GOGANU24cm Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Lucruri cu care NU ne mandrim. Ok, mea culpa... Am gresit, platesc....Max, te rog, in mod public, sa-mi stergi contul ! PS-Multumit, Yonutz, gabi pas & goganu ? @astral2000.........eu ma declar multumit ca un copil mic cand primeste o jucarie colorata...... :ha: Cand ai timp sa vii sa tzi dam stickere ORT sa ti pui pe sticla....pentru spiritul de colegialitate :ha: :ha: :ha: P.S...........am iesit, ne-am dat cu utilajele, platim daca suntem vinovati.....dar sa nu exageram...........OMUL SEAMANA CU APA, DACA STA MULT SE STRICA (proverb) Era drum forestier......nu am vazut nici un semn..........Pareri sunt multe dar noi am fost de fata.....Futografu putea sa vina sa ne atentioneze (valabil doar daca am incalcat vreo lege - ref la rezervatie) .....dar pentru el a contat mai mult atentia semenilor lui cand le va povesti ce a pozat :pr el..... slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Lucruri cu care NU ne mandrim. Max....de la cab Gura raului si pana la Fantana lui Botorog zona e un pic mai rau decat Valea Cerbului de la Busteni la Gura Diham....maine daca-mi fac masina dau o fuga pana acolo si fac poze de la Gura Raului pana la Fantana lui Botorog....sa vezi si tu ce-i pe acolo si sa postezi pozele pe forumul desteptului ala Foarte bine asa. Topicul acesta l-am deschis daca intradevar e asa cum zice Silviu adica zona respectiva e rezervatie. Daca nu e, chiar nu ma intereseaza. Acum am din ce in ce mai multe semne de intrebare visavis de afirmatiile cum ca ar fi rezervatie. Parerea mea despre rezervatii e urmatoarea: In functie de tipul rezervatiei, daca este drum facut prin ea, eu sunt de acord ca se poate merge ca si traseu turistic fara abateri de la respectivul drum. Deci, fara offroad. Sunt multe fundatii ecologice in tara care primesc bani din fonduri europene pe tot felul de programe de mediu. Aceste fundatii ar trebui sa foloseasca o parte din aceste fonduri pentru marcarea corespunzatoare a zonelor protejate. De fapt, zona respectiva ar trebui sa aiba un custode care , printre altele, sa faca si marcarea corecta si informarea turistilor. II putem ajuta si noi daca ne solicita. Sa nu se exagereze cu zonele protejate. Nu ma intereseaza ca intr-o anumita zona, exista un vierme cu parul cret care e pe cale de disparitie pt ca nu mai are femela si sat singur in copac si se masturbeaza iar noi nu avem voie sa trecem pe acolo ca sa nu il deranjam din activitate. Cunosc zona protejata in care se declara ca este nu stiu ce cocos de munte pe cale de disparitie. Vorbind cu localnici, aflu cu stupoare ca in zona aceea nu a fost niciodata nici un cocos de munte. De nici un fel. Deci sa nu se gaseasca false pretexte de a bloca accesul intr-o anumita zona. Am schimbat titlul topicului ca sa fie mai evident scopul lui. Astral2000, nu iti sterg contul. Daca vrei mai intri, daca nu, nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Cred ca oferta de ajutor ar trebui sa-l faci chiar tu,in calitate de administrator ,vorbiind in numele celor inscrisi pe acest forum.Noi cei din Brasov am imbratisa cu ceea mai mare placere o actiune de genul acesta :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. E cazul de luat masuri Max ! Sau chiar autoritatile....Nu vad de ce sa sufere toti pt cativa "cocosi"! download/file.php?id=41945&mode=view Poate daca ne uitam la posturile cu iesirile facute in zona respectiva sa reusim sa-i identificam. Sau la prezentarea cu "Masinile noastre...". Avand in vedere ca sunt un grup de masini, unele chiar preparate, mai mult ca sigur ca au cont aici. Poate ti ai gresit vocatia si trebuia sa te faci politist (corupt evident judecand dupa poza de mai sus in care poluezi natura cu atata usurinta si ai nerusinarea sa arunci cu pietre in noi), te ai gandit vreodata ? Cred ca dansul e cel din râu... http://img145.imageshack.us/my.php?image=10040933.jpg Poza a fost postata pe topicul : viewtopic.php?f=38&t=8012 Da, dansul e cel din rau si cel de pe topic care spre informarea ta nu face parte din nici un parc fie el national sau nu Daca ti ai fi facut bine slujba de dectiv cu jumatate de norma ce esti ai fi observat ca tot eu/noi sunt acelasi care odata ajuns in teren cu colegii indreptam cu ajutorul masinilor si sculelor din dotare semnele cazute la pamant in acelasi topic cu care mandrie ai postat link ul http://img13.imageshack.us/img13/4986/d ... 00x600.jpg http://img16.imageshack.us/img16/4590/d ... 00x600.jpg Tot ei sunt cei care participa la concursuri a caror profit se duce la spitale la vindecarea bolnavilor, tot ei sunt cei care participa la actiuni umanitare si ajung in sate fara curent si fara posibilitati(fiind detectiv cu jumatate de norma apelez cu respect la ajutorul tau si te rog sa cauti poze si cu latura asta ) Daca asta vrem sa platim ca sa ne dam cu masinile sau sa ne fie impuse trasee... Pe sosea acolo unde te dai tu de fel nu trebuie sa ti faci griji de genul asta, lasa ne pe noi ceilalti care avem o idee despre off road sa tragem concluzii de genu. Am primit un raspuns de la Silviu, cel care a facut fotografia. Salut. Si mie imi pare rau ca se intampla astfel de lucruri.Regretabil.Cat despre pancarda exista una si este destul de mare.Este amplasata la iesirea din Zarnesti(cum te duci spre Magura) pe partea dreapta dupa cabana Gura Raului.Si mai este inca o casa,dupa cabana respectiva.Practic este ultima casa de pe partea stanga cum te duci spre Magura.Iar panoul este in aceea zona.Si scrie mare Parcul National Piatra Craiului. Silviu fotograful stia ca... Am deviat din D.N urcand la Pestera,apoi Magura iar la coborarea din Magura (aproximativ 2-3 minute)am facut o trecere de parau (cam 10-15 cm :ha: ) Din acesta directie NU exista nici un fel de anunt,pancarda ,placuta,afis,scrijelitura sau cava care sa ateste ca iesirea din satul Magura catre satul Zarnesti e Rezervatie Ecologica unde creste Mierla de apa dulce sau alte pasari ocrotite... Daca mergi cu masina pe sens unic in capatul celalalt ai accesul interzis Noi desi nu ne aflam intr o zona interzisa am fi putut ajunge datorita faptului ca din zona pestera de unde am venit noi nu era nici un semn Concluzie :? Daca venim din zarnesti suntem vinovati iar daca venim dinspre pestera nu ? Fotograful a vazut foarte bine din ce directie venim asa ca nu inteleg de ce nu pomeneste de semnele din acea zona ? De ce ? Pentru ca stie si el foarte bine ca nu exista si este un mincinos. Da nu i bai ca a pus repede astral botu si si a atins omu scopu Mai oameni buni, mai stiti proverbul asta? UN NEBUN ARUNCA O PIATRA IN APA , IAR ZECE CUMINTI NU O POT SCOATE Ai prins esenta intregii povestiri ca la urma asta e doar o poveste nici decum un fapt real. Felicitari Mai era un proverb : "Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta" Ok, mea culpa... Am gresit, platesc....Max, te rog, in mod public, sa-mi stergi contul ! PS-Multumit, Yonutz, gabi pas & goganu ? Noi te rugam sa ti asumi responsabilitatea pentru ceia ce spui si ceia ce faci in necunostinta de cauza, nu sa arunci cu noroi dupa care sa dai bir cu fugitii, ba poate ca n ar fi rau sa ti ceri scuze (asa face un om cu oo cand greseste) Imi pare rau ca oameni ca astral exista, si mai ales imi pare rau ca exista pe un astfel de forum unde unitatea trebuie si respectul trebuie sa primeze, nu spun ca actiunile rele trebuie sustinute dar nici puse la zid in asa fel mai ales fara a se proba inainte, un coleg iti spune cand gresesti si iti intinde o mana de ajutor sa iti repari greseala (desi repet aici nu este cazul) nu trage cu pusca ca individul asta care mi e scarba sa i mai pronunt numele Rog respectuos un moderator sa stearga posturile de dectiv ale domnului visator sau astral cum s o numi avand in vedere ca ma incrimineaza direct pentru niste lucruri care nu le am facut. Il apreciez ca incearca sa mi faca reclama gratuita dar chiar nu am nevoie M am prezentat si am scris evolutia masinii pt a ma cunoaste colegii de pe forum nu ca sa o foloseasca el sau altii ulterior pe post de copie dupa buletin Multumesc anticipat Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Flow, hai sa ne gandim ca a fost doar un context nefericit si atata tot! Sa reducem aici aceasta discutie si sa uitam tot ce a fost! Aceasta cu siguranta a fost o lectie de viata ptr toti dar trebuie sa reflectam adanc asupra acestui aspect: "Cui ii dam sufa sa ne asigure atunci cand facem o manevra periculoasa cu masina!" Acest topic sau posturi din ele cred eu ca nu ar fi benefic ptr nimeni sa se stearga, ptr ca atunci s-ar intelege cu totul altceva. Nu am dorit in nici un caz musamalizarea sau stergerea cu buretele ale unor evenimente care chiar s-au intamplat. S-a dorit lamurirea in linii cat mai clare a legalitatii sau ilegalitatii respectivelor manevre cu masinile. Acestea fiind spuse (fiecare si-a dat cu parerea) eu zic ca ar trebui sa ne vedem de ale noastre! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. am vizualizat acest topic inca de la inceput . intradevar nu sunt un profesionist al acestui stil ,,off-road,, ca sport nu este ,dar sunt un impatimit ai acestei comunitati care din pacate nu sunt doar oameni pe aceeasi lungime de unda. toti avem pasarelile noastre unii chiar stoluri dar sa nu uitam ca asta ne caracterizeaza pe toti si chiar acest lucru ne leaga unii de altii. stimabililor prietenilor si alti multi membrii ai acestui forum nu uitati ca ne aflam aici pentru off road si tot ce tine de el. asta este cel mai important. am facut facem si poate sigur vom mai face anumite chestii,,greseli,, pe care altii asa le vad dar noi nu trebui sa lasam astfel de oameni printre noi. rog daca se poate sa se inchida acest topic si sa nu mai lasam prilej de alte afirmatii daunatoare acestui spirit al nostru!!!!!!! va multumesc scuze daca am ofensat pe altii Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Oare de ce nu se arunca cu noroi in cei ce umplu rezervatiile de gunoaie? Noi doar mergem pe drumuri forestiere sau de TAF sau poteci mai late. Ce rau atat de mare putem face intr-un parau cu bolovani si trunchiuri aduse de apa? Nu cred ca mai mare decat un torent dupa o ploaie serioasa sau cei care coboara lemnele din padure (ati vazut ce ramane in urma lor). Sunt absolut sigur ca cei care fac offroad sunt cei mai civilizati si nu lasa gunoaie in urma, ba chiar le mai strang pe ale altora. Eu de exemplu sunt suparat ca nu sunt lasat sa urc pe platou pe la Cota 1400-2000 pe un drum facut acum un an cu buldozerul. Stiu ca este rezervatie, dar ce mai pot strica pe un drum facut de buldozer? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. acum 5-10 minute a fost un reportaj pe Radio Romania, se vorbea despre acest lucru, Jandarmeria era acolo, un comandant declara ca se vor da amenzi, ca fenomenul trebuie oprit, etc... Era vorba in principal de gratare si mizeria de dupa, dar au pomenit si de masini TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. atita timp cit se respecta "the off road code" ar trebui sa nu existe asemenea probleme. ar fi pacat sa ajunga si in ro ca pe aici unde ne-am cam saturat de eco-teroristi frustrati daca amicul care a facut poza respectiva ar fi avut si el parale de un 4x4 poza respectiva aparea pe alt forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. @flow.............fratele meu poet :h5 :h5 @gusteru........daca futografu avea bani de utilaj....era alta poveste ,dar vb de basme. :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Domnilor,in judetul Prahova exista un satuc numit Laposul.Accesul catre acste satuc se poate face din 2 parti; 1.dinspre Ploiesti -se merge doar pe asfalt 2. dinspre Mizil - se merge prin padure pe drumul vinului , drum care pe o portiune de 4 km a ramas neasfaltat , pe aceasta portiune neasfaltata trebuiesc traversate 4 raulete dar... nu exista nici un pod , adica rauletul taie drumul si esti obligat sa treci cu masina de 4 ori prin apa. Intrebare pt domnii ecologisti:Daca eu merg la Laposu venind dinspre Mizil cum fac sa nu trec prin rau?Ce trebuie sa fac?Ma intorc la Mizil,de la Mzil merg la Ploiesti si de la Ploiesti merg la Laposu?Dar cei care lociuesc in Laposu si au serviciul in Mizil ce fac?Eu zic sa nu fim noi mai catolici decat Papa. Pentru domnul care vroia sa dea bataie-poti merge acolo si sa astepti ca sigur colegii de la ORT vor mai trece si atunci vei avea ocazia sa le dai si bataie sau sa iei....ramane de vazut dar sa sti ca bataia doare si un highlift pe cocoasa nu este tocmai sanatos.Va urez multa bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Fratilor.... nu va mai agitati atata... Offroad inseamna si prin padure si pe deal si pe munte si prin parau si prin vad... Sunt convins ca niciunul dintre noi nu dorim si nici nu reusim sa schimbam cursul unui parau sau sa facem un nou drum prin padure daca trecem cu masina pe acolo. Responsabile de aceste schimbari din natura pot fi buldozerele care fac noi drumuri forestiere, sau tractoarele si tafurile care trag bustenii dupa ele. Dar si acestea o fac pentru ca, deocamdata, numai asa se pot "recolta" copacii din padure. Noi tot timpul vom fi admirati, invidiati, compatimiti sau huiduiti, indiferent pe unde vom merge. Depinde cine si cu ce ochi ne priveste. In rest, totul tine de bunul simt al fiecaruia... si in padure si in oras... chiar si in politica. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Am zis si in alte situatii: NU OFF ROAD-UL DISTRUGE MEDIUL!!! Mediul este distrus tocmai de ignoranta celor pusi sa protejeze mediul. Reprezentanti ai autoritatilor statului care in setea imbogatire accepta deschiderea unor exploatari forestiere barbare! Mediul este distrus de cei care FURA cu nesimtire masa lemnoasa la greu! Mediul este distrus de cei care dupa ce fura, in zgarcenia carecteristica, refuza sa investeasca in utilaje forestiere dupa care sa nu curga uleiul. Cati dintre noi nu au vazut (nu odata) vestitele TAF-uri, ramand pamantul padurilor si lasand in urma sleauri adanci de juma de metru si poate mai mari..... Toate acestea nu sunt vazute pentru ca inseamna bani. Si banii nu trebuie sa aiba miros.... Am absolut tot respectul fata de cei impatimiti de excursiile pe munte. Dar sunt convins ca la randul lor trebuie sa inteleaga pasiunea noastra. Comunitatea off-road din Romania s-a implicat de-a lungul timpului in fel de fel de actiuni: umanitare si ecologice. Fotograful de pe alpinnet ar trebui sa raspunda ce s-ar fi intamplat cu catunul de la Ursici, cu oamenii de acolo, ignorati de autoritati si pesemne compatimiti de cei care au trecut ecologic, la pas, pe acolo..... De asemenea ar trebui sa se uite adanc in ochii copiilor ajutati de comunitatea off-road la Domnesti sau Valea Plopului.. Sau in ochii batranilor din satele pierdute ale Maramuresului consultati de o "lichea distrugatoare a mediului" pasionata de off-road si medicina. Om care a adus bani de acasa pentru a ajunge in varful muntelui doar cu scopul de a alina suferinta acelor batrani uitati de timp si autoritati...., compatimiti de ecologisti.... Ar trebui sa priveasca palmele voluntarilor adunati de membrii comunitatii off-road dupa o actiune de impadurire. Iata, cercul se inchide! Oameni si natura! Comunitatea off-road poate dovedii implicarea in actiuni umanitare si ecologice! Nu ne pune-ti la zid inainte de a ne cunoaste. Iar daca gresim, ganditi-va daca voi nu sunteti fara de greseala! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. :uameni Doamne mare-i gradina Ta... Mai oameni buni, pai voi nu vedeti ca faceti exact ceea ce vrea "Silviu-fotografu`" sa faceti (cred ca-i nostalgia dictaturii). Ati ajuns sa va razboiti intre voi. Ia mai uitati-va o data de la ce a inceput paruiala asta. Pt. ca unul a trecut un piriu si-a stricat un microclimat, amiscat o piatra....si asta intr-o tara unde nici macar nu se recicleaza gunoiul si ratele nu mai pot ateriza pe lacuri din cauza PET-urilor. Noi oamenii sintem aia de-am urcat scara mai sus ca animalele si totodata ni s-a urcat si la cap. E foarte adevarat ca omenirea distruge enorm mediul (unul cu roata, altul cu furnalul iar Seicii din Dubai creeaza mii de hectare de insule artificiale in pauzele dintre doua forari) dar ce ziceti de varianta "hai sa ne sinucidem toti in masa", sa poata mierla aia sa-si aiba linistea, si daca are noroc, poate se-ntilneste cu viermele ala cu parul cret ce se masturbeaza in copac, si si-o pun "teapan" in amintirea noastra. La asta precis nu punem botul, ca de`,vorba lu`Darwin(teoria evolutiei),spiritul de autoconservare si legea junglei (al`mai tare il haleste pe al`slab). Ne credem atotputernici si ca putem influenta natura... . Pai dinozaurii aia, au fost in stare sa dispara si fara noi. Si asta acum citeva milioane de ani. Si TZUNAMI ala a iesit chiar daca si-au pus niste oameni casele si barcile exact pe unde voiau muschii lui sa iasa. Si in definitiv cine hotaraste ce-i bine si ce-i rau? Cine zice ca-i mai bine sa platesti impozit decit sa ai un HOBBY? De ce trebuie sa stai la bloc si nu in cort(ecologic)? Ca sa ai adresa? A face greseli e "omeneste" si orice om greseste. Bun, omul a gresit, si-a cerut iertare, l-ati facut "marunt", l-ati satisfacut pe "Silviu-fotografu`"( care ride-n barba de noi ) si cu toata pierderea de vreme, curentul pt. computer, etc. puteatm construi zece microclimate pt. mierla aia, care in tot timpul asta, precis are deja douazeci de copii cu viermele ala cret si pervers, si au creeat o noua specie + microclimatul aferent. Cum ar fi s-o lasam balta si sa discutam ca si pia acum de iesiri, actiuni ecologice si umanitare, si altele care ne desfata ochii si urechile, ca doar avem hobby-uri si interese comune, de-aia ne-am si intilnit pe forumu`asta... :T Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Eu unul zic asa: nu este deloc corecta anatemizarea lui astral 2000 intrucat a reactionat firesc la niste date eronate...si in contextul in care altcineva a ridicat primul piatra...la fileu... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. :uameni "hai sa ne sinucidem toti in masa", sa poata mierla aia sa-si aiba linistea, si daca are noroc, poate se-ntilneste cu viermele ala cu parul cret ce se masturbeaza in copac, si si-o pun "teapan" in amintirea noastra. :T :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Eu unul zic asa: nu este deloc corecta anatemizarea lui astral 2000 intrucat a reactionat firesc la niste date eronate...si in contextul in care altcineva a ridicat primul piatra...la fileu... Nimeni nu zice sa-l marginalizam pe astral2000 ...dar ar putea sa iasa cu capul din pamant si sa ceara putine scuze celor pe care i-a pus la zid (pe nedrept zic eu)! Si o vina recunoscuta e pe jumatate iertata! Pe de alta parte asta este din pacate spiritul 4x4 ...acum in Romania (adica am o masina 4x4, intru pe un forum 4x4, sunt in club 4x4, total fals!!!) Adevaratul spirit 4x4 l-am remarcat si simtit cu adevarat la foarte putine persoane ... gen Flow, Zolameister, Gogo, Andy, Andrei Popescu, Semaca, Nike si altii... Nu e vb. numai de conduita lor in teren ci de modul cum neconditionat au raspuns afirmativ unor actiuni intreprinse de ceilalti chiar daca aceste apeluri au avut caracter umanitar sau de alta natura! Asa cum am mai spus la sectiunea Cluburi, ORT isi propune sa faca TOATE actiunile sale numai organizat cu respectarea unor reguli foarte stricte ptr toata lumea! Timpul va trece sa vom vedea impreuna daca mana de oameni din ORT vor reusi sa faca tot ce si-au propus! Asemenea iesiri gen fotograful irascibil care nu nici pe departe nu e ecologist (cum el singur declara) nu fac bine miscarii de offroad din Romania si trebuie amendate de comunitatea 4x4 ... pe toate caile legale posibile! Intr-un final mi-am spus punctul de vedere pe alpin.net asta probabil dupa ce si-au dat seama ca sunt ridicoli ca nu imi dau acces! In acest moment dupa cate vad eu pe site-ul lui, lucrurile in acest caz sunt rezolvate! Si mierla de apa dulce e mai vesela ca oricand ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. :sr De la mine a plecat totul. In acest sfarsit de saptamana nu am putut intra pe net fiind plecat in tara, dar am vorbit la telefon cu miron sorin, tractozaurul si cu mai multi prieteni care mi-au povestit cam ce scria acolo pe forumul acelora cu alpinet... :P dar nu stiam substratul Stiam locatia, stiam ca nu e rezervatie, dar nu intelegeam de unde furia celui care scria. Acum m-am dumirit si va spun si voua ca deh...ca sa stiti cum sunt caile Domnului: 1. fotograful .. acel sorin matei...eu l-am adus pe acest forum. tot eu i-am dat la m..e si asta dintr-un motiv extrem de calr pe care il voi explica mai jos. 2. omul mi-a recunoscut masina si si-a adus aminte de echea "reglare" de conturi si a considerat oportun sa ne-o traga 3. acest sorin matei, cu care eu am vorbit de vreo cateva ori la telefon inainte de umanitara de la Ursici (cea cu lumina) este acel gen de individ incompatibil cu orice forma de convietuire-relatie interumana doar daca ste PE BANI! Un tip razbunator dupa cum se vede, pe care este de bun simt sa-l ignoram 4 astral 2000 nu are nicio vina. Este un copil mare. Atat. Pentru cei care ma cunosc si au incredere in flerul meu, va rog luati de buna chestia despre astral 2000 si absolviti-l de orice vina. Omul chiar a crezut ca am facut ceva rau. Si acum sa lamuresc razbunarea fotografului: cand am inceput umanitara de la Ursici, cea cu aprinderea luminii, am avut nevoie de niste fotografii care sa ilustreze copii care invata fara lumina. Le-am gasit la acest fotograf pe site. I-am luat telefonul de acolo si l-am sunat. I-am spus cine sunt, ce vreau sa fac si i-am cerut permisiunea sa-i postez pozele pt o "umanitara". Am subliniat ca este UMANITARA ca sa nu ma puna sa platesc. Omul a spus ca este de acord, da cu o conditie: sa spun de unde am luat pozele si sa-i fac reclama. Ceea ce am si facut cu permisiunea lui Max care a inteles, la acea vreme, substratul. Fotograful a intrat apoi pe acel topic (nu stiu cum sa dau linkul catre topic dar e cel cu Lumina la Ursici) si a vazut ca era vorba despre o umanitara. Apoi mi-a spus ca vrea si el sa vina. Eu am ranjit. Nu-s un om rau, dar daca nu esti suficient de sensibil cu mine, te ard. Pe el l-am ars, in sensul ca l-am pasat si nu am vrut sa-l iau la Ursici cu noi, pentru ca desi stia ca este umanitara mi-a cerut sa aiba un profit de pe urma pozelor lui si sa-i fac si reclama Asa ca l-am "pasat" cu zambetul pe buze si nu l-am luat la Ursici. De aici "boala" lui pe mine si pe "noi", cei cu 4x4. Asa ca....sa lasam vrajelile astea. Acolo nu este rezervatie, noi am venit de sus si nimic nu avertiza ca suntem macar pe aproape de o rezervatie iar fitele de ecologie nu tin. Nu am deranjat nimic, am reparat pana si amaratele alea de bete pe care Gabi Pas le-a daramt cand a at cu spatele, am cerut voie la toata lumea si nu am deranjat cu nimic. Din nefericire penru mine (si pentru altii :ha: :ha: ) eu sunt cel mai expus dinpunct devedere mediatic la o asemenea iesire si nu as face nimic care sa-mi lezeze imaginea IN ACEST FEL. P.S. Pentru ecologisti: mierla galbuie de scorbura verde, soparla de salcam, gugustiucul de abis si ciocanitoarea de ravena vor disparea fie ca vreti voi sau nu. Noi cu masinile nu putem ajunge unde ajung alpinistii cu bocancii. Nici nu poluam cat polueaza un Airbus la decolare. Vreti ecologie, luptati! Dar nu cu minciuni si interpretari de genul asta. Pentru ca as putea si eu sa spun asa: Silviu Matei ne-a fotografiat si comentat tendentios pentru ca doi din acel grup i-au refuzat avansurile sexuale de a le face un sex oral. Si s-a razbunat din gelozie! :ha: :ha: Daca o dam in barci d'astea....eu sunt maestru! Sa va traiasca bibilica voastra de pestera de nu va vedeti de treaba voastra si noi de a noastra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. @bullbar......... :ha: :ha: :ha: (partea cu sexu oral) :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri cu care NU ne mandrim. Frumos ar fi ca cei de acolo sa ridice doua degete si sa-si asume vina, daca exista una. In poza se vede o singura masina in parau. Poate ca doar o masina este "vinovata". Nu este vorba de a culpabiliza cineva pe cineva. Mi se pare cam aiurea sa se scoata pozele de pe forum. Sa fiti siguri ca mai sunt si altele. Cei care sunt incriminati pe alpinet tre' sa-si faca mea culpa. Habar n-am cum, sa-si ceara scuze, sa faca matanii, sa ecologizeze toata zona, nu stiu. Era doar o opinie Daca tot vorbim de poza aceea - sunt chiar 3 masini in parau. Ma rog, nu conteaza numarul. Referitor la cele vazute in poze ... asa sunt unii oameni. Nu poti sa ii schimbi, nu imi doresc sa schimb pe nimeni dupa chipul si asemanarea mea, nu cred ca putem sa ii excludem din ,,partid,,. Si chiar daca i-am exclude, credeti ca inscrisi sau nu in alte partide (cluburi) nu ar proceda la fel daca ar avea ocazia? Cei mai (frumosi) si importanti ani in cresterea si educarea unui individ sunt primii 7. Restul e cancan vorba cantecului. PS - Cum doreste caprioara apa rece de izvor, asa le doresc eu lor multe pene'n viitor. De fazani si de cocos, patinav-ar ambreiajul. Hai consum de 40, sa treceti izvoare reci. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Mda...vad ca insistati...hai s-o lamurim. Mai intai unde zice ca nu avem voie sa traversam un parau? Apoi, de unde stiti voi daca am poluat sau nu? Si ca s-o terminam de tot: eu, PETRE NITEANU, am traversat acel fir de apa. Cand unul dintre ecologisti imi va dovedi ca am poluat cu ceva natura, sunt gata sa platesc. Aveti datele mele, dati-ma in judecata! @arhitect tu mergi in offroad sau doar prin intermediul tastaturii? Nu de alta, dar mi se pare bizar sa-ti spuna mai multi insi ca nu e rezervatie si tu sa o tii langa ca am tulburat mierla de dud! P.S. Si inca ceva important: noi am coborat de sus, din munti. cum te uiti la poza aceea "incriminatoare", din stanga. Pe unde mierla mea de stanca sa fii trecut? Nu exista niciun panou, iar postul imbecilului ala de pe forumul lui peste de ecologisti este pur si simplu aberant. Mai nene, am trecut o apa!!!! ATAT! Nu ne curg uleiuri, nu am deranjat pietrele, nu am omorat nicio mierla....voi ati luat-o razna de tot?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Petre, eu deabia acum am inteles ...d'aia dejantezi tu la fiecare iesire ... :ha: Mierla de scorbura si rama faiantara is vinovate! Pe de alta parte "arhitect" e ok ca si tip ...Mai deunazi ne-am conversat despre rezervatia naturala (Delta Dunarii) proaspat "incalcata" de rotile automobilului sau 4x4 pe 1 mai ... intr-un mod atat de ecologic ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Ma intereseaza mai putin experintele lui ecologice. Cu mine nu merge nicaieri! Nici in Delta, nici pe munte. Daca tot a scris ce a scris, sa-si asume dizidenta printre altii. Nu alaturi de mine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. @bullbar - Adevarul este ca esti superior (si ca functie si ca experienta) mie. Iti respect experienta acumulata (in teren nu la tastatura), iti respect statul de moderator dobandit aici pe forum. Am scris exact ceea ce gandesc. Stiu ca Piatra Craiului este rezervatie naturala. De aproape 30 de ani (pana in urma cu 4 ani aprox) am mers an de an in Piatra Craiului cu cortul. Gara Zarnesti si apoi la pas prin Piatra. AM ajuns in locuri in care nici o masina de teren nu a ajuns vreodata (si nici nu o sa ajunga). Am rupt cateva flori de colt (deci nu sunt ecologist din'ala). Poate nu sunt offroader adevarat ca majoritatea celor inscrisi pe acest forum. Poate ar trebui sa ma inscriu pe un forum de bipezi alpinisti. @younutz - In Delta am mers cu masina. Am trecut la mica distanta de animale care cloceau, care erau cu pui, care isi duceau viata prin zonele calcate de cauciucurile masinii mele. 99 la suta din timp am mers pe drumuri ,,amenajate,, si destinate masinilor. Repet, nu sunt ecologist dar ma apuca dracii sa vad pe cineva ca arunca o sticla de plastic din masina pe geam, ma enervez teribil cand vad la semafor o mana scoasa pe geam din care ,,scapa,, o tigara. Fiecare are vaccin pe mana stanga, face ce vrea si ce stie mai bine. In fond si la urma urmei este vorba de bun simt. Eu unul nu sunt perfect. Am comis-o de mai multe ori si nu ma pot erija in vreun ecologist cu sapca. PS - Nu am bullbar, nu am troliu, nu am proiectoare, nu am simexuri, nu am statie, nu am multe. Credeti ca ma puteti suporta asa subdotat cum sunt? Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 10, 2009 Autor Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Lucruri care trebuiesc evitate. Oameni buni, eu am inceput topicul, pe baza unei informatii care se pare ca a fost aiurea. Am luat-o de buna ca Silviu e ecologist si acolo era rezervatie. Pana la urma e altceva. Asa ca propun sa incheiam acest topic aici. Eu imi voi face mea culpa iar alta data voi reactiona NUMAI dupa ce cunosc toate datele problemei din sursa de incredere. :f2 :sl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate