HARY Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: 08-10 Mai - Cluj - Intalnire cu cativa prieteni din club 4X4 Va multumesc tuturor pentru post-uri la aceasta mica excursie soft-road... :ha: GOGANASU` inca aveam in vine adrenalina de la ultima iesire :ha: si ma antrenez dupa cum spune Yonutz, ca nu se stie niciodata mai intram naiba prin vreun paraias :wink: , deranjam cu zgomotul motoarelor noastre mierla de apa dulce, face asta infarct de la zgomot si ramane lipita cu super glue de Simex-urile mele si vine vreun ecologist vandamme care vrea sa ne bata pe toti si trebuie sa apar echipa, nuuu??!!! :ha: :ha: :ha: Nici eu nu am inteles Petre ce a vrut sa spuna Marcel, cred ca a gresit topicul :ha: :ha: iarta-l :p :grin: ca e de-al nostru, si Patrolist si suflet mare! :h5 arhitect, nu stiu ce sa zic..., timpul le rezolva pe toate! :wink: Levo ti-am raspuns deja la topicul cu pricina :hi Horace, mi-a parut si mie rau ca nu am avut cum sa ne vedem si sper ca ai primit de la faitonu stergatoarele..., mai am sa-i trimit lui Soimu` si lui Don Semaca cate o pereche si am mai facut niste oameni fericiti :banana :ha: :h5 Octaviane, saptamana viitoare ne vedem sigur si o sa batem toate coclaurile valcene :grin: Salutari batranului lup! :h5 Ma tu pe la soacrata nu mai treci? :ha: :ha: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: 08-10 Mai - Cluj - Intalnire cu cativa prieteni din club 4X4 Hary :grin: , soacra-mea nu mai sta in Craiova de mult, acolo a mai ramas doar casa batraneasca pe care o vizitam din cand in cand ... Da` poate ne vedem saptamana viitoare prin Valcea! :x :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: 08-10 Mai - Cluj - Intalnire cu cativa prieteni din club 4X4 Respectele mele :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 08-10 Mai - Cluj - Intalnire cu cativa prieteni din club 4X4 Octaviane, saptamana viitoare ne vedem sigur si o sa batem toate coclaurile valcene :grin: Salutari batranului lup! :h5 Si ne-am vazut... :h5 , dar abia astept sa ne vedem din nou! Joi/Vineri sper din toata inima sa urcam la Cozia! Azi a fost doar un "preambul"... Inca o data, ma bucur enorm ca ne-am cunoscut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate