Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS?????

nissan4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 346
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS?????

Va salut pe toti, si va urez un An nou cat mai bun si mai prosper!!

Fiind primul post ar trebui sa stiti ca ma numesc Laurentiu , sunt din Iasi , iar la patrol ma enerveaza ca nu il am.....

Gasisem unu in prag de an nou B23KWP (parca ) undeva la 6200 euro,din 99 Y61 cu ceva modificari, in momentul in care am avut toti banii...masina s-a dat si ca sa ma starneasca si mai mult s-a dat in Iasi....cand am vazut-o mi s-a rupt inima...

In fine...am nevoie de Patrocle dupa mai multe studii fiind categorisit cam cel mai in masura sa faca tractari.

Toata stima,

Bine v-am gasit!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ..........baga anuntul la Cumparari dragule. Ca sa nu mai zic ca ai o groaza de masini capabile la Vanzari. Bani sa ai, ca masini...... destule!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

pai ..........baga anuntul la Cumparari dragule. Ca sa nu mai zic ca ai o groaza de masini capabile la Vanzari. Bani sa ai, ca masini...... destule!

To create new threads in this forum your post count must be 20 or greater.

You currently have 1 posts.:oc

Link spre comentariu

Vizitator mao

Ca se murdaresc f repede si tare oglinzile laterale si vezi tare rau in ele dupa aia. tre sa le curat destul de des.

Link spre comentariu

Ca se murdaresc f repede si tare oglinzile laterale si vezi tare rau in ele dupa aia. tre sa le curat destul de des.

incearca sa le pui stergatoare si imediat la osim pt brevet ;)

sau o solutie chiar ok ar fi sa le montezi stropitori de faruri , luneta etc..

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cel mai mult ma enerveaza ca nu il am si caut unul de mai bine de un an !

Bogdan

cel mai tare ma deranjeaza acum ca l-am luat si sta numai prin service-uri la reparat si modificat.

nu mai am rabdare ....

:grin:

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Eu am unul din 90 luat de la un italian inmatriculat prima data in italia, acum ce ma deranjeaza sau nu nu stiu va las pe voi sa faceti diferenta,deci :

1.pierde ulei,la fiece 1000 de km tre sa ii mai adaug,

2.pierde apa pe la radiator,cu toate ca l am reparat si am scos 2 bidoane de 2 l de mal din radiator nu stiu sincer ce a putut sa puna in el

3.pompa de frana are garniturile sparte deci o pedala doua trei si franeaza ea la un moment dat cand vrea bineinteles

4.rugina cum am mai vazut si la altii posesori

5.nu exista ceva sa nu faca zgomot in ea sau sa stea la loculul lui

6.farurile cand se dau pe lung cand pe scurta plus ca unul din ele se aprinde cand vrea el ,explicatie cica e contact imperfect, proprie explicatie are dracii ca asa ii place lui sa ma scoata din sarite

Cu toate astea eu sunt multumit de ea, pana sa o am faceam offroad cu dacia 1300 si apoi cu super nova, aviz celor cu offroad dacia e mai buna 1300 e mai inalta, oricum frumoasa mea japoneza cu defectele ei care se pot repara ma satisface si sunt multumit de ea, oricat s ar stradui ea sa ma enerveze ii prind toate chitibusurile si le invat pana la urma. Bafta!

Link spre comentariu

Eu am unul din 90 luat de la un italian inmatriculat prima data in italia, acum ce ma deranjeaza sau nu nu stiu va las pe voi sa faceti diferenta,deci :

1.pierde ulei,la fiece 1000 de km tre sa ii mai adaug,

2.pierde apa pe la radiator,cu toate ca l am reparat si am scos 2 bidoane de 2 l de mal din radiator nu stiu sincer ce a putut sa puna in el

3.pompa de frana are garniturile sparte deci o pedala doua trei si franeaza ea la un moment dat cand vrea bineinteles

4.rugina cum am mai vazut si la altii posesori

5.nu exista ceva sa nu faca zgomot in ea sau sa stea la loculul lui

6.farurile cand se dau pe lung cand pe scurta plus ca unul din ele se aprinde cand vrea el ,explicatie cica e contact imperfect, proprie explicatie are dracii ca asa ii place lui sa ma scoata din sarite

Cu toate astea eu sunt multumit de ea, pana sa o am faceam offroad cu dacia 1300 si apoi cu super nova, aviz celor cu offroad dacia e mai buna 1300 e mai inalta, oricum frumoasa mea japoneza cu defectele ei care se pot repara ma satisface si sunt multumit de ea, oricat s ar stradui ea sa ma enerveze ii prind toate chitibusurile si le invat pana la urma. Bafta!

gandeste-te ca ai o masina de 21 de ani functionala.......si nu pt plimbari la Mall ci pt munca si rupt pe munte.......

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

in principiu trebuie sch carcasa de punte.

Eu totusi, mi-am confectionat un dispozitiv ca sa redresez puntile de Y60 si Y61, in limite acceptabile. E drept ca ma ajuta si faptul ca am aparat de reglaj a geometriei directiei ce imi permite verificarea lucrarii.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

am un Y60 lung,foarte multumit de ea...singurul lucru deranjant este ca este incomod,am 1,87 si stau cam inghesuit la volan...

Interesant, eu am 1.86 si am spatiu destul, vezi daca nu se da scaunul mai in spate:grin:

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Interesant, eu am 1.86 si am spatiu destul, vezi daca nu se da scaunul mai in spate:grin:

spatiu este...dar nu destul,in rest ma inteleg f bn cu batranica,merge ceas din toate pct de vedere

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare