Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS?????

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS?????

Cel mai enervant lucru la Patroale cred ca este RUGINA.....

Aici cred ca ia dreptate unde pui ca am avut rugina pe conducta de retur motorina de a trebuit sa o inlocuiesc cu furtun...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 346
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in Austria si daca fac pe naspa nu iau revizia (se face anual)

Insamna ca "revizuitorul" nu e prietenul tau. Cind umbli prin lumea larga, e foarte bine sa ai prieteni :wink:.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Insamna ca "revizuitorul" nu e prietenul tau. Cind umbli prin lumea larga, e foarte bine sa ai prieteni :wink:.

putin mai detaliat cum sta problema (incercand sa nu va plictisesc):

revizia se face la service autorizat (cred si in romania) astea le detin austriecii si cu astia nu merge nici cu bere nici cu bani,iar daca as gasi cu bani ar costa mai mult decat daca as pune masina la punct,poate as putea sa pun bull-bar si snorkel cred ca nu se trec in talon dar gumele si jentile trebuiesc trecute sigur in cazul schimbarii iar schimbarea hartiei costa 170€ fara taxa de omologare care trebuie facuta la service si costa de la 80€ ora,anul asta nu am primit revizia la bmw pana nu am schimbat jentile(pusesem de m)cred ca si pentru bull-bar si snorkel trebuie omologare ptr. ca acum 2 ani aveam mazda si am gasit hartia de omologare de la eleron,politaii controleaza garda la sol la masinile mai sport si daca au cipuri asa ca prefer sa las masinile cum sant cred ca si din cauza costurilor nu prea se omoara nimeni pe aici cu tunningu

Editat de marian nicolae
Link spre comentariu

putin mai detaliat cum sta problema (incercand sa nu va plictisesc):

revizia se face la service autorizat (cred si in romania) astea le detin austriecii si cu astia nu merge nici cu bere nici cu bani,iar daca as gasi cu bani ar costa mai mult decat daca as pune masina la punct,poate as putea sa pun bull-bar si snorkel cred ca nu se trec in talon dar gumele si jentile trebuiesc trecute sigur in cazul schimbarii iar schimbarea hartiei costa 170€ fara taxa de omologare care trebuie facuta la service si costa de la 80€ ora,anul asta nu am primit revizia la bmw pana nu am schimbat jentile(pusesem de m)cred ca si pentru bull-bar si snorkel trebuie omologare ptr. ca acum 2 ani aveam mazda si am gasit hartia de omologare de la eleron,politaii controleaza garda la sol la masinile mai sport si daca au cipuri asa ca prefer sa las masinile cum sant cred ca si din cauza costurilor nu prea se omoara nimeni pe aici cu tunningu

Nu stiu cum "merge" treaba in RO, dar pot sa-ti dau unele mici TIP-uri care functioneaza in Germania si probabil si la voi. Nimic ilegal. Daca te intereseaza, iti dau PM cu nr. de tel. si-ntr-o zi stam la taclale.:wink:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Nu stiu cum "merge" treaba in RO, dar pot sa-ti dau unele mici TIP-uri care functioneaza in Germania si probabil si la voi. Nimic ilegal. Daca te intereseaza, iti dau PM cu nr. de tel. si-ntr-o zi stam la taclale.:wink:

ok cu placere!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Ce ma enerveaza cel mai mult la Nissan?

1:Pai in primul rand ,acum ,sunt 28 de pagini de discutii in timp ce la Toyota sunt doar SASE (oare se discuta mult pe PM :ha: pentru a fi peste Nissan ? ) Propun ca toti utilizatorii de Nissan sa comenteze problemele lor in sectiunea dedicata Toyota pana se face egal.

2:La Terrano achizitionat curand ,ploua in masina mai tare ca afara.

Pe langa curatarea tuturor furtunelor/canalelor de scurgere ,apa la ploaie torentiala tot ajunge in habitaclu ( e drept mult mai putina) asa ca impreuna cu un coleg de forum dupa multe telefoane si incercari am eliminat,speram noi, acest inconvenient :grin:

3:Sistemul de climatizare are o inbinare ce lasa de dorit.Daca tot am desfacut tot bordul am dat cu silicon pt o etansare cat mai utila...rezultatul?...pot sa inalt un zmeu acum la ce aer arunca pe fiecare "gaurica"

4.De ce sunt doar SASE pagini in care se discuta problemele de la Toyota?

5.Sunt un "bolnav" in ceea ce priveste zgomotele la o masina .In interior daca se strang toate suruburile cum trebuie ,singura problema ramane la gropile mai mari ca zornaie cricul (am izolat cu banda de cauciuc si gata ).Chiar nu am pic de zgomot !

6.Bucsile pe fata au o problema de "durata" in special in Offroad...

7.Motorul meu de 2.4 benzina,desi e o masina de 2,6 tone la o liniuta in trafic se poate vedea cu ochiul liber cum scade acul la benzina :uameni

In rest masina buna ce se comporta bine in trafic si mai ales daca e ingrijita ca la carte.

PS : Se poate deschide un topic "De ce imi iubesc Nissanul" pentru a fi peste cei de la Toyota? :rsp

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

@ Tud 88 ...am pus si eu greutatea MAXIMA admisa respectiv 2580....:h5

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Re: se infraneaza cind cuplez tractiunea ??

Salutare.

Pe mine cel mai tare la Terrano al meu ma enerveaza ca se infraneaza cand cuplez 4x4 si nu i dau de cap dar...asta este este al meu si il iubesc pana se blocheaza de tot.

Un sfat pentru nervii mei??? dc se infraneaza cind cuplez tractiunea??:tk

-se infraneaza pt ca motorul trebuie sa mai invarta 2 roti in plus

-se infraneaza cand iei viraj pe suprafete putin alunecoase, asfalt, macadam etc si introduci tensiuni mecanice in transmisie

- se infraneaza cand introduci in 4x4 corect pe suprafete alunecoase dar cum noroiul nu e ca asfaltul.....

niste posibile chestii la care ai putea sa te gandesti.....

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza usa la sofer. S-a blocat de 1 saptamana si intru numai pe cealalta usa noroc ca sunt destul de atletic chiar si la 112 kg:ha:

sunt 2 variante:

- te uraste si nu te mai accepta:op

- te iubeste si vrea sa slabesti ....:banana

In ambele cazuri trebuie sa recunosti ca posezi o masina cu personalitate ...:old

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

eu am un y60 2.8td

+ foarte fiabil , cand ai impresia ca ramai undeva parca face el ceva si in 95% din cazuri te scoate.

- motoru daca nu stii sai dai mai ales pe urcari cam moare

in teren pe mare nu ai ce cauta cu ea ca nu merge

supararea mea personala ca pe cutia asta nu pot pune troliu mecanic,in rest poti sal modifici cum vrei.

-unii se dau in campiunatul national de offroad cu motorul de 2800TD si culmea, mai pleaca si cu cupe acasa..... S-ar putea sa nu fie de acord cu matali.

- se poate pune troliu mecanic pe cutia de 2,8 ....dar trebuie sa modifici si cutia..

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Ma enervez acum ca nu am Nissan ...ci doar Toyote, dar vine ea si vremea aia ... :ha:

Cica atunci cand ti se uraste cu binele ...mai incerci si putin rau ...nu mult, doar asa ca sa nu uiti cum e sa fie rau si dupa aia revii iar ...la bine! :wink:

PS ...Toyota nu e o masina rea ... dar parca mai bun e :al Nissanul ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@pantzerrow:

4.De ce sunt doar SASE pagini in care se discuta problemele de la Toyota?

- Rubrica de la Toyota are numai 6900 de accesari , cea de la Nissan ....vreo 30.000. Cauze posibile:

A. sunt mai putini posesori de Toy decat de MASINA PT OFFROAD, adica de vreo 4 ori mai putini

B. posesorii de Toy sunt mai introvertiti si nu isi povestesc in public problemele pe forumul Toy dar .....stau pe forumul de MASINA PT OFFROAD (de aici numarul mare de accesari) si isi plang in surdina soarta de posesori de TOY (=jukarie)

PS: nu dorim sa jignim pe nimeni, emit numai niste supozitii.........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Don Luigi.....omiti deliberat a treia varianta :

C. Toyota are mai putine probleme de reclamat, recte mai putine accesari........:ha:

aiurea ...........vise erotice....

GANDUL BUN

(ca toY e masina pt offroad)

Si VISUL DULCE

(ca nu se strica niciodata)

SA V-ADOARMA, SA VA CULCE !!!!

Hai Noapte Buna !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

ma enerveaza cei care posteaza aiurea in nr. de 20 buc si apoi...repede la piata.

UP(S)!

Ti-as da un like la asta dar nu avem din pacate butonul necesar.

Mai e un aspect. Daca iei masuri impotriva lor si le ceri sa respecte cu bun simt regulile forumului, se simt ofensati si merg pe alte forumuri unde sunt primiti cu bratele deschise ca "victime a comunismului barbar de pe Club4x4.ro".

Hmm... da' ce legatura au astea cu Nissan-ul?

Hai sa bag si ceva ontopic.

Ma enerveaza la bucata de Nissan pe care o am, respectiv puntile de Y60, ca etrierii spate se cam intepenesc atat pistonasele cat mai ales culisanta etrierilor. Ma gandesc totusi ca se intampla asta mai ales atunci cand sta masina mai mult timp nefolosita, lucru valabil si la alte masini.

Link spre comentariu

Una tare:

Ma enerveaza ca in 3 luni am luat de trei ori avans 100E s-o vind si mereu au renuntat ca nu au bani.....o mai vind de 50 de ori si asa imi iau banii pe ea, ramine gratis...:ha:

Ma enerveaza ca nu merge singura..macar s-o vad pe strada cum se plimba fara sofer :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

RZV ...flacau frumos ...te stiam flacau mai inflacarat ....Bagat-ti mintile-n cap si plimb-o regulat , ca altfel se intepenesc culisantele de la etrieri ...daca nu cumva le-ai lubrefiat cu putina vaselina cu cupru ( si astfel merg si dupa 15 ani de stationare ...ca unse ) .

Chiar ma enerveaza ca am geamuri electrice ... nu-mi trebuie confort si nu vreau sa tot curat butoane de consola de MIG, manivelele m-ar face fericit ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare