile s-au strins tone de resturi de tot felul,am stat in Retezat 2 saptamini la strins gunoaie.........si in 2006 de 1 ian in cabana de la Fereastra Simbetei,cabanierul taia 2 brazi la ~ 200 de metri in spatele cabanei sa faca focul ca nu mai avea lemne....vreti si poze? ca la am pastrate bine......va rog frumos sa nu mai vorbiti vorbe si sa strigeti din dinti,c.u.r,buzunar si sa faceti ceva ,fapte nu vorbe sa schimbati situatia cu "astia cu 4x4"

Aratati ca suntem mai buni ,nu doar mai rai sau mai puternici,va rog frumos,altfel,doar timp pierdut si vorbe-n vint......

Yonut&echipa,puteti va rog sa puneti postul pe alpinet ,va rog mult....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Domnilor PLEASE CALM! Deabia in acest topic era liniste ...stiu ca va fierbe sangele in vene, stiu ca vi s-au umflat venele din cap ...dar, aveti putina rabdare ...daca Branul nu v-a ajuns urmeaza incursiunea in Delta ... una foarte istovitoare ... :P Deci, lasati mierla sa se marite cu viermele ei ...AMIN!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare