Bobinator Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? La terrano-ul II al meu care are 14 anisori (si-a luat buletinul anul asta :grin: ) ma enerveaza 3 lucruri : -rugina -electrica la geamuri care are vointa proprie -papatul de ulei intre schimburi In rest e sunt happy cu ea asa cum e ea! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? 1. lipsa scaunelor din spate a trebuit sa duc 2 majorete de liceu pe scaunul din dreapta :uameni 2. roata de rezerva de pe usa tre sa-mi fac rost de un roof-rack in rest ... aspirator pe centru si tank in teren :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? cel mai mult ma enerveaza ca nu m-am plictisit de el (am o navara) si mi-am cumparat un qashqai pentru oras pe care nu l-am scos din curte de 6 luni NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? nissan-ul da dependenta ............. dependenta de ce? de vin de cricova...? :ha: Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? y60 LWB, 2.8 td manual `89, 1.223.000 km - caroserie slab structurata (zbarnaie geamurile cu rame cu tot cand inchizi usile), da compenseaza cu sasiu teapan - rugina - instalatie electrica facuta parca pe genunchi y61, LWB, 3.0td automat `02, 175.000 km - franele obosec repede - consum cam mare (14 la 140km/h, incarcata-aprox. 3500kg) - greutate proprie mare (cu bari si troliu are 3 tone goala) - electronica multa dar fara probleme pana acum in general ma enerveaza ca s-au inhaitat cu aia de la renault si patrol mai bengos ca y61 nu mai pupam. amandoua par submotorizate in comparatie cu toyota dar toyota a facut ultimile masini orientate mai mult spre clientela de bamboo asa ca nu cred ca mai are rost comparatia cu modele noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Io abia am achizitionat un Y60 4.2D luuung, dar la prima vedere pot preciza urmatoarele: - Nissan-ul si rugina traiesc in perfecta simbioza; - vibratii la greu din toate partile si directile. Momentan ma opresc aici, pt ca nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea si despre alte neajunsuri. Placerea de a deveni stapanul unui Patrol e mult prea mare fata de aceste mici neajunsuri. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Io abia am achizitionat un Y60 4.2D luuung, dar la prima vedere pot preciza urmatoarele: - Nissan-ul si rugina traiesc in perfecta simbioza; - vibratii la greu din toate partile si directile. S-ar putea sa ai ceva probeme cu tampoanele de motor, eu am 2 Y60 4,2D si sunt foarte echilibrate, torc de mai mare dragul......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? pe mine ma enerveaza cel mai mult ca nu am Nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Pe mine ma enerveaza tacanitu' ala dintre scaun si volan! :) Acu' lasand gluma la o parte... e inghesuita :j rau pentru cat bagaj suntem noi 5 :gr1 in stare sa adunam in ea la o tura! Urmatoarea va fi Patrol 100% :jp1 . Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? nissan-ul da dependenta ............. dependenta de ce? de vin de cricova...? :ha: :ha: Felicitari boierule! Matale tocmai ai castigat dopurile de la sticlele puse in joc! Asta ca sa impacam si capra si varza, adica sa poti sa simti gustul minunat al vinului si sa nu cumva sa capeti dependenta.......... :banana ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? e scump de inmatriculat in romania Nissan Patrol Y61 an 2000 m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Patrol Iberica Top Line 2 '93 28td LWB. As renunta oricind la lsd si la mrl-urile auto,geamuri electrice ,AC de la pasager dr fata care nu te lasa sa depanezi electrica , bataia unei supape , suspensia army tipe.......lipsa controalelor pt turbina, bancheta spate nepliabila, lipsa unor redundante unde s-ar putea sa te doara cind ti-e lumea mai cu chef (am cam tras-o....). ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? ma enerveaza ca e terrano in loc de patrol. in rest numai de bine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Pe mine ma enervea ca nu am numere si ca nu este putin mai lunga (am un y60 lung) ca sa pot dormi in spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Pe linga ca mi-au furat stopul, mi-au rupt si antena electrica. Acuma, sa o repar, sau sa o dau jos, trebuie sa desfac un sfert de masina. La fel cu schimbatul becului in far pe stinga. Accesul pe linga filtrul de aer, e criminal. Desi nu sunt nu stiu cit de mare, nu-mi incape mina, asa ca trebuie sa incep cu demontarea supraplinului, a carcasei filtrului de aer, si abia apoi pot schimba becul. Solutia, sa rog un copilas sa-mi schimbe becul :grin: ps: cind va mai fi cazul, o sa demontez masca si scot farul din suruburi. Mi se pare ca e mai putin de lucru ca si complexitate si ca timp. Pac pac scot semnalizatoarele, le demufez, scot stergatoarele, rasucesc un sfert de tura de bumbii aia de plastic, desfac si surubele de pe mijloc si e jos. Tac pac desurubez farul, schimb becul si reiau montarea in ordina inversa. Ce speedy gonzales a fost :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Pe linga ca mi-au furat stopul, mi-au rupt si antena electrica. Acuma, sa o repar, sau sa o dau jos, trebuie sa desfac un sfert de masina. La fel cu schimbatul becului in far pe stinga. Accesul pe linga filtrul de aer, e criminal. Desi nu sunt nu stiu cit de mare, nu-mi incape mina, asa ca trebuie sa incep cu demontarea supraplinului, a carcasei filtrului de aer, si abia apoi pot schimba becul. Solutia, sa rog un copilas sa-mi schimbe becul :grin: ps: cind va mai fi cazul, o sa demontez masca si scot farul din suruburi. Mi se pare ca e mai putin de lucru ca si complexitate si ca timp. Pac pac scot semnalizatoarele, le demufez, scot stergatoarele, rasucesc un sfert de tura de bumbii aia de plastic, desfac si surubele de pe mijloc si e jos. Tac pac desurubez farul, schimb becul si reiau montarea in ordina inversa. Ce speedy gonzales a fost :grin: la y60 eu am scos farurile si becurile,am spalat farurile,am remontat becurile,am remontat farurile. timp(cu tot cu spalat farurile) cam 20 de minute. sa scimbi becul far la y60 iti trebui: -5 minute -surubelnita cruce marime medie - ... bec :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? 1. am sters posturile care nu aveau nici o legatura cu titlul topicului, rog pe cei "moderati" sa nu se supere,dar doresc sa ne concentram pe ideea propusa 2. am rugat pe domnii moderatori, la sectiunea destinata acestora sa-mi propuna un castigator , dar pana acum nimeni nu a postat nimic pe acesta tema, asa ca propun, sa lungim pana luni termenul de postare, asta avand in vedere ca oricum nu pot expedia marfa cu Fan Curier-ul in we ! Ce ziceti? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? 1. Este spargator de pietre ( de la rinichi) 2. Ma rupe la drum lung in sensul ca este f obositor. In rest.........este singura masina pe care nu am reusit sa o frang si tot singura pe care nu doresc sa o schimb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? deducem ca e vb de un Patrol k260 Iberica cu arcuri pe foi......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Hehehe, mie primul patrol mi-a "diagnosticat" pietrele la rinichi :ha: :ha: :ha: fabricat in anul de gratie '81 motor 3,3 diesel fara tubo ... ce vremuri ... ce masina ... am vindut-o in dec.06 de frica impozitului ce urma a fi platit ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? deducem ca e vb de un Patrol k260 Iberica cu arcuri pe foi......... Nope, este cel mai Patrol, adica Y60 , nu ca celelalte nu ar fi extraordinare si ele (dar deh puiul meu e mai alb)doar ca deja s-au cam dus scaunele si sufletul amortizare ceea ce afecteaza partile mai "pufoase" intr-un mod foarte dureros :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? deducem ca e vb de un Patrol k260 Iberica cu arcuri pe foi......... a mea e pe foi ... si-ti demonstrez ca merge mai bine ca orice masina ai condus tu pana acum .... vezi ca y260 e de iberica ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? in afara de bancuri ( luigi) si subiecte off-topic ( yonutz) postarile mi se par decente.bravo voua si respect ! dar va intreb pe voi, cei cu nissan,(sau alte marci) credeti ca daca deschidem un astfel de topic la sectiunea toyota o sa scrie cineva vreun rand? din cate ii cunosc eu , cred ca nu... poate doar sub tortura! :ypu Da ce treaba ai matali cu Toyota? Din cate stiu eu esti posesor de G-eu diesel puturos ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? pe mine m-a suparat tare rugina de pe sasiul de la Y60 si uite ce i-am facut PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? pe urma m-a suparat si motorul de 2,8 si am luat 4,2-ul de pe englezoaica din spatele sasiului cu cutie cu tot PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate