Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

08-10 Mai - Cluj - Intalnire cu cativa prieteni din club 4X4

Tractozaur

Postări Recomandate

Incep acest topic printr-un mic off-topic... :wink:

Din pacate (sau din fericire :grin: ) la fel ca si bullbar, in acest sfarsit de saptamana nu am putut intra pe net fiind plecat in tara, mai precis la Cluj, si am fost mai mult decat prins cu activitatea pe care am desfasurat-o acolo si nu am avut cum sa dau o replica in calitate de presedinte Off-Road Runners Team Club la topicul viewtopic.php?f=19&t=8547 deja faimos cu trecerea prin rau a echipei Off-Road Runners Team...

Noroc ca am in spate o super echipa, imi pare rau ca nu am avut cum sa fiu de aceasta data impreuna cu ei cum sunt de fiecare data (vorba aia, se stie deja "Tractozauru` la nevoie se cunoaste! :grin: ) si ii felicit si le multumesc la toti pentru promptudinea raspunsurilor date si in special lui Yonutz, care s-a vazut ca nu degeaba a fost ales secretar general al acestei organizatii. :bravo Yonutz pentru gestionarea asa zisului incident!

Multumesc de asemenea tuturor celor care au avut o parere obiectiva si au explicat celorlalti cum stau de fapt lucrurile in acea zona... :1

Ma bucur ca Max a inteles intr-un final ca trebuia sa respecte, inainte sa deschida acel topic, una din regulile de baza din jurnalism care spune ca mai intai se face verificarea din minim 3 surse independente (ex. http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia: ... AEncredere) si pe urma se poate evalua cat de cat corect un incident!

Dar totu` e bine cand se termina cu bine! :grin:

Dupa cum spuneam, am fost invitat de Iulius Mall din Cluj sa sustin o demonstratie de arte martiale http://www.adevarul.ro/articole/cluj-s- ... -foto.html, prilej cu care am avut ocazia sa cunosc personal (pana in acel moment stiindu-i numai de la telefon sau de pe forum) pe cativa oameni super din breasla 4x4 din Cluj si in drum spre casa si din Ramnicu Valcea. :h5 , drum de pe care m-am abatut putin si pentru un mic off-road soft (pentru ca eram cu Nissanu` d`oras :wink: , adica cu Neassanu` :grin: , ca altfel eu soft nu stiu ce e aia :ha: )

Dar sa incep cu inceputul..., am plecat din Bucuresti catre Cluj prin Brasov (mare greseala :P :grin: ) si mi-a luat intr-o zi de vineri, doua ore sa ies din Bucuresti :ang2 :ang1 :fr2 :ha: ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 08-10 Mai - Cluj - Intalnire cu cativa prieteni din club 4X4

Si fiti atenti ce am descoperit intr-unul din orase :grin: , ca bunul meu prieten, Marele Alb, e la mare cautare prin acea zona :ha: :ha: :ha: :happy

Link spre comentariu

Si uite asa cu tot cu opriri, mi-a luat vreo 10 ore sa ajung in Cluj, pe drumurile :bleah din frumoasa noastra tarisoara :ang2 :cr1 :ap :sm deci ziua de vineri 08 Mai, "deja futiu" :ha:

Apropo pe drum, la telefon, m-am tot conversat cu GOGANASU`, care imi spunea ca e nevoie de interventia mea pe forum in legatura cu incidentu`..., :sr , acum sper ca s-a inteles ca NU AVEAM EFECTIV CUUUM! :ang1 :ha:

In data de 09 mai a avut loc demonstratia, va pun cateva poze in premiera pe vreun site si cu aceasta ocazie si intalnirea cu cativa membri ai acestui forum pe care o sa-i nominalizez un pic mai tarziu :grin: :h5

Link spre comentariu

Demonstratia a avut mai multe elemente, nu numai cele pe care le-ati vazut in pozele de mai sus, dar sa nu mai va plictisesc :grin: si sa va pun cateva poze cu cativa prieteni 4x4 din Cluj si anume: faitonu (Alin), caruia ii multumesc inca odata pe aceasta cale pentru ajutorul pe care mi l-a acordat intotdeauna la intregirea elementelor lipsa la IMS-ul meu Gazromu`, srevni (Marcel), caruia ii multumesc pentru inima mare (stie el mai bine la ce ma refer :grin: ) si care s-a deplasat special cu Patrolu` lui, Y60, nu de alta dar sa apara in poza cu el si sa-i arate lui Ion ca are cu ce :P :ha: :ha: :h5 (stie Yonutz la ce ma refer :wink: ) si Levo, pe care nu ma asteptam sa-l intalnesc si caruia ii urez succes la achizitionarea Patrolului super ruginit :ha: :ha: :bravo :h5

Link spre comentariu

Pe 10 mai, am plecat catre casa, da ce credeti ca am mai luat-o prin Brasov? Nuuu :grin: mai ales ca era duminica si nu vreau sa-mi imaginez cozile interminabile de la intrarea in Bucuresti :ha:

Asa ca am luat-o pe varianta Sibiu-Ramnicu Valcea, care s-a dovedit a fi mai mult decat inspirata :ypu :h5

Fiti atenti la prima poza, ce de maimutoi avea lipiti de geam un maimutoi-bucurestean de-al nostru :ha: :P :ha: :ha:

Link spre comentariu

Si cum peisaju` era superb si cum eram "on schedule", m-am abatut de la drum vreo ora pe un drum soft de tara, inainte sa intru pe Valea Oltului si cine credeti ca ma suna in acelasi timp? Un coleg forumist club 4x4, oltean get-beget, adica mitran hary :grin: :ha: :h5 Mare este gradina ta off-road Doamne! :grin: :happy

Link spre comentariu

Si cand am iesit din Cozia, deodata am vazut cu coada ochiului meu de vultur :ha: pe dreapta, ceva care semana cu un IMS..., dupa care am procesat repede :grin: si am realizat ca este Gazu` lui oldcarsmaniac de pe forum (va jur ca nu stiam ca sta acolo :grin: ) am intors masina si am batut la poarta si mi-a raspuns tatal lui Octavian care imi spune ca baiatul lui doarme, la care eu ii zic "sa vedeti ce rau o sa-i para cand o sa auda ca am trecut pe aici si nu ne-am vazut" :ha: , da` haideti sa facem o poza, sa o pun pe forum, sa vada si el pe urma... :ha:

Link spre comentariu

Dupa ce am facut poza, batranul lup alb :wink: :h5 insista sa intru in curte sa-mi arate un sasiu de Gaz cu punti, motor si cutie de Patrol (se vede omu` pasionat de la o posta :grin: ) la care lucra si..., surprizaaaa :grin: apare si oldcarsmaniac (Octavian) si din ochi il vad ca ma recunoaste si ca ii pare bine sa ma vada :h5 Si uite asa, neplanuit, am mai intalnit inca un membru al acestui forum care leaga si a legat nenumarate prietenii! :bravo :1 :h5

Link spre comentariu

Si cam asta a fost tot, am ajuns cu bine acasa, drumul ales de data aceasta a fost dupa cum am spus mai mult decat inspirat, si am un sentiment placut cand ma gandesc acum la aceste 3 zile in care am intalnit niste oameni cu adevarat fericiti! :bravo :h5

Link spre comentariu

Multumesc ptr poze, ORR! Va astept la plimbarile pe care le-am planuit in zona "Olanesti" ( sper din toate inima sa avem mult mai mult timp atat pentru discutii, cat si pentru ceva "action")

Ma bucur ca ne-am cunoscut! E o onoare ptr mine, o spun din toata inima! Salutari de la tatal meu, de asemenea!

Link spre comentariu

Frumoasa povestirea,frumoase foto si cu siguranta frumoasa si atmosfera :h5

:1 :g

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

:h5 ............excursie nu gluma.....deci nu te-ai lasat pana nu ai mai batut pe cineva cu ranga :ha: :ha: :ha: ..........

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Se antreneaza, se antreneaza ... Foarte frumoasa povestirea si pozele in stilul specific: Tractojaque Cousteau!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Incep acest topic printr-un mic off-topic... :wink:

Din pacate (sau din fericire :grin: ) la fel ca si bullbar, in acest sfarsit de saptamana nu am putut intra pe net fiind plecat in tara, mai precis la Cluj, si am fost mai mult decat prins cu activitatea pe care am desfasurat-o acolo si nu am avut cum sa dau o replica in calitate de presedinte Off-Road Runners Team Club la topicul viewtopic.php?f=19&t=8547 deja faimos cu trecerea prin rau a echipei Off-Road Runners Team...

Noroc ca am in spate o super echipa, ...

Norocul tau a fost ca nici eu nu stiam la ora respectiva de "cataclismul de proportii biblice" ce s-a abatut dupa trecerea caravanei prin albie. De stiam, renuntam la tot programul de we si iti umpleam sala la demo de cotofene coafate, viermi de mar paduret, amibe zburatoare, mistreti masturbatori, etc. :ha: :ha: :ha: Ai zis tu ceva de offroad prin parc national, da nu am stiut de ce sa-l leg. Tot e bine ca s-a aprins lumina, astfel incit fiecare poate judeca singur cine a gresit, daca a gresit. Adevarul e ca lumea e mica si bullbar are gura mare :ha: :ha: :ha:

Cind mai vii la cluj, fa in asa fel incit macar o dimineata sa-ti poti "sacrifica" pt. offroad. Simbata dimineata ti-am pregatit o iesire scurta, dar cu o destinatie uluitoare. Bine ca ai dormit pina la 13,30 :ha: :ha: :ha:

O zi cu spor tuturor.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Runnere...se pare ca wkn-ul asta a fost cu mare ghinion ptr mine! Am ratat si spectacolul, si intalnirea de duminica...Numa pagube..Perdut (sper ca nu furat) telefon, ramas cu ochii-n soare pana luni, rupt de lumea cotidiana... Cel mai rau imi pare ca nu am schimbt o vorba, dar n-or fi intrat zilele-n sac. E randul meu sa ajung la Bucuresti!

Link spre comentariu

Eu am fost unul din cei care au sarit de coor in sus cand am vazut masini in rau prin parcul national / rezervatia nationala Piatra Craiului. Am citit ce a scris Max, am luat informatia asa cum era, am procesat rapid si tinand cont de experienta si amintririle mele placute legate de acei munti pe care ii strabat de 30 de ani, am redactat un mesaj acid la adresa celor ce s-au plimbat / au traversat albia raului. Acu' ca s'a nimerit bullbar in prima linie, dialogul gat la gat a avut loc cu el (scuze inca o data Bullbar). In urma discutiei lamuritoare cu Younutz am ajuns la concluzia ca am gresit si de aici scuzele de fatza.

SPor si Zbor fara pene de motor.

Razvan

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

Adevarul e ca lumea e mica si bullbar are gura mare :ha: :ha: :ha:

Cind mai vii la cluj, fa in asa fel incit macar o dimineata sa-ti poti "sacrifica" pt. offroad. Simbata dimineata ti-am pregatit o iesire scurta, dar cu o destinatie uluitoare. Bine ca ai dormit pina la 13,30 :ha: :ha: :ha:

O zi cu spor tuturor.

@srevni poti sa-mi spui ce legatura are persoana mea in discutia voastra? Si...de unde am eu gura mare? Am doua posturi acolo in care am spus ce si cum s-a intamplat pt ca am fost unul dintre cei acuzati. Deci....de unde si pana unde apar eu in conversatiile tale cu tertii?

Link spre comentariu

:bravo Foarte bine definit traseul , cu multii offroaderi si tot odata vad ca sunt adevarati prieteni !

ORT. Hai sa nu mai punem tot la suflet . Suntem niste oameni maturi si nu trebuie sa se ajunga la contradictii ......... :rsp :rsp

:h5 :bravo :rsp :rsp :rsp E CEL MAI IMPORTANT !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru post-uri la aceasta mica excursie soft-road... :ha:

GOGANASU` inca aveam in vine adrenalina de la ultima iesire :ha: si ma antrenez dupa cum spune Yonutz, ca nu se stie niciodata mai intram naiba prin vreun paraias :wink: , deranjam cu zgomotul motoarelor noastre mierla de apa dulce, face asta infarct de la zgomot si ramane lipita cu super glue de Simex-urile mele si vine vreun ecologist vandamme care vrea sa ne bata pe toti si trebuie sa apar echipa, nuuu??!!! :ha: :ha: :ha:

Nici eu nu am inteles Petre ce a vrut sa spuna Marcel, cred ca a gresit topicul :ha: :ha: iarta-l :p :grin: ca e de-al nostru, si Patrolist si suflet mare! :h5

arhitect, nu stiu ce sa zic..., timpul le rezolva pe toate! :wink:

Levo ti-am raspuns deja la topicul cu pricina :hi

Horace, mi-a parut si mie rau ca nu am avut cum sa ne vedem si sper ca ai primit de la faitonu stergatoarele..., mai am sa-i trimit lui Soimu` si lui Don Semaca cate o pereche si am mai facut niste oameni fericiti :banana :ha: :h5

Octaviane, saptamana viitoare ne vedem sigur si o sa batem toate coclaurile valcene :grin: Salutari batranului lup! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare