Vizitator stefan_tim Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Salutari la toata lumea si bine v-am regasit. :hi As avea si eu nevoie de un pic de ajutor daca se poate. Am probleme la cuplajele de la rotile din fata, mai exact cind cuplez rotile din fata caraie cuplajele si daca sunt virate rotile imi troznesc de parca s-ar rupe toata masina. Le-am desfacut amandoua si am constatat cu parere de rau ca sunt praf. Efectiv este barberit totul inauntru in cuplaj. De unde as putea procura doua cuplaje si cam cat ar costa ???? Deocamdata va multumesc anticipat si va salut cu multa caldura. Stefan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Salutari si bine v-am regasit Treci pe manuale cele automate chiar second sunt scumpe rau Eu am cumparat AVM manuale cu 180 eur perechea Daca doresti iti pot trimite un nr de telefon al cuiva care aduce din Germania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Salutari si bine v-am regasit inainte de orice trebuie sa stii/spui cate caneluri au planetarele pretul este intr-adevar asa . inclusiv tva Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Salutari si bine v-am regasit ar trebui sa iei legatura cu ALF-DMAX...are isuzu si stiu ca a trecut pe AVM o sa-l sun eu... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Salutari si bine v-am regasit Ia legatura cu Geppeto, iti aduce AVM-uri la un pret superok, eu le am cumparat de la ei :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate