alibotean Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Doresc sa imi montez proiectoare ceata pe un Nissan Patrol GR Y61 1998. Din ce am observat la masina dupa bara de plastic exista o bara din metal (nu foarte groasa) care are deja gaurile date. Problema e ca bara de plastic nu e paralela cu cea de metal ci in unghi (spre exterior) iar distanta intre ele este foarte mica, circa 3mm (am atasat o schita). Stiti vreun model de proiector after-market care sa potriveasca? Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Proiectoare ceata Y61 cu un pic de ingeniozitate merg proiectoarele de R clio= Dacia Logan= Nissan Navara. Au propriul lor sistem de reglaj al unghiului luminii. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Proiectoare ceata Y61 Merg garantat proiectoare de Logan pe Y61 facelift. Am montat eu sunt chiar aceeasi piesa dar luatati de la Dacia cel original Valeo. Este in jur de 100 lei. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate